Προς το περιεχόμενο

Mate 20 pro.... Off

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Μετά από 5 χρόνια παρέα με το mate ήρθε η ώρα της αναγκαστικής αλλαγής λόγω θέματος.. Πάντα οι απαιτήσεις μου ήταν να δουλεύει άνετα χωρίς κολλήματα άρα θέλω καλό επεξεργαστή, με καλή μπαταρία και δυνατή οθόνη-φωτογραφία. Τα είχα στο mate τα θέλω και τώρα. Η μοναδική διαφορά όμως είναι το μπάτζετ. Λόγω δυσκολιών και άλλων υποχρεώσεων θέλω να ρωτήσω αν στο βαθμό του δυνατού θα μπορούσα να έχω αυτά τα χαρακτηριστικά σε μια συσκευή μεσαίας κατηγορίας και όσο γίνετε χαμηλότερου μπάτζετ. 

Μπορώ; 

Δημοσ.

Εγώ από το P30 πήγα στο Realme 9 Pro+. Δηλαδή σε παρόμοια φάση ήμουν (από ναυαρχίδα σε καλό mid-range). Τα Realme της σειράς 10 και 11 δεν μου γεμίζουν το μάτι για να στα πρότεινα. 
Αν δεν σε χαλάει το MIUI (και γενικά η Xiaomi - εγώ είχα δοκιμάσει στο παρελθόν και δεν το ξανακάνω) η προσφορά του Xiaomi 13T 5G 256GB φαίνεται καλή (για αυτά που δίνει - στα χαρτιά τουλάχιστον).

p.s. max budget που έχεις στο νου σου και RAM / χώρο (π.χ. 6/128, 8/256);

Δημοσ.
10 ώρες πριν, stark είπε

Εγώ από το P30 πήγα στο Realme 9 Pro+. Δηλαδή σε παρόμοια φάση ήμουν (από ναυαρχίδα σε καλό mid-range). Τα Realme της σειράς 10 και 11 δεν μου γεμίζουν το μάτι για να στα πρότεινα. 
Αν δεν σε χαλάει το MIUI (και γενικά η Xiaomi - εγώ είχα δοκιμάσει στο παρελθόν και δεν το ξανακάνω) η προσφορά του Xiaomi 13T 5G 256GB φαίνεται καλή (για αυτά που δίνει - στα χαρτιά τουλάχιστον).

p.s. max budget που έχεις στο νου σου και RAM / χώρο (π.χ. 6/128, 8/256);

Καλά θα ήταν το μπάτζετ να είναι γύρω στα 500

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...