VincentYip Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια σας, Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας, αυτό είναι μέρος της έρευνας που ζητήθηκε από το κολάζ, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους και να έχετε μια όμορφη μέρα 1.Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, ποια μάρκα σκέφτεστε πρώτη? 2.εκτός από τη μάρκα πρώτης επιλογής, αναφέρετε άλλες 3 μάρκες που σας αρέσουν? 3.ποια από τις παρακάτω νέες μάρκες γνωρίζετε? A: Geely B: BYD C: OMODA D: MG Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από VincentYip 1
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, VincentYip είπε 1.Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, ποια μάρκα σκέφτεστε πρώτη? 2.εκτός από τη μάρκα πρώτης επιλογής, αναφέρετε άλλες 3 μάρκες που σας αρέσουν? 3.ποια από τις παρακάτω νέες μάρκες γνωρίζετε? A: Geely B: BYD C: OMODA D: MG Γιατί;
JakeKaufman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 40 minutes ago, VincentYip said: 1.Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, ποια μάρκα σκέφτεστε πρώτη? 2.εκτός από τη μάρκα πρώτης επιλογής, αναφέρετε άλλες 3 μάρκες που σας αρέσουν? 3.ποια από τις παρακάτω νέες μάρκες γνωρίζετε? A: Geely B: BYD C: OMODA D: MG γιατί ρωτάς φίλε μου; ψάχνεσαι να αγοράσεις κάποια από αυτές τις μάρκες; 1
VincentYip Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, JakeKaufman είπε γιατί ρωτάς φίλε μου; ψάχνεσαι να αγοράσεις κάποια από αυτές τις μάρκες Ευχαριστώ για το σχόλιό σας, θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από VincentYip
tasanton Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Μου κάνει για έρευνα αγοράς το συγκεκριμένο post. Πάντως εμένα η αγαπημένη μάρκα είναι αυτή που: - αγοράζεις από έναν ευγενικό πωλητή - όταν χρειαστεί να ξαναεπισκεφθείς αντιπροσωπεία/συνεργείο για κάποια βλάβη, ο πωλητής έχει πάρει σύνταξη 5 1
Sablj Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Κάμια από τις κινέζικες που ανάφέρεις στο Post σου... 中國人就是用來丟海裡的
Nabuko Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, VincentYip είπε 1.Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, ποια μάρκα σκέφτεστε πρώτη? 2.εκτός από τη μάρκα πρώτης επιλογής, αναφέρετε άλλες 3 μάρκες που σας αρέσουν? 3.ποια από τις παρακάτω νέες μάρκες γνωρίζετε? A: Geely B: BYD C: OMODA D: MG 1. Yugo 2. Dacia, Volga, Polski 3. H MG δεν είναι νέα 1 1
epp Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, VincentYip said: 1.Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, ποια μάρκα σκέφτεστε πρώτη? 2.εκτός από τη μάρκα πρώτης επιλογής, αναφέρετε άλλες 3 μάρκες που σας αρέσουν? 3.ποια από τις παρακάτω νέες μάρκες γνωρίζετε? A: Geely B: BYD C: OMODA D: MG https://en.wikipedia.org/wiki/1989_Tiananmen_Square_protests_and_massacre 1
Haldol Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν και ούτε 'γω κατανοώ το λόγο του ερωτήματος, θα σ' απαντήσω. Για το (1) η VW (όχι όλο το group). Με βάση τις προτιμήσεις και τα γούστα μου, έχει τον ιδανικότερο συνδυασμό σε design, φιλοσοφία, αλλά και επιλογές. Άλλωστε έχω πάρει ήδη 2 (στην οικογένεια σύνολο 3 - με του πατέρα), οπότε να παινέψουμε και το σπίτι. 😜 Για το (2), θ' αγνοήσω επίτηδες όλο το VAG, αναφέροντας μόνο από άλλους ομίλους - μάρκες. Επίσης, θ' αγνοήσω επίτηδες όλα τα exotic και πανάκριβα, διότι είναι αρκετά εύκολο να πω «μ' αρέσουν οι Ferrari». Ουάο, σε ποιον δεν αρέσουν; Όμως και τα 3 brand που θ' αναφέρω είναι love - hate relationship, για διάφορους λόγους. Citroën DS λόγω του ιδιαίτερου, και πολύ ενδιαφέροντας design. Όμως δε τα εκτιμώ καθόλου ως προς την ευκολία - εργονομία στη συντήρηση. Merc, στη δεύτερη θέση, λόγω ορισμένων στοιχείων και καινοτομιών που μ' εντυπωσιάζουν (π.χ. One Man - One Engine, ή M139L, κ.λπ). Όμως δε μ' αρέσουν εμφανισιακά (ω ναι!), ενώ ένα «πουλάκι» (λέγε με DPG) μου'χει πει ότι είναι αρκετά ζημιάρικα; Κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι καλά. Tesla στην τρίτη θέση, κυρίως για πολλά σημεία που λες «γιατί δε το 'χουν σκεφτεί αυτό τόσα χρόνια;». Rn είναι με διαφορά η καλύτερη επιλογή για BEV. Love - hate κι εδώ όμως λόγω... Elon Musk και της συνολγικής φιλοσοφίας της εταιρείας, θέλει και ρώτημα; Πάμε και στο (3). Δεν γνωρίζω την OMODA (C). Οι άλλες πέραν του ότι δεν είναι καν καινούριες, τα τελευταία χρόνια είναι πολύ γνωστές. Ιδίως η MG σαν brand έχει κοντά 100 χρόνια. Ναι, σίγουρα δεν είναι η ίδια (βρετανική) εταιρεία, αλλά δε βλέπω να μην ισχύει και γι' άλλες (μη πω καλύτερα για όλες) αυτό. Μήπως η MINI είναι βρετανική; Μήπως η Bugatti έχει την παραμικρή σχέση με την αρχική εταιρεία από την Αλσατία; Μήπως η Jaguar - Land Rover έχει καμία επαφή με το παρελθόν; Η ινδική TATA την έχει κι αυτή. Οπότε, all things being equal, η MG έχει 100 χρόνια, οπότε μόνο νέα δε τη λες. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από Haldol typos 2 1
Axilleas150 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 5 hours ago, VincentYip said: 1.Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, ποια μάρκα σκέφτεστε πρώτη? 2.εκτός από τη μάρκα πρώτης επιλογής, αναφέρετε άλλες 3 μάρκες που σας αρέσουν? 3.ποια από τις παρακάτω νέες μάρκες γνωρίζετε? A: Geely B: BYD C: OMODA D: MG 1. Nissan 2. Mitsubishi, Hyundai, Subaru 3. MG, BYD 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα