gkblues Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας. Μετά από 5 χρόνια παρέα με το mate ήρθε η ώρα της αναγκαστικής αλλαγής λόγω θέματος.. Πάντα οι απαιτήσεις μου ήταν να δουλεύει άνετα χωρίς κολλήματα άρα θέλω καλό επεξεργαστή, με καλή μπαταρία και δυνατή οθόνη-φωτογραφία. Τα είχα στο mate τα θέλω και τώρα. Η μοναδική διαφορά όμως είναι το μπάτζετ. Λόγω δυσκολιών και άλλων υποχρεώσεων θέλω να ρωτήσω αν στο βαθμό του δυνατού θα μπορούσα να έχω αυτά τα χαρακτηριστικά σε μια συσκευή μεσαίας κατηγορίας και όσο γίνετε χαμηλότερου μπάτζετ. Μπορώ;
stark Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Εγώ από το P30 πήγα στο Realme 9 Pro+. Δηλαδή σε παρόμοια φάση ήμουν (από ναυαρχίδα σε καλό mid-range). Τα Realme της σειράς 10 και 11 δεν μου γεμίζουν το μάτι για να στα πρότεινα. Αν δεν σε χαλάει το MIUI (και γενικά η Xiaomi - εγώ είχα δοκιμάσει στο παρελθόν και δεν το ξανακάνω) η προσφορά του Xiaomi 13T 5G 256GB φαίνεται καλή (για αυτά που δίνει - στα χαρτιά τουλάχιστον). p.s. max budget που έχεις στο νου σου και RAM / χώρο (π.χ. 6/128, 8/256);
gkblues Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, stark είπε Εγώ από το P30 πήγα στο Realme 9 Pro+. Δηλαδή σε παρόμοια φάση ήμουν (από ναυαρχίδα σε καλό mid-range). Τα Realme της σειράς 10 και 11 δεν μου γεμίζουν το μάτι για να στα πρότεινα. Αν δεν σε χαλάει το MIUI (και γενικά η Xiaomi - εγώ είχα δοκιμάσει στο παρελθόν και δεν το ξανακάνω) η προσφορά του Xiaomi 13T 5G 256GB φαίνεται καλή (για αυτά που δίνει - στα χαρτιά τουλάχιστον). p.s. max budget που έχεις στο νου σου και RAM / χώρο (π.χ. 6/128, 8/256); Καλά θα ήταν το μπάτζετ να είναι γύρω στα 500
Kag1ante Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Χτύπα το 13Τ τότε όπως είναι. Αν συνηθίσεις και το MIUI θα είσαι κύριος
gkblues Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Αληθεια....θα αξιζε μια υπερβαση για το one plus 11;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα