Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

ήθελα να ρωτησω αν καποιος γνωρίζει ή έχει εμπειρία γύρω από την πώληση ψηφιακών προιόντων στο διαδύκτιο.

Συγκεκριμένα, υπάρχει κάποιο ΚΑΔ που μπορώ να προσθέσω στις δραστηριότητες μου σαν επιχείρηση ή από μπλοκάκι;

Πως ακριβώς τα δηλώνω; Γνωρίζει κανείς τι και πως; Και γενικά όσα περισσότερα γνωρίζει αν μπορεί να τα μοιραστεί, γιατί είμαι ψιλο άσχετος.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, realkvnm είπε

Καλησπέρα σας,

ήθελα να ρωτησω αν καποιος γνωρίζει ή έχει εμπειρία γύρω από την πώληση ψηφιακών προιόντων στο διαδύκτιο.

Συγκεκριμένα, υπάρχει κάποιο ΚΑΔ που μπορώ να προσθέσω στις δραστηριότητες μου σαν επιχείρηση ή από μπλοκάκι;

Πως ακριβώς τα δηλώνω; Γνωρίζει κανείς τι και πως; Και γενικά όσα περισσότερα γνωρίζει αν μπορεί να τα μοιραστεί, γιατί είμαι ψιλο άσχετος.

Ευχαριστώ!

Όταν λες ψηφιακών προϊόντων τι έννοιες; 

Δημοσ.

Ουσιαστικά πουλαω ενα course (online-οχι σεμιναριο live, το αγοραζεις και το βλεπεις εσυ οποτε θες) , αυτο εννοω με ψηφιακα προιοντα

Δημοσ.

Δες τι θα σου γράψουν τα παιδιά εδώ, αλλά επικοινώνησε και με έναν λογιστή.

Απ ότι ξέρω, ακόμα και τώρα οι ΚΑΔ σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ γενικοί. Πχ "παροχές υπηρεσιών ίντερνετ" (η κάπως έτσι) νομίζω σε καλύπτει.

Δημοσ.

Έχει διάφορους ΚΑΔ για εκπαίδευση και σεμινάρια με κεντρικό κωδικό 85. Μην χάνεις τζάμπα χρόνο πάντως. Πες στον λογιστή που θα σε αναλάβει όλες τις υπηρεσίες/προϊόντα που παρέχεις και σκοπεύεις να παρέχεις και θα σου πει ακριβώς τι πρέπει να βάλεις για κάθε περίπτωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...