Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Asus rog strix x99 μητρικη

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από icenex,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Aris_ είπε

κατα 99% θα παίξουν στα 3000 ειναι χαμηλά, καλύτερα που ειναι quad ειναι matching doudle pair οι περισσοτεροι παιρνουν 2 pairs και προσεύχονται να κάτσει η ταχύτητα😁 

Ναι το ξερω οτι ειναι χαμηλα θα ειναι λυση αναγκης μεχρι να βρεθουν χρηματα να αναβαθμιστουν καθως και η ψυξη στο αμεσο μελλον.

Ασχετο αλλα τελικα κατι μου λεει οτι μαλλον καμενος επεξεργαστης ειναι βεβαια δεν ειμαι σιγουρος πιο πολυ προαισθημα θα ελεγα, γιατι ειναι ο δευτερος επεξεργαστης οπως ειπα, την πρωτη φορα το ειχα στειλει στο msystems και εκει εκαναν την διαγνωση και μου ειπαν οτι η μητρικη δουλευει κομπλε και οτι ο επεξεργαστης πεθανε, βεβαια απο τοτε μεχρι σημερα πολλα μπορει να αλλαξαν βεβαια δεν περασε καιρος οτι 1 χρονος απο τοτε μαλλον ειμαι γκαντεμης.

Επεξ/σία από icenex
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Λύση
Δημοσ.

Τελικα το πουλησα το σετ εδω μεσα και το πηρε ενα μελος να ξεμπερδευω..

Ευτυχως το πηρε ατομο που απο οσο μου ειπε η δουλεια του ειναι να επισκευαζει μητρικες οποτε ολα καλα.Το ειπα να μου στειλει μηνυμα μολις μπορεσει να μου πει τελικα τι εφταιγε μητρικη ή cpu ετσι για να ξερουμε για την ιστορια τι εφταιξε αλλα δεν μου εχει απαντησει ακομη.

Εγω πεταω για νεες περιπετειες πλεον αφου πηγα σε εναν 14600kf.

Οταν και αν απαντησει το μελος θα κανω edit αυτο το ποστ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...