wolfmandim Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα σε όλους! Αγόρασα ένα PS5 στον γιο μου και θέλω να το συνδέσω σε Windows PC για να παίζει. Θα μπορούσε κάποιος να ξοδέψει λίγο χρόνο για με κατευθύνει στην αρχική σύνδεση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
GaGaS_Thess Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Καλημερα . Τι εννοεις σε windows pc για να παιξει ; Σε μια τηλεοραση θα το συνδεσεις δεν χρειαζεται κατι παραπανω
wolfmandim Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Ο γιος μου στο δωμάτιό του έχει υπολογιστή. Εκεί θέλω να το συνδέσω ώστε να μπορεί να παίζει.
nickol-us Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, wolfmandim είπε Ο γιος μου στο δωμάτιό του έχει υπολογιστή. Εκεί θέλω να το συνδέσω ώστε να μπορεί να παίζει. Οπότε μιλάμε να το συνδέσεις στο μόνιτορ που έχει συνδεδεμένο τον υπολογιστή. Δεν γίνεται να συνδέσεις το ps5 με τον πύργο (ούτε με λάπτοπ), γίνεται να το συνδέσεις με την οθόνη του. Αν αυτό λέμε τότε πες μας απλά ποιό μόνιτορ έχει και τι σύνδεση χρησιμοποιεί ήδη για διασύνδεση με τον υπολογιστή Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από nickol-us
wolfmandim Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Το μόνιτορ είναι το DELL - AW3418DW. Προς το παρόν είναι συνδεδεμένο με το PC μέσω Displayport. Έχει και HDMI port. Νομίζω ότι βγάζει ήχο, αν όμως δεν βγάζει πως θα ακούγεται ο ήχος; Για τον controller θα γίνει εγκατάσταση με Bluetooth.
vorlon68 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, wolfmandim είπε Το μόνιτορ είναι το DELL - AW3418DW. Προς το παρόν είναι συνδεδεμένο με το PC μέσω Displayport. Έχει και HDMI port. Νομίζω ότι βγάζει ήχο, αν όμως δεν βγάζει πως θα ακούγεται ο ήχος; Για τον controller θα γίνει εγκατάσταση με Bluetooth. Αν κατάλαβα καλά θέλεις ο γίος να παίζει τα games του PS5 μέσα απο το PC. Αν θές αυτο τοτε δες εδω https://www.playstation.com/en-us/support/games/playstation-remote-play-on-pc-and-mac/ Αν θές να συνδέσεις το PS5 στην οθόνη του PC τοτε τον ήχο τον εχεις μεσω του dualsense με ακουστικα. 1
mikele13- Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Στις 16/11/2023 στις 4:40 ΜΜ, wolfmandim είπε Το μόνιτορ είναι το DELL - AW3418DW. Προς το παρόν είναι συνδεδεμένο με το PC μέσω Displayport. Έχει και HDMI port. Νομίζω ότι βγάζει ήχο, αν όμως δεν βγάζει πως θα ακούγεται ο ήχος; Για τον controller θα γίνει εγκατάσταση με Bluetooth. Συνδέεις το ps5 με το hdmi port Όσο αφορά τον ήχο και με απλά ακουστικά από κινητό πχ τα συνδέεις στο dualsense και είσαι κομπλέ 1
ilias78 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Για τον ήχο, αν η οθόνη κ τα ηχεία σου έχουν θύρα για ακουστικά, νομίζω πως αν τα συνδέσει ς μεταξύ τους θα έχει κ ήχο από τα ηχεία.
xavier Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 αν το ps5 βρισκεται στο δωματιο του γιου σου, απλα συνδεεις το hdmi καλωδιο απο το ps5 στο monitor δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο. το hdmi μεταφερει και ήχο. δεν καταλαβαινω γιατι σε μπερδευει το pc. βγαλτο εντελως απο την εξισωση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα