George Karagiannis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας! Έχω τον φορτιστή τής ugreen 45W για να φορτίζω το smasung Galaxy S23 Ultra. Πειράζει αν τον χρησιμοποιώ για διάφορες συσκευές; Θα επηρεάσει τις μπαταρίες του, μιας και μπορεί να δώσει τόσα watt; Πιο πολύ ρωτάω, διότι μου ήρθε το DJI Mini 4 pro χωρίς μετασχηματιστή κι αναρωτιέμαι αν πειράζει να χρησιμοποιήσω αυτόν.
panoszavra Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Στις 15/11/2023 στις 1:20 ΠΜ, George Karagiannis είπε Καλησπέρα σας! Έχω τον φορτιστή τής ugreen 45W για να φορτίζω το smasung Galaxy S23 Ultra. Πειράζει αν τον χρησιμοποιώ για διάφορες συσκευές; Θα επηρεάσει τις μπαταρίες του, μιας και μπορεί να δώσει τόσα watt; Πιο πολύ ρωτάω, διότι μου ήρθε το DJI Mini 4 pro χωρίς μετασχηματιστή κι αναρωτιέμαι αν πειράζει να χρησιμοποιήσω αυτόν. Έχω τον φορτιστή της green τον 65w. Και ένα καλώδιο που μετράει και watt. Φορούσα, λοιπόν , την θήκη με τις τρεις μπαταρίες και το ρεύμα που τραβούσε έφερα σε μέχρι 27watt. Όποτε η μπαταρία της συσκευής θα τραβήξει την ενέργεια που χρειάζεται άσχετα με το πόσο μπορεί να δώσει ο φορτιστής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα