Hawk_K Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους Έχω από την δουλειά μου την δυνατότητα να αγοράσω συσκευή από Vodafone, την οποία θα πληρώσω με μία έκπτωση βάση επιδότησης στην αποφορολογημένη τιμή. Οι μόνες συσκευές τύπου ναυαρχίδες που πουλάει η Vodafone είναι πρακτικά Samsung και iphone. Xiaomi αφήνω έξω, δεν μου αρέσουν καθόλου και δεν τα κοιτάω. Επίσης, κάτι fold κτλ κόβονται επίσης. Έχω δελεαστεί να πάρω αυτή την χρονική περίοδο λόγω έκπτωσης που παίζει στην αρχική τιμή. Εντός μπάτζετ μπαίνουν συσκευές που μαξ έχουν 1100 ευρώ αρχική καθώς βγαίνουν κοντά στα 600 ευρώ σαν τιμή για μένα. Έχοντας αφήσει από έξω όλα τα Pro-ProMax Iphone οι επιλογές που καταλήγω είναι οι προφανείς αλλά δεν μπορώ να καταλήξω εύκολα. Iphone δεν είχα ποτέ μέχρι τώρα. S23, μαι φαίνεται μικρό S23+, θεωρητικά τα έχει όλα αλλά δεν με πείθει η απτή ποιότητα που έχει στο χέρι και με προβληματίζει η απόδοση μπαταρίας (ίσως). S23 ultra, τέλεια αλλά τούβλο, δεν με βολεύει στο χέρι, και κυρίως μου φαίνεται ιδιαίτερα χοντρό. Αλλά για τα λεφτά που μπορώ να το πάρω μου φαίνεται κινητάρα. iphone 14, μικρό και 60hz οθόνη iphone 14 Plus, στα χαρτιά τέλειο με καλή μπαταρία αλλά 60hz οθόνη iphone 15 kai 15plus δεν ξέρω αν αξίζουν τα παραπάνω λεφτά από τα 14άρια καθώς έχουν σχεδόν ίδια σπεκς, με βασικό πλεονέκτημα το type C. Φαβορί στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι το S23+ και το 14 plus από την αντίπερα όχθη. Παρακαλώ κάθε άποψη δεκτή μπας και αποφασίσω.
Kag1ante Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Θα μιλήσω για τα 2 φαβορί iPhone: Τα 60hz μπορεί και να μην τα καταλάβεις στη τελική οπότε μικρό το πρόβλημα. Η μπαταρία του είναι οριακά απίστευτη S23+: Αν δεν συμπαθείς/σου αρέσει το iOS είναι η αμέσω επόμενη επιλογή. Και σε αυτό έχεις για εμένα μία άρτια εμπειρία χρήσης, εύκολη και απροβλημάτιστη εγγύηση και πάρα πολύ καλά specs
Hawk_K Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 7 hours ago, Kag1ante said: Θα μιλήσω για τα 2 φαβορί iPhone: Τα 60hz μπορεί και να μην τα καταλάβεις στη τελική οπότε μικρό το πρόβλημα. Η μπαταρία του είναι οριακά απίστευτη S23+: Αν δεν συμπαθείς/σου αρέσει το iOS είναι η αμέσω επόμενη επιλογή. Και σε αυτό έχεις για εμένα μία άρτια εμπειρία χρήσης, εύκολη και απροβλημάτιστη εγγύηση και πάρα πολύ καλά specs άρα πρακτικά το δίλημα είναι ios ή android. Αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολη απόφαση χαχαχα
Seldon68 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, Hawk_K είπε iphone 15 kai 15plus δεν ξέρω αν αξίζουν τα παραπάνω λεφτά από τα 14άρια καθώς έχουν σχεδόν ίδια σπεκς, με βασικό πλεονέκτημα το type C. Φιλε κατι δεν εχεις ψαξει σωστα στα νεα iphone ,ειναι αναβαθμισμενα τα 15 σε σχεση με τα 14.Επεξεργαστης ,καμερα και μπαταρια.
Hawk_K Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 6 hours ago, Seldon68 said: Φιλε κατι δεν εχεις ψαξει σωστα στα νεα iphone ,ειναι αναβαθμισμενα τα 15 σε σχεση με τα 14.Επεξεργαστης ,καμερα και μπαταρια. ναι δεν διαφωνώ, το θέμα ειναι αν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα. Μιλάμε για τσιπ Α15 και Α16, θα έχει τόση μεγάλη διαφορά; Το 14plus έχει καλή μπαταρία και αυτή τη στιγμή είναι 80 και περίπου 230 ευρώ φθηνότερο από το 15 και 15 plus αντίστοιχα. Είναι τόσο χρήσιμο το dynamic island; Αυτά πχ είναι ερωτήματα που δεν μπορώ να απαντήσω εύκολα γιατί το περιβάλλον μου δεν έχει αντίστοιχες συσκευές για να έχω άποψη. Καλώς ή κακώς δεν θέλω να διαθέσω μπατζετ για pro συσκευή η οποί απράγματι έχει αρκετά πλεονεκτήματα ανεξαρτήτως γενιάς. Μέχρι και το απλό S23 κοιτάω το οποίο θα μου βγεί χοντρικά 350 ευρώ, Not bad. Θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια αλλά αυτά τα 6.1'' μου φαίνοντια μικρό. ¨Εχω 4 χρόνια συσκευή στα 6,7''.
aces Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αναγκαστικα πας ειτε στο S23 Plus αφου εχει συνηθισει μεγαλ.οθονη ή σε καποιο απο τα 14/15 plus. Οτι κανει το 15 κανει και το 13/14 σε casual καθημερινη χρηση. Οσο πιο καινουργιο τοσο περισσοτερες ενημερωσεις λογισμικου θα εχει σε χρονια/ετη. Τα 6.1 ειναι οκ σουπερ για καποιον που τα εχει συνηθισει αν κ σε 1-2 χρονια θα φαινονται μικρα κ αυτα ..... κατα προσεγγιση. Το θεμα λογισμικο ειναι το πιο σοβαρο πρωτα απ ολα αφου πρεπει να επιλεξεις οτι σε εξυπηρετει στα καθημερινά αναλογα τη χρηση. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από aces
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα