Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 minutes ago, Prasino Mantarinh said:

Το θεμα που ειχαν τα xm4 με την μπαταρια το λυσανε ή το κληρονομησε και αυτη η σειρα?

Για πες ρε φιλε, επειδη εχω τα 4 και αυτο το μηνα εχω ενα θεμα με τη μπαταρια και δε μπροω να βρω λυση. Και τωρα ειδα τη προσφορα και λεω λες να τα σκασω να παρω τα 5 να τελειωνω, αλλα ειδα το σχολιο σου και τωρα καταλαβαινω οτι ειναι γενικο το θεμα

εχεις μηπως περισσοτερες λεπτομερειες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aκομα και σε αυτην την τιμη ειναι αρκετα ακριβα δυστυχως. Τα galaxy buds 2 pro σχεδον στην μιση τιμη σιγουρα εχουν καλυτερο value . 

Υποψην προβληματα με την μπαταρια εχουν ακουστει και για τα xm5

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 2
Δημοσ.

Πραγματικά πολύ μεγάλο πρόβλημα αυτό με τη μπαταρία. Έχω τα 4ρια και κάθονται. Και η Σόνυ θέλει 80€ για να αλλάξει μπαταρία και στα 2 🤬🤬.

• Sad 1
Δημοσ.

Επειδή είχα και εγώ θέμα με τη μπαταρία (σε 1χρονο και κάτι ψιλά και ένα update εξαντλούνταν με 20 λεπτά μουσική), μου τα άλλαξαν δωρεάν με νέα μετά από έλεγχο.

Δε θα πρότεινα σε κανένα τόσο ακριβές ψείρες για τους ίδιους λόγους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικά τα εχω 2 χρονάκια τα 4 και είναι ακομα μια χαρ, με σχεδον καθημερινή χρήση, το μόνο που με έχει ταλαιπωρήσει είναι τα μαξιλαράκια που χάλασαν τα αρχικά και από τότε δεν έχω βρέι τίποτα που να μου κάνει, είτε χαλάνε νωρίς είτε δεν μονώνουν

θεωρώ πως τα 5 στα 249€ είναι σε αρκετά καλή τιμή αυτή τη στιγμή, ωστόσο δεεν το λες και ευκαιρία γιατί βρίσκεις άλλες φθηνότερες ( όπως αναφέρει ο φίλος παραπάνω για τα buds 2 pro)

Επεξ/σία από tikei
Δημοσ.
4 minutes ago, tikei said:

προσωπικά τα εχω 2 χρονάκια τα 4 και είναι ακομα μια χαρ, με σχεδον καθημερινή χρήση, το μόνο που με έχει ταλαιπωρήσει είναι τα μαξιλαράκια που χάλασαν τα αρχικά και από τότε δεν έχω βρέι τίποτα που να μου κάνει, είτε χαλάνε νωρίς είτε δεν μονώνουν

θεωρώ πως τα 5 στα 249€ είναι σε αρκετά καλή τιμή αυτή τη στιγμή, ωστόσο δεεν το λες και ευκαιρία γιατί βρίσκεις άλλες φθηνότερες ( όπως αναφέρει ο φίλος παραπάνω για τα buds 2 pro)

Μακάρι φίλε να είσαι από τους τυχερούς. Εμένα μέσα σε 1 βδομάδα χάλασαν 😔😔 . Δεν ξέρω τι στο καλό έγινε...

Δημοσ.
35 minutes ago, therock said:

Για πες ρε φιλε, επειδη εχω τα 4 και αυτο το μηνα εχω ενα θεμα με τη μπαταρια και δε μπροω να βρω λυση. Και τωρα ειδα τη προσφορα και λεω λες να τα σκασω να παρω τα 5 να τελειωνω, αλλα ειδα το σχολιο σου και τωρα καταλαβαινω οτι ειναι γενικο το θεμα

εχεις μηπως περισσοτερες λεπτομερειες

Προσωπικη εμπειρια δεν εχω ηθελα να τα παρω τα 4ρια περυσι και αλλαξα γνωμη οταν ενας συναδελφος μου στην δουλεια τα ειχε παρει μαζι με την γυναικα του και ειχανε και οι δυο θεμα με την μπαταρια πανω στο 6μηνο ενας και στον χρονο ο αλλος. Μετα το ειχα ψαξει λιγο παραπανω το θεμα και στο Reddit ειχα δει πολλα παραπωνα για αυτο το θεμα οποτε εφυγα μακρια απο Sony. Αμα θες την αποψη μου δες προς Samsung καλυτερα, εχω τα buds live περιπου 1,5 χρονο καλουτσικα ειναι δεν ειχανε θεμα με μπαταρια, ηχο κτλπ 

Δημοσ.
1 hour ago, Prasino Mantarinh said:

Το θεμα που ειχαν τα xm4 με την μπαταρια το λυσανε ή το κληρονομησε και αυτη η σειρα?

Τι θέμα με την μπαταρία έχουν τα 4; Τα έχω 2 χρόνια ήδη και είναι μια χαρά.

58 minutes ago, agelos386 said:

250 κανουν και τα airpods pro 2 με type c

Συγκρίνεις μήλα με αμύγδαλλα.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, agelos386 είπε

250 κανουν και τα airpods pro 2 με type c

Τα οποια δεν συγκρινονται απο αποψη ήχου, δεν εχουν codecs για lossless audio, για Tidal πχ, ουτε 360°, κι εχουν υποδεέστερο noise cancellation.

Τα airpods εχουν καλυτερο μικροφωνο, αλλά θα δωσεις τοσα λεφτα για κλήσεις; Καλυτερα να παρεις ενα hands free ή τα ενσύρματα airpods με 15 ευρω.

Δημοσ.
1 hour ago, Prasino Mantarinh said:

Προσωπικη εμπειρια δεν εχω ηθελα να τα παρω τα 4ρια περυσι και αλλαξα γνωμη οταν ενας συναδελφος μου στην δουλεια τα ειχε παρει μαζι με την γυναικα του και ειχανε και οι δυο θεμα με την μπαταρια πανω στο 6μηνο ενας και στον χρονο ο αλλος. Μετα το ειχα ψαξει λιγο παραπανω το θεμα και στο Reddit ειχα δει πολλα παραπωνα για αυτο το θεμα οποτε εφυγα μακρια απο Sony. Αμα θες την αποψη μου δες προς Samsung καλυτερα, εχω τα buds live περιπου 1,5 χρονο καλουτσικα ειναι δεν ειχανε θεμα με μπαταρια, ηχο κτλπ 

Εγω τα πηρα σε προπερσινα Black Fridays και οπως ειπα τωρα μου βγαλαν το προβλημα. Εκανα θεμα στο subreddit της Sony αλλα δεν απαντησε κανει... Εν τω μεταξυ ειμασι οριο στη διετια δεν ξερω αν αλλαζουν με εγυυηση και τι ισχυει 

Παντως περα απο αυτο ηταν ιδανικα, σε μεγεθος,χρηση, ποιοτητα, βολικα τα παντα ολα. Δε μπορω να φανταστω να πεφτ σε budget level ακουστικα, αλλα ουτε θελω να ξαναδωσω αλλα 300 ευρω και σε 1-2 χρονια να χω παλι τα ιδια προβληματα

Δημοσ.
45 minutes ago, therock said:

Εγω τα πηρα σε προπερσινα Black Fridays και οπως ειπα τωρα μου βγαλαν το προβλημα. Εκανα θεμα στο subreddit της Sony αλλα δεν απαντησε κανει... Εν τω μεταξυ ειμασι οριο στη διετια δεν ξερω αν αλλαζουν με εγυυηση και τι ισχυει 

Παντως περα απο αυτο ηταν ιδανικα, σε μεγεθος,χρηση, ποιοτητα, βολικα τα παντα ολα. Δε μπορω να φανταστω να πεφτ σε budget level ακουστικα, αλλα ουτε θελω να ξαναδωσω αλλα 300 ευρω και σε 1-2 χρονια να χω παλι τα ιδια προβληματα

Εφόσον είσαι εντός εγγύησης τα πας σε Sony center και τα τα αφήνεις ν στα φτιάξουν. Αν αρνηθούν καταγγελία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...