nikosgnr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 4/12/2023 στις 1:00 ΜΜ, Stelaras1993 είπε Το δέμα της flolab παντως εμενα εχει ξεκινήσει απο Κίνα. Ελπιζω να μην φαω τελωνειο . Κίνα - Ολλανδία - Ελλάδα. Ξαναλέω, δεν έχει τελωνείο. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2023 από nikosgnr
Symbad Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Αν και έχει γίνει η αγορά, να συνεισφέρω κι εγώ την εμπειρία μου για το τζαμακι Spigen Full Cover, το οποίο έβαλα σε iphone 12 mini και μπορώ να πω τα καλύτερα. Δεν ξέρω για τα άλλα 2 που προτάθηκαν, αλλά το πακέτο της spigen με 2 τζαμακια στα 19€ τα αξίζουν τα λεφτά τους ως το τελευταίο λεπτό. Άψογη και εύκολη εφαρμογή, αίσθηση σα να αγγίζεις την ίδια την οθόνη και το δάχτυλο γλιστράει χωρίς να κολλάει, ενώ πρέπει να έχει και ελαιοφοβικη επίστρωση, αφού δεν μένουν δαχτυλιές. Για μένα είναι χαλαρά 10/10 και την ίδια άποψη έχω και για τις θήκες της ίδιας εταιρίας. Για μένα ο ορισμός του vfm...
nikosgnr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όλα έχουν ολεοφοβική επίστρωση. Το θέμα είναι η αντοχή της στο χρόνο. Και σε αυτό η Spigen τα τελευταία χρόνια έχει μένει πίσω. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από nikosgnr
Ronnie1985 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 27/11/2023 στις 12:03 ΜΜ, nikosgnr είπε Φαντάσου τώρα έχω σε Day 1 iPh 14 Pro της TORRAS και όσοι το χρησιμοποιούν το τηλ νομίζουν πως το έβαλα χθές. Που αυτό είναι και το πιο βασικό που θες απο ένα Tempered Glass. Τη καλή ολεοφοβική επίστρωση. Η ολεοφοβική επίστρωση έχει να κάνει με την αίσθηση touch που εχεις; Ρωτάω γιατί φοράω εδώ και ένα χρόνο ένα της ESR, το Armorite τζαμακι το οποίο δεν μου έχει πάθει κάτι και είμαι ευχαριστημένος. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι μαζεύει και φαίνονται πάρα πολύ οι δαχτυλιες (όταν η οθόνη ανοίγει δε φαίνονται) με αποτέλεσμα να το καθαρίζω συχνά με πανακι. Αν βάλω πχ Torras θα ελαττωθεί το φαινόμενο αυτό; Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2023 από Ronnie1985
nikosgnr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Ναι, με την αίσθηση που σου αφήνει. Και είναι απο τα πιο βασικά που ζητάς σε ένα Tempered. Επειδή είχα χρησιμοποιήσει και της ESR, θα σου πω πως δεν έχουν καμία σχέση. Της ESR πάντα μου έδινε την αίσθηση "να κάνεις τη δουλειά σου" μέχρι να έρθει το σωστό. Πάρε της TORRAS και θα με θυμηθείς. Ακόμη καλύτερα της Flolab.
fxgreg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Καλημερα στην παρεα, να ρωτησω μου ειπαν οτι στο πλαισιο με 85εθρ σου δινει προστασια για σπασιμο οθονης κ ωερα για ενα χρονο, αξιζει λετε κ να μην βαλεις καθολου τη θηκη
VaggD Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Αγόρασα την Torres και ναι είναι ποιοτική και παρέχει προστασία αλλά πλ μέτριο grip. Γλιστράει στο χέρι. Η spigen caseology που έχει η γυναίκα μου στο 15 έχει καλύτερο grip. Ανεπίτρεπτο για 40€ θήκη. Εκτός και η λογική της εταιρείας είναι ότι και να σου πέσει δεν θα πάθει τίποτα 😂
Stelaras1993 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Στις 11/12/2023 στις 11:28 ΠΜ, nikosgnr είπε Ναι, με την αίσθηση που σου αφήνει. Και είναι απο τα πιο βασικά που ζητάς σε ένα Tempered. Επειδή είχα χρησιμοποιήσει και της ESR, θα σου πω πως δεν έχουν καμία σχέση. Της ESR πάντα μου έδινε την αίσθηση "να κάνεις τη δουλειά σου" μέχρι να έρθει το σωστό. Πάρε της TORRAS και θα με θυμηθείς. Ακόμη καλύτερα της Flolab. Μόλις τα παρέλαβα της flolab και τα εβαλα. Τελεια τοποθετηση, ευκολη και μπηκε άριστα το κινητο ειναι σαν να μην φοράει τζαμακι & τρομερη αισθηση στο χερι πολυ smouth . Θεωρω οτι απο εδω και περα δεν ξαναασχολουμαι με αλλα τζαμάκια. Εβαλα και στα lenses πισω Πολυ ωραιο εγινε ειναι και γκρι στο χρωμα του κινητου . Εχουμε ιδεα μηπως τι ισχυει με την εγγυηση της flolab? Κατι διαβασα οτι και καλα αν σου πεσει και σπασει στο αλλαζουν; Ειναι δυνατον;
nikosgnr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Stelaras1993 είπε Μόλις τα παρέλαβα της flolab και τα εβαλα. Τελεια τοποθετηση, ευκολη και μπηκε άριστα το κινητο ειναι σαν να μην φοράει τζαμακι & τρομερη αισθηση στο χερι πολυ smouth . Θεωρω οτι απο εδω και περα δεν ξαναασχολουμαι με αλλα τζαμάκια. Εβαλα και στα lenses πισω Πολυ ωραιο εγινε ειναι και γκρι στο χρωμα του κινητου . Εχουμε ιδεα μηπως τι ισχυει με την εγγυηση της flolab? Κατι διαβασα οτι και καλα αν σου πεσει και σπασει στο αλλαζουν; Ειναι δυνατον; Στο 'χα πει. Δεν υπάρχει γυρισμός μετά.. Ίσως το κορυφαίο Tempered εκεί έξω. Για την εγγύηση τώρα, καλά διαβάζεις. Απλά θα χρεωθείς τα μεταφορικά. Και επειδή οι τύποι είναι μαμάτοι, δίνουν εφ' όρου ζωής αφού το κάνεις Registered εδώ. Με γειά! Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από nikosgnr
tolisrx8 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 7/12/2023 στις 4:58 ΜΜ, Symbad είπε Αν και έχει γίνει η αγορά, να συνεισφέρω κι εγώ την εμπειρία μου για το τζαμακι Spigen Full Cover, το οποίο έβαλα σε iphone 12 mini και μπορώ να πω τα καλύτερα. Δεν ξέρω για τα άλλα 2 που προτάθηκαν, αλλά το πακέτο της spigen με 2 τζαμακια στα 19€ τα αξίζουν τα λεφτά τους ως το τελευταίο λεπτό. Άψογη και εύκολη εφαρμογή, αίσθηση σα να αγγίζεις την ίδια την οθόνη και το δάχτυλο γλιστράει χωρίς να κολλάει, ενώ πρέπει να έχει και ελαιοφοβικη επίστρωση, αφού δεν μένουν δαχτυλιές. Για μένα είναι χαλαρά 10/10 και την ίδια άποψη έχω και για τις θήκες της ίδιας εταιρίας. Για μένα ο ορισμός του vfm... Εγω φιλε μου καθε χρονο εβαζα spigen ALIGNmaster™ Full Cover HD. Δυστυχώς φέτος παρατηρησα οτι ,ειδικα σε μονοχρωμα πλασια με π.χ ασπρο ή κόκκινο στην οθόνη ,οταν κανεις scroll ,φαινονται μικροσκοπικες κηλίδες(σαν πεπλο απο Pixels σε ολο το τζαμακι). Εκανα συγκριση με το iphone 13 και 11 που εχουν το ιδιο τζαμακι και σ'αυτα δεν κανει αυτο το effect...επιπλεον η οθονη φαινεται πιο σκοτεινη και απο το iphone 11 pro το κακο ειναι οτι αλλαξα δυο τζαμακια και παλι το ιδιο..Ή επεσα σε ελλατωματικα τζαμακια ή χαλασαν την ποιοτητα ... θα πηγιανα σε TORRAS αλλα δεν θελω να το βαλω μονος μου, λόγω αξιας..(εδω επαρχια δεν βρισκω πιο καταστημα τα πουλαει) ισως παω σε ESR και βλεπουμε... Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από tolisrx8
Stelaras1993 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, tolisrx8 είπε Εγω φιλε μου καθε χρονο εβαζα spigen ALIGNmaster™ Full Cover HD. Δυστυχώς φέτος παρατηρησα οτι ,ειδικα σε μονοχρωμα πλασια με π.χ ασπρο ή κόκκινο στην οθόνη ,οταν κανεις scroll ,φαινονται μικροσκοπικες κηλίδες(σαν πεπλο απο Pixels σε ολο το τζαμακι). Εκανα συγκριση με το iphone 13 και 11 που εχουν το ιδιο τζαμακι και σ'αυτα δεν κανει αυτο το effect...επιπλεον η οθονη φαινεται πιο σκοτεινη και απο το iphone 11 pro το κακο ειναι οτι αλλαξα δυο τζαμακια και παλι το ιδιο..Ή επεσα σε ελλατωματικα τζαμακια ή χαλασαν την ποιοτητα ... θα πηγιανα σε TORRAS αλλα δεν θελω να το βαλω μονος μου, λόγω αξιας..(εδω επαρχια δεν βρισκω πιο καταστημα τα πουλαει) ισως παω σε ESR και βλεπουμε... Μην το φοβάσαι εβαλα το flolab καλυτερα απο εργοστάσιο. Πας σε ενα μερος κλειστο χωρις σκονη δωματιο καθαρισμένο σε καθαρη επιφανεια βαζεις το κινητο κολλας το στικερ φευγει η μακα απο πανω και καπακια βαζεις το εργαλειο με το τζαμακι πανω και εισαι κομπλε. Ουτε την παραμικρη φουσκαλα δεν εχω.
giorgosmg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Flolab παραγγελία απ ευθείας απ την εταιρία ; Τι χρονο παράδοσης είχατε; Χρεωση από τελωνείο ;
Stelaras1993 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, giorgosmg είπε Flolab παραγγελία απ ευθείας απ την εταιρία ; Τι χρονο παράδοσης είχατε; Χρεωση από τελωνείο ; Σωστα απο την εταιρια . Σε συμφορουμιτη πηγε σε 12-13 μερες , παραγγειλε 3 μερες μετα απο εμενα και παρελαβε 4 μερες πριν απο εμενα . Ενω εμενα μου καποιο μπερδεμα εγινε και μου ηρθε στο 20ημερο. Δεν εχει χρέωση τελωνειου καθως ναι μεν το στελνουν απο χωρα εκτος ευρωπης αλλα το κανουν να φαινεται οτι ηρθε απο χωρα εντος ευρωπης πιθανων με καποιες αποθηκες δικες τους στην Ε.Ε . 14 ώρες πριν, nikosgnr είπε Στο 'χα πει. Δεν υπάρχει γυρισμός μετά.. Ίσως το κορυφαίο Tempered εκεί έξω. Για την εγγύηση τώρα, καλά διαβάζεις. Απλά θα χρεωθείς τα μεταφορικά. Και επειδή οι τύποι είναι μαμάτοι, δίνουν εφ' όρου ζωής αφού το κάνεις Registered εδώ. Με γειά! Αλήθεια τρελό αυτο με την εγγυηση. Τα βαλα σημερα εντωμεταξυ διπλα διπλα με ενα πανζερ glass σε 14PMAX φιλου και βλεπεις ποσο σωστο περιμετρικα ειναι το δικο μου τζαμακι ενω το δικο του της πανζερ εχει πολυ περιεργα και μεγάλα κενα με τα bezel. Δινεις 30 ευρω και ησυχάζεις… γενικά σε τουμπες ειναι ανθεκτικα της φλολαμπ; 1
nikosgnr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Όσο μπορεί να είναι ένα Tempered. Μη σε αγχώνει καθόλου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα