Προς το περιεχόμενο

Social media και friends suggestions

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Διατηρώ λογαριασμούς σε Facebook, Instagram και TikTok.

Στο Facebook έχω προσθέσει τον αριθμό του κινητού μου για λόγους ασφαλείας, στο Instagram και το TikTok όχι.

Το προφίλ στο TikTok δεν έχει περιέχομενο και ούτε followers. To Instagram και το Facebook δεν είναι public.

Επίσης απ' όλα αυτά τα social δεν έχω ορίσει να γίνει συγχρονισμός με τις επαφές του τηλεφώνου.

Η ερώτηση είναι η εξής: Πώς γίνεται σε όλα αυτά τα social να εμφανίζονται friends suggestions από άτομα που έχω στις επαφές μου; Πώς τα βρίσκει από τη στιγμή που δεν έχω ενεργοποιήσει αυτή τη ρύθμιση. Το έχω διπλοτσεκάρει. Το χειρότερο βέβαια είναι το TikTok, εκεί βγάζει άτομα τα οποία είχα στο παρελθόν στις επαφές μου. Ίσως εκείνοι να έχουν αποθηκευμένο τον αριθμό μου στις δικές τους επαφές.

Το θέμα ξεκίνησε περισσότερο για συζήτηση, ξέρω ότι σωστή απάντηση δεν θα λάβω και η μόνη λύση είναι η αποχώρηση από τα social. 

Δημοσ.

Φαντάζομαι πάει με βάση τον κύκλο σου πχ. έχω add ένα άτομο  Α και αυτό το άτομο έχει add ενα άλλο το Β το οποίο μπορεί να τον ξέρω αλλά να μην τον έχω στους φίλους αλλά επειδή έχω τον Α να μου τον εμφανίζει σαν πρόταση

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ επίσης σε facebook έχω δει να κάνει suggestions με βάση την τοποθεσία, και μια περίοδο έκανε και φουλ παρακολούθηση μέσω μικροφώνου. Τελικά έκοψα τελείως την πρόσβαση σε όλες τις άδειες του κινητού και από τότε έχουν μειωθεί κατά πολύ τα στοχευμένα suggestions.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, agn0spt93 είπε

Ίσως εκείνοι να έχουν αποθηκευμένο τον αριθμό μου στις δικές τους επαφές.

Όπως το λες, δεν χρειάζεται να έχεις δώσει εσύ άδεια, έχουν δώσει οι υπόλοιποι να διαβάζουν τον κατάλογο τους. Με αυτό τον τρόπο στους προτείνουν ;) 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...