Ukforthemoment Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Χωρίς επίσημο χαρτί που να ζητάει κάτι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Δεν είναι χαζοί να μπλέξουν Εμένα μου το έχουν ζητήσει.Και η σύζυγος που ήταν στο ονομα της το αμάξι ήταν στην Βουλγαρία και πήγαινα να την πάρω. Ξερεις 100% ότι δεν υπάρχει επίσημη οδηγία για εξακρίβωση της κατοχής του οχήματος;
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Εγώ δεν έχω βγει ποτέ οδικώς από Ελλάδα Πήρα τηλέφωνο φίλο μου που ο γιος του πήρε πέρσι δικό του αμάξι και πήγε Τουρκία οδικώς. Κανένα πρόβλημα.
japetus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εγώ δεν έχω βγει ποτέ οδικώς από Ελλάδα Πήρα τηλέφωνο φίλο μου που ο γιος του πήρε πέρσι δικό του αμάξι και πήγε Τουρκία οδικώς. Κανένα πρόβλημα. Προφανώς είδαν ότι το επώνυμο είναι το ίδιο και τον άφησαν. Γενικά και στο ελληνικό τελωνείο βλέπουν από την κάμερα την πινακίδα και τον ιδιοκτήτη και τη συγκρίνουν με την ταυτότητα του οδηγού, αλλά και στην Τουρκία μετά τον αστυνομικό έλεγχο στο τελωνείο δίνεις ταυτότητα οδηγού και άδεια και πρέπει να είναι το ίδιο όνομα. Έχω δει κόσμο να τον στέλνουν πίσω... 1
moure Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Κι αν δεν ταιριάζουν τι λέει αυτό;;; Που είναι το πρόβλημα; Δεν θα τον αφήσουν να βγει; Δεν μπορεί κάποιος να πάρει ένα αυτοκίνητο γνωστού του να βγει από τη χώρα; Είναι πολύ πιθανό να μην σε αφήσουν. Μάλιστα σε ένα αυτοκίνητο που είχαμε που υπήρχαν δυο συνιδιοκτήτες όταν ταξίδευε ο ένας ζητούσαν να υπάρχει και υπεύθυνη δήλωση του άλλου. 1
Nabuko Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Εγώ θυμάμαι ότι στην Άδεια Κυκλοφορίας αναγράφεται το όνομα του αγοραστή ακόμα και αν υπάρχει παρακράτηση κυριότητας από των πωλητή. Οπότε όλα αυτά για υπεύθυνες δηλώσεις και μεταφράσεις κλπ δε νομίζω ότι χρειάζονται στον ts. Εκτός κι αν δεν είναι δικό του το αυτοκίνητο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα