vandamme18aj Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα στο φόρουμ. Έχω τον υπολογιστή του τίτλου ο οποίος ούτε φορτίζει και σε έλεγχο για την μπαταρία βγάζει ότι χρειάζεται αλλαγή. Αφού είναι εντός εγγύησης θα πείτε δεν υπάρχει πρόβλημα , έλα όμως που υπάρχει . Είναι αγορασμένος με τιμολόγιο από πρόγραμμα για επαγγελματίες (λογιστής) αλλά το κατάστημα που αγοράστηκε δεν παραλαμβάνει τον υπολογιστή για να τον στείλει για επιδιόρθωση και πρέπει να το κάνω μόνος .Το ερώτημα λοιπόν είναι που να απευθυνθώ γιατί από την αναζήτηση μου στο διαδίκτυο δεν έχω βγάλει άκρη . Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventalias Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Το καλύτερο είναι να επικοινωνήσεις απευθείας με την HP. Καλό είναι να έχεις εύκαιρο το serial number του φορητού και την απόδειξη αγοράς. Έχε υπόψη σου ότι η hp συχνά δίνει 1 χρόνο αντί για 2, που είναι υποχρεωτικό, ενώ ειδικά για τις μπαταρίες μπορεί να δίνει και λιγότερο. Ανεξάρτητα από την απόδειξη αγοράς, έλεγξε πρώτα εδώ την κατάσταση της εγγύησης εδώ : https://support.hp.com/gr-el/check-warranty Επίσης μπορείς να απευθυνθείς κατευθείαν σε εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευής της HP. https://support.hp.com/gr-el/help/service-center 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, vandamme18aj said: αλλά το κατάστημα που αγοράστηκε δεν παραλαμβάνει τον υπολογιστή για να τον στείλει για επιδιόρθωση και πρέπει να το κάνω μόνος . Spoiler Τι θα πει "δεν τον παραλαμβάνει";; Δεν το ρωτήσαμε. Είναι υποχρεωμένο να το κάνει. Αν δεν βαριέσαι κάνε και μια καταγγελία, γιατί όταν είναι να πάρουν λεφτά, όλοι είναι οι καλύτεροι. Αν θέλεις στείλε μου και σε pm το κατάστημα, να ξέρω να μην περάσω ούτε απ'έξω. On topic, γενικώς οι μπαταρίες, θεωρούνται αναλώσιμα, οπότε δεν έχουν την ίδια εγγύηση με το λάπτοπ. Αν θυμάμαι καλά οι αποσπώμενες είχαν 6 μήνες και οι εσωτερικές (σαν τη δική σου) , 1 χρόνο. Όπως σου είπαν και πιο πάνω, επικοινώνησε με την HP κατευθείαν και θα σου λυθούν όλες οι απορίες σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλημέρα κοίτα πρώτα την εγγύηση βάσει του serial number και του τιμολογίου αγοράς ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να έχεις κ εγγύηση στον χώρο σου (αν είναι επαγγελματικό μοντέλο) Επίσης, αν η μπαταρία είναι φουσκωμένη, θα την καλύπτει η εγγύηση , ακόμα κ αν πέρασε το 6μηνο κλπ https://support.hp.com/gr-el/help/hp-pc-hardware-diagnostics https://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp149501-150000/sp149563.exe κατέβασε κ τρέξε τα pre-boot diags της ΗΡ κ αν σου βγάλει σφάλμα στην μπαταρία, κατευθείαν τους λες (στην ΗΡ) τον κωδικό σφάλματος Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από Kthulhou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vandamme18aj Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις , η μπαταρία είναι ενσωματωμένη οπότε δεν ξέρω αν είναι φουσκωμένη και δεν θα βάλω χέρι σε μηχάνημα που καλύπτει η εγγύηση όπως είδα και στον σύνδεσμο παραπάνω . Δεν βρίσκομαι Αθήνα έτσι η επισκευή στο σπίτι μάλλον δεν είναι εφικτό σενάριο . Τώρα από τη σελίδα για εξουσιοδοτημένο σέρβις παραπάνω βρήκα μόνο ένα το οποίο δεν σηκώνει τηλέφωνο όσο και αν προσπαθώ . Θα προσπαθήσω να βγάλω γραμμή για λίγο ακόμα και ύστερα θα το πάρω απόφαση πως θα πληρώσω για την αλλαγή της μπαταρίας , ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, vandamme18aj είπε Δεν βρίσκομαι Αθήνα έτσι η επισκευή στο σπίτι μάλλον δεν είναι εφικτό σενάριο αν την έχεις κ το γράφει στο site, είναι πανελλαδικώς 6 λεπτά πριν, vandamme18aj είπε ύστερα θα το πάρω απόφαση πως θα πληρώσω για την αλλαγή της μπαταρίας ψαξτο πρώτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vandamme18aj Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 το παλεύω αλλά επειδή δεν άρχισα να το ψάχνω σήμερα αλλά καιρό και η απογοήτευση με έσπρωξε να γράψω θα δω πόσες αντοχές μου έχουν περισσέψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα