Προς το περιεχόμενο

iPhone 15 Pro Max tempered glass & case

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά από ολεοφοβικη επίστρωση όλα πάσχουν. Όλος περιέργως το αρχικό τζαμάκι της spigen που είχα (το οποίο θα αλλάξω τώρα για το λόγο που ανέφερα σε προηγούμενο post) τα πηγαίνει καλά με τις δαχτυλιές.. δεν είναι ότι δεν υπάρχουν αλλά όχι σε ακραίο βαθμό. Παράγγειλα της flolab χθες να δούμε τι λέει και αυτό. Να δω και πόσες μέρες θα κάνει να έρθει. Πρέπει επίσης κάποια στιγμή να αλλάξω και case γιατί από την αρχή έχω 15pm με την fine woven της Apple με την οποία είμαι ευχαριστημένος αλλά έχω αρχίσει να την βαριέμαι. Μάλλον με βλέπω με καμμιά διάφανη αυτή τη φορά αν και δεν ξέρω ποιες αξίζουν πλέον.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dim62 είπε

Τζαμι για τα 15 Torras απο γερμανικο αμαζον και οχι απο το ελληνικο μαγαζι που βαζει ενα γυαλι στη συσκευασια. Flolab καλο χρυσο αλλα απο ολεοφοβικη επιστρωση μεγαλη πατατα

Torras γιατί όχι από το επίσημο site;

Επίσης από το amazon πόσο βγαίνει μαζί με μεταφορικά;

Δημοσ.

Γύρω στους 10 μήνες μετά με το τζαμάκι το Flolab είναι σε καλύτερη φάση. Οκ ίσως επειδή είναι χειμώνας δεν γίνονται τόσο πολύ δαχτυλιές, πιο ξηρά χέρια. Αλλά αν έχεις γυαλιά polarized είναι μονόδρομος. Οπότε πέφτει στα χέρια μου άλλο κινητό παίζει πολύ ουράνιο τόξο με γυαλιά ηλίου polarized. 

Δημοσ.
Στις 15/1/2025 στις 4:02 ΜΜ, Skr1ll3x είπε

Καλά από ολεοφοβικη επίστρωση όλα πάσχουν. Όλος περιέργως το αρχικό τζαμάκι της spigen που είχα (το οποίο θα αλλάξω τώρα για το λόγο που ανέφερα σε προηγούμενο post) τα πηγαίνει καλά με τις δαχτυλιές.. δεν είναι ότι δεν υπάρχουν αλλά όχι σε ακραίο βαθμό. Παράγγειλα της flolab χθες να δούμε τι λέει και αυτό. Να δω και πόσες μέρες θα κάνει να έρθει. Πρέπει επίσης κάποια στιγμή να αλλάξω και case γιατί από την αρχή έχω 15pm με την fine woven της Apple με την οποία είμαι ευχαριστημένος αλλά έχω αρχίσει να την βαριέμαι. Μάλλον με βλέπω με καμμιά διάφανη αυτή τη φορά αν και δεν ξέρω ποιες αξίζουν πλέον.

Να σε ρωτήσω πως είναι η FineWoven σαν αίσθηση κι αντοχή;;γιατί γράφουν διάφορα περίεργα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, PanosK212 είπε

Να σε ρωτήσω πως είναι η FineWoven σαν αίσθηση κι αντοχή;;γιατί γράφουν διάφορα περίεργα..

Κοίταξε το θέμα της αίσθησης είναι πολύ υποκειμενικό για να την καταλάβεις, εκτός και αν ο ίδιος την πιάσεις στα χέρια σου. Εμένα προσωπικά η αίσθηση αυτής της υφασμάτινης υφής που έχει το πίσω μέρος της θήκης μου αρέσει. Είναι ιδιαίτερη σίγουρα, και σου δίνει την αίσθηση μιας κάπως premium θήκης. Δεν νιώθεις όμως ότι είναι μια θήκη που δεν πρόκειται σε καμμία περίπτωση να σου γλυστρίσει απτά χέρια. Αν δεν είχε και τα πλαϊνά, που είναι τύπου πλαστικοποιημένο/κερωμένο το ύφασμα, ώστε να έχεις ένα καλύτερο grip τότε δεν νομίζω να μπορούσε κανείς να νιώσει ασφάλεια έχοντας στα χέρια του ένα 15άρι με αυτή τη θήκη. Επίσης σε καμμία περίπτωση δεν βάζεις το κινητό με άλλα αντικείμενα στην τσέπη καθώς η πλάτη της θήκης γεμίζει εύκολα με σημάδια, τα οποία ωστόσο αν είναι ελαφριά με λίγο τρίψιμο φεύγουν. Αν δεις βίντεο θα καταλάβεις, ακόμα και με το νύχι μπορείς να την γεμίσεις σημάδια από πίσω. Στις γωνίες της πλάτης λόγω της τριβής στις επιφάνειες που το ακουμπάς φαίνεται σαν ένα ύφασμα το οποίο έχει φάει τρίψιμο (δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πως το εννοώ). Επίσης τα πλαϊνά της θήκης με πεσίματα εύκολα γδέρνονται, και φαίνεται σαν “σκασμένη” η πλαστικοποίηση/κέρωμα που έχει. Τα volume/action/lock buttons μεταλλικά (αν δεν κάνω λάθος) και με ωραίο click όλα. Σε γενικές γραμμές μια πολύ λεπτή θήκη με ωραία αίσθηση (ξαναλέω αυτό είναι υποκείμενο) μιας premium θήκης, η οποία όμως δεν σε κάνει να νιώθεις τρομερή ασφάλεια ότι μπορείς να αφήνεις το κινητό όπου να ναι ή ότι θα σου πέσει και δεν θα πάθει τίποτα απολύτως. Προσωπικά επειδή το κινητό προσέχω πάντα που το αφήνω και δεν το βάζω ποτέ σε τσέπη με άλλα αντικείμενα η πλάτη της θήκης δεν έχει σημάδια. Τα πλαϊνά έχουν κάποια μικρά σημαδάκια (κυρίως στις γωνίες στην μπροστινή πλευρά περιμετρικά της οθόνης) από κάποια πεσίματα που έχουν γίνει, τα οποία φαίνονται όπως είπα πριν σαν να είναι σκασμένη η πλαστικοποίηση και όχι χαρακιές/αυλακιές. Αν άξιζε τα 70€ που είχε αρχικά; Όχι. Στα λεφτά που τη βρίσκει κάποιος τώρα δεν είναι κακή επιλογή για official case και σίγουρα καλύτερη επιλογή από την απλή σιλικόνης, η οποία σίγουρα έχει καλύτερο grip, αλλά προσωπικά δεν μου αρέσουν τα silicon cases (και αυτό είναι υποκειμενικό φυσικά).

Ελπίζω να πήρες μια εικόνα, αλλά θα σου πρότεινα πριν την αγοράσεις να πιάσεις μια στα χέρια σου σε κάποιο κατάστημα, για να καταλάβεις αν όντως σου αρέσει η αίσθηση που αφήνει ή όχι, γιατί ξαναλέω είναι ιδιαίτερη.

Επεξ/σία από Skr1ll3x
  • Like 1
Δημοσ.

Είσαι φοβερός σ’ ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση σου!! Για τους λόγους που είπες την σκέφτομαι λεπτή κι official επειδή δεν μ αρέσουν καθόλου της σιλικόνης!! Ξενέρωσα αφάνταστα όταν σταμάτησαν τις δερμάτινες φαντάσου. Θα πάω να ρωτήσω αν μπορώ να δοκιμάσω να πιάσω κάποια από κοντά γιατί δεν έχει κανείς γνωστός μου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...