xphobus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Με τράκαρε από πίσω καθώς έστριβα . Ακούστηκε ένα μπαμ και έσπασε ο δικός του προφυλακτηρας και φανάρι. Εγώ έχω ένα μεγάλο γδαρσιμο . Κάναμε δήλωση με πραγματογνωμονα και όλα καλά. Το αμάξι όμως είχε στραβο πίσω αξονα και με τη σύγκρουση πειραχτηκε κι άλλο γιατί αυτός πήγαινε ευθεία και εγώ έστριβα εκκεινη την ώρα. Πήγα τους είπα να παω για ευθυγραμμιση και ενώ το δέχτηκαν στην αρχή μετά με είπανε οτι η ασφαλιστική γι αυτο το τρακαρισμα δικαιολογεί μόνο τον προφυλακτηρα και όχι τέτοιου είδους ζημιες ... και εγώ τους είπα ποιος τον είπε να έρθει από πισω και να με κολλήσει με φορτηγό και να χτυπήσει το δικό νου αυτοκίνητο Τι μπορώ να κάνω για να αποζημιωθω πλήρως
netagra Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Το αμάξι είχε κάποιο πρόβλημα ήδη και μετά την σύγκρουση χειροτέρεψε δηλαδή; Στον πίσω άξονα; 1
NikosKallithea Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Αν δεν δεχεσαι αυτα που λεει η ασφαλιστικη, ο δρομος ειναι δικηγόρος και σε δεύτερη φαση αν δεν συνεννοηθούν δίκη Τα έχουμε πει εδω 100 φορες 3
PLACEBO_89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, xphobus είπε Με τράκαρε από πίσω καθώς έστριβα . Ακούστηκε ένα μπαμ και έσπασε ο δικός του προφυλακτηρας και φανάρι. Εγώ έχω ένα μεγάλο γδαρσιμο . Κάναμε δήλωση με πραγματογνωμονα και όλα καλά. Το αμάξι όμως είχε στραβο πίσω αξονα και με τη σύγκρουση πειραχτηκε κι άλλο γιατί αυτός πήγαινε ευθεία και εγώ έστριβα εκκεινη την ώρα. Πήγα τους είπα να παω για ευθυγραμμιση και ενώ το δέχτηκαν στην αρχή μετά με είπανε οτι η ασφαλιστική γι αυτο το τρακαρισμα δικαιολογεί μόνο τον προφυλακτηρα και όχι τέτοιου είδους ζημιες ... και εγώ τους είπα ποιος τον είπε να έρθει από πισω και να με κολλήσει με φορτηγό και να χτυπήσει το δικό νου αυτοκίνητο Τι μπορώ να κάνω για να αποζημιωθω πλήρως Δεν θα καταφερεις τιποτα..
zourman1981 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Ε αφού έχει χρησιμοποίησε την, Το αμάξι γιατί είχε στραβό άξονα πριν την σύγκρουση ?
nikap78 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Με γδαρσιμο στον προφυλακτήρα να έχει πάθει ζημιά ο άξονας του αυτοκινήτου δύσκολα θα αποζημιωθεις και δικαστικά να τους τρέξεις. Ρώτα τον ασφαλιστη σου αν έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα