Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,μας έφεραν ενα πιστολάκι απο Αμερική(αρκετά ακριβό) αλλα δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε εδω..περα απο τον ανταπτορα μπρίζας θα χρειαστώ και μετασχηματιστη για volt ...

Το πρόβλημα ξεκινάει οτι ειναι 1400w... έχει να προτείνει κανείς καμία ιδέα; ρώτησα σε γνωστά μαγαζιά ηλεκτρονικών(τεχνοματ και καυκά) αλλά δεν έχουν...

Επεξ/σία από arxontas2323
πιστολάκι μαλλιών
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιο ακριβά θα σου πάει ο μετασχηματιστής από 110v σε 220 από ότι κάνει το πιστολάκι, οπότε αγόρασε ένα από εδώ να λειτουργεί στο δικό μας δίκτυο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, arxontas2323 said:

Καλησπέρα,μας έφεραν ενα πιστολάκι απο Αμερική(αρκετά ακριβό) αλλα δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε εδω..περα απο τον ανταπτορα μπρίζας θα χρειαστώ και μετασχηματιστη για volt ...

Το πρόβλημα ξεκινάει οτι ειναι 1400w... έχει να προτείνει κανείς καμία ιδέα; ρώτησα σε γνωστά μαγαζιά ηλεκτρονικών(τεχνοματ και καυκά) αλλά δεν έχουν...

πόσο ακριβό δηλαδή είναι το πιστολάκι. 
Χρειάζεσαι κάτι τέτοιο
https://www.insomnia.gr/forums/topic/816143-πρόβλημα-με-blender-από-αμερική/?do=findComment&comment=59919833

αλλά και αυτό δεν είναι φτηνό.

Επεξ/σία από spooker
Δημοσ.

εκτος απο το οτι ο μετατροπεας τασης ειναι ολοκληρη γκρουμουτσα, θα σου παει κανα 100ευρω. Ξεχνα το το πιστολακι, κι εγω οτα μετεγκατασταθηκα οτι ηταν 110V πηγε ανακυκλωση

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, spooker said:

Χρειάζεσαι κάτι τέτοιο
https://www.insomnia.gr/forums/topic/816143-πρόβλημα-με-blender-από-αμερική/?do=findComment&comment=59919833

Θα τους εφεραν κανενα dyson πιστολακι. Και παλι δεν αξιζει την ταλεπωρια.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, spooker είπε

Χρειάζεσαι κάτι τέτοιο

300€

27 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Θα τους εφεραν κανενα dyson πιστολακι. Και παλι δεν αξιζει την ταλεπωρια.

SHARK είναι αλλα και πάλι...300€

34 λεπτά πριν, fredd0 είπε

εκτος απο το οτι ο μετατροπεας τασης ειναι ολοκληρη γκρουμουτσα, θα σου παει κανα 100ευρω. Ξεχνα το το πιστολακι, κι εγω οτα μετεγκατασταθηκα οτι ηταν 110V πηγε ανακυκλωση

90€ μου είπε κάποιος πριν λίγο...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

300€

Είσαι οκ να πληρώσεις ακόμα και το 1/3 του κόστους που έχει καινούργιο...;

Για εμένα δεν αξίζει... πολλά τα χρήματα για 1 μόνο συσκευή....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

300€

Είχα την ελπίδα ότι στο έκαναν δώρο,οχι ότι το πλήρωσες.

Eκτός απο τα βολτ έχουν και άλλη συχνότητα ,κοίτα το ταμπελάκι του αν καλύπτει και τα δύο,50 και 60Hz .

• Like 1
Δημοσ.

Αρκετά πιθανό να έχει 300€ γιατί ειναι με ολα τα αξεσουαρ. Χωρίς τα αξεσουαρ παει μισή τιμή. Καλύτερα να πάρεις ένα σκέτο αν ισχύουν αυτα και να κρατησεις τα αξεσουαρ

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Είσαι οκ να πληρώσεις ακόμα και το 1/3 του κόστους που έχει καινούργιο...;

Για εμένα δεν αξίζει... πολλά τα χρήματα για 1 μόνο συσκευή....

αντιστοιχο στην ελλαδα κανει 600...δεν ειναι δικη μου αποφαση αν θα τα δωσει τα 90!!

36 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Είχα την ελπίδα ότι στο έκαναν δώρο,οχι ότι το πλήρωσες.

Eκτός απο τα βολτ έχουν και άλλη συχνότητα ,κοίτα το ταμπελάκι του αν καλύπτει και τα δύο,50 και 60Hz .

60hz ειναι...αυτος μου ειπε οτι θα φτιαξει μετασχηματιστη για μενα!!

28 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Αρκετά πιθανό να έχει 300€ γιατί ειναι με ολα τα αξεσουαρ. Χωρίς τα αξεσουαρ παει μισή τιμή. Καλύτερα να πάρεις ένα σκέτο αν ισχύουν αυτα και να κρατησεις τα αξεσουαρ

σκετο που να το βρεις;αυτο ειναι το προβλημα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατσε κατσε, ποιο μοντελο ειναι και κανει 600 ευρω στην Ελλαδα;
Γιατι εγω μολις ειδα το Shark Style iQ Ionic Πιστολάκι Μαλλιών με Φυσούνα 1600W HD120EU στα 250 ευρω στο σκρουτζ.

Γιατι θα πρεπει να κουβαλας και το θηριο (μετασχηματιστη) αν δες να κανεις μαλλι σε αλλο δωματιο ή σπιτι.

Επεξ/σία από dbrillis
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Κατσε κατσε, ποιο μοντελο ειναι και κανει 600 ευρω στην Ελλαδα;
Γιατι εγω μολις ειδα το Shark Style iQ Ionic Πιστολάκι Μαλλιών με Φυσούνα 1600W HD120EU στα 250 ευρω στο σκρουτζ.

Γιατι θα πρεπει να κουβαλας και το θηριο (μετασχηματιστη) αν δες να κανεις μαλλι σε αλλο δωματιο ή σπιτι.

https://www.amazon.com/Shark-HD430-Multi-Styler-Concentrator-Attachment/dp/B0B89P16MC

αυτο εχει πάρει...της dyson κανουν 600+ 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

αντιστοιχο στην ελλαδα κανει 600...δεν ειναι δικη μου αποφαση αν θα τα δωσει τα 90!!

60hz ειναι...αυτος μου ειπε οτι θα φτιαξει μετασχηματιστη για μενα!!

σκετο που να το βρεις;αυτο ειναι το προβλημα!

Πλήρωσαν τόσα χρήματα και δεν ήξεραν ότι δεν έχουμε τα ίδια βολτ στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Πλήρωσαν τόσα χρήματα και δεν ήξεραν ότι δεν έχουμε τα ίδια βολτ στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ;

ρωτησαν εκει αμα θα δουλευει και στην ευρωπη...ο υπαλληλος προφανως για να ξεφορτωθει ειπε ναι!!

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...