Προς το περιεχόμενο

Κάρτα Γραφικών για Gaming (Price Range 800€)

Yavimaya

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην ομάδα,

μετά από πολλά χρόνια κονσολάκιας, αποφάσισα να φτιάξω το πρώτο μου custom PC Gaming. Έχω βρει ήδη τα περισσότερα κομμάτια (δείτε παρακάτω) και έχω κολλήσει στην κάρτα γραφικών. Τo budget είναι κοντά στα 800. Στην αρχή κοίταγα την Nvidia 4070 (600€) και την αντίστοιχη της AMD και μετά ερωτεύτηκα την RX 7900XT (και φυσικά είδα μετά την 4070ti).Γενικά έχω δει πολύ βίντεο review και έχω καεί.  Και εδώ έρχεται η ερώτηση μου. Σε ποια κάρτα γραφικών να πάω κοντά στα 800€? Δεν θελω να φτάσω τα 1.000€ εκτός και αν αξίζει :)

Υπόλοιπο Build

CPU: AMD Ryzen 7 7700X 

MotherboardMSI Mag B650 Tomahawk WIFI

RAMG.Skill Trident Z5 Neo RGB 32GB

SSDSamsung 980 Pro SSD 1TB M.2

PowerSeasonic Focus Plus 850W

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για cpu προτίμησε τον 3d
Για κάρτα αν δεν έχεις όρεξη να περιμένεις τον Ιανουάριο μήπως βγάλει κάτι νέο η nvidia, 7900 ΧΤ είναι η καλύτερη επιλογή στο budget.

• Like 2

Ναι αγόρασα τελικά τον 3d. Για την καρτα γραφικών, για το κομμάτι της εγγύησης, ειναι οκ να αγοράσω από "σκουτζομάγαζο" ή καλύτερα να δώσω +150 και να το πάρω από τυπου plaisio (ή όπου άλλου την βρω).

Έχω βρει την Sapphire Radeon RX 7900 XT Nitro+ Vapor-X από goldenbyte & την PowerColor VGA Radeon RX 7900 XT Red Devil από plaisio.Δεν ξερω και ποια ειναι και η καλύτερη έκδοση

3 ώρες πριν, Yavimaya είπε

Ναι αγόρασα τελικά τον 3d. Για την καρτα γραφικών, για το κομμάτι της εγγύησης, ειναι οκ να αγοράσω από "σκουτζομάγαζο" ή καλύτερα να δώσω +150 και να το πάρω από τυπου plaisio (ή όπου άλλου την βρω).

Έχω βρει την Sapphire Radeon RX 7900 XT Nitro+ Vapor-X από goldenbyte & την PowerColor VGA Radeon RX 7900 XT Red Devil από plaisio.Δεν ξερω και ποια ειναι και η καλύτερη έκδοση

H Nitro θεωρείται κορυφαία υλοποίηση, απλά πρόσεξε να χωράει γιατί είναι γομάρι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...