AggBmw Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω τι θα διαλέγατε να αγορασετε , μια bmw x3 του 2018 η την καινουρια X1 του 2023 και γιατί; Είμαι κοπέλα στα 30,δεν έχω καμία τρέλα να το τρεχω,απλά είχα παντα όνειρο να πάρω bmw suv και έφτασε η ώρα!! Είναι στα ίδια χρήματα και τα 2..θελω μόνο για τα συγκεκριμένα να μου πείτε,δεν με ενδιαφέρει για κάποιο άλλο..Ευχαριστώ πολυυυ για το χρόνο σας Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2023 από AggBmw
AntonisKo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Αν είναι να την κάνεις την τρέλα, όπως λες κι εσύ, κάνε την σωστά τουλάχιστον! Καινούργιο. 5
Keosen Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Να μην παρεις X1 και με τα 40000 να παρεις αμαξι της προκοπης και σου μεινιυν και ρεστα Ακριβα μοντελα φθηνοτερης μαρκας >>>> Φθηνα μοντελα ακριβης μαρκας. 5
AggBmw Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Keosen είπε Να μην παρεις X1 και με τα 40000 να παρεις αμαξι της προκοπης και σου μεινιυν και ρεστα Ακριβα μοντελα φθηνοτερης μαρκας >>>> Φθηνα μοντελα ακριβης μαρκας. Ευχαριστώ πολύ αλλά ρωτάω για τα συγκεκριμένα 1
tounion Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, AggBmw said: Ευχαριστώ πολύ αλλά ρωτάω για τα συγκεκριμένα X3 για να έχει πιο άνετο χώρο στα πίσω καθίσματα
sotiriadisc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 για ποιο λογο να αγορασεις ενα αμαξι 5 ετών ? ξερεις ποιος το ειχε πριν απο εσένα ? τι ιστορικο έχει στα service ? βεβαια ακομα και να τα ξερεις εγω θα σου πω παρε καινουργιο αμάξι να το χαρεις και ας ειναι μικροτερο. Όπως λες θες να κανεις τισ βολτες σου οποτε το μεγαλυτερο κτλ δεν βλεπω λόγω να το πάρεις. απο συστηματα ασφαλειας ποιο είναι καλύτερο ? λογικα το νεοτερο μοντελο θα ειναι παλι σωστα ? 1
AggBmw Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, sotiriadisc είπε για ποιο λογο να αγορασεις ενα αμαξι 5 ετών ? ξερεις ποιος το ειχε πριν απο εσένα ? τι ιστορικο έχει στα service ? βεβαια ακομα και να τα ξερεις εγω θα σου πω παρε καινουργιο αμάξι να το χαρεις και ας ειναι μικροτερο. Όπως λες θες να κανεις τισ βολτες σου οποτε το μεγαλυτερο κτλ δεν βλεπω λόγω να το πάρεις. Σκεφτηκα ότι επειδή δεν είναι 10ετιας και είναι πάλι σχετικά καινούριο είναι πιο πιθανό να έχει αληθινά χιλιόμετρα service κλπ δεν είναι τόσο επίφοβο όσο ένα παλαιότερο..
sotiriadisc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 ποιο σου αρεσει ποιο πολύ ? να το βλεπεις και να θέλεις να το οδηγήσεις ? εγω σε κριτήριο αυτη την απαντηση αγορασα πριν 2 χρόνια νέο αμαξι αντι να πάρω μεταχειρισμένο στα ιδια σχεδον λεφτα ... δεν το έχω μετανοιωσει καθόλου .. δεν πα να εχει κινηση , να πρεπει να πάω μακρια , να μην είναι τοσο μεγάλο (εμεις είμαστε 4 ατομα στην οικγενεια) ... μου αρεσει τοσο πολυ το αμαξι που ειμαι σιγουρος οτι εκανα σωστη επιλογή 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, AggBmw είπε Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω τι θα διαλέγατε να αγορασετε , μια bmw x3 του 2018 η την καινουρια X1 του 2023 και γιατί; Είμαι κοπέλα στα 30,δεν έχω καμία τρέλα να το τρεχω,απλά είχα παντα όνειρο να πάρω bmw suv και έφτασε η ώρα!! Είναι στα ίδια χρήματα και τα 2..θελω μόνο για τα συγκεκριμένα να μου πείτε,δεν με ενδιαφέρει για κάποιο άλλο..Ευχαριστώ πολυυυ για το χρόνο σας Το Χ3 του 2018 είναι ακόμα το τελευταίο μοντέλο Χ3.Είναι σε σχέση με το X1 ανώτερο στα πάντα,ακόμα και σε σχέση με το καινούριο Χ1,αλλά και πιο μεγάλο και ξεκινάει από 2λιτρο,ενώ το Χ1 από 1500.Από θέμα χώρων είναι το ίδιο,παρόλο που το Χ3 είναι λίγο μεγαλύτερο. Ειναι όμως μτχ,όποτε παίζει ρόλο ο προκάτοχος και τα χλμ. Για τι μοτέρ κοιτάς;Κυβικά,καύσιμο; Προσωπικα αν τα χλμ ήταν λίγα,και η έρευνα που θα έκανα ήταν με θετικό αποτέλεσμα,γιατί μπορεί να είναι και αρνητικό,παίζουν πολλά ρόλο, θα επαιρνα το Χ3.Αλλιώς το Χ1. Επειδη ειπώθηκε,δεν υστερεί σε τίποτα στο θέμα ασφάλειας,αντιθέτως θα έλεγα. Τώρα για μια νέα γυναίκα,το Χ1 θα ταίριαζε περισσότερο. 2 ώρες πριν, sotiriadisc είπε απο συστηματα ασφαλειας ποιο είναι καλύτερο ? λογικα το νεοτερο μοντελο θα ειναι παλι σωστα ? Στα συγκεκριμένα δεν ισχύει αυτό. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2023 από jmmys
dbrillis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Το καινουργιο εχει αλλη αισθηση. Ενα μικρο πραγματακι να μην σου αρεσει στο μεταχειρισμενο ή μια μικρη λεπτομερεια να εχει μεινει απο τον προηγουμενο κατοχο θα εισαι αμεσως με την σκεψη "να ειχα παρει το καινουργιο". Τελος κατα την αποψη μου, το ταμπλο και infotainment του x1 2023 ειναι πιο συγχρονο και γενικα το x1 2023 ταιριαζει πιο πολυ σε μια νεαρη γυναικα απο οτι το x3.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Μην μπλεξεις με πολλα κυβικα και μεταχειρισμένα
theopan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Καινούργιο Χ1 χωρίς περαιτέρω συζήτηση. Με την εγγύησή του, να μυρίζει καινούργιο. Το άλλο είναι αυτοκίνητο 5ετίας σε όσο καλή κατάσταση και να είναι, όσο κι αν είναι μια κατηγορία πάνω (θεωρητικά). Τα αυτοκίνητα εξελίχθηκαν πολύ ακόμα και τα μόλις 5 τελευταία χρόνια. 2
@sterios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Αγορά καινούργιου αν βγαίνουν τα λεφτά, δεν θέλει σκέψη. Το καινούργιο X1 είναι πανέμορφο και δεν έχει καμία σχέση με το παλιό. Σαν νέα κοπέλα που είσαι θα έλεγα ότι το Χ1 έχει αρκετά νεανικό σουλουπι και θα σου ταιριάξει καλύτερα απ'ότι το Χ3. Επίσης αν και είναι μαζεμένο, έχει ιδανικές διαστάσεις ακόμα και για οικογένεια. Τσεκαρε μόνο χρόνους παράδοσης γιατί έχω ακούσει κάτι τρελά νούμερα. 2
Haldol Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Με κλειστά μάτια Χ1. Αρκετά αντικειμενικά πλεονεκτήματα. Μικρότερο και με μικρότερο κινητήρα, καλύτερη τεχνολογία στα πάντα, κ.λπ. Όντως το Χ3 του 2018 (G01) είναι ταυτόχρονα και το «τρέχον» Χ3 που έγραψαν πιο πάνω, μιας και δεν έχει βγει νεότερο μοντέλο. Ακριβώς αυτό όμως είναι και το πρόβλημα. Είναι ένα αυτοκίνητο του 2018, με μηχανολογική σχεδίαση της τότε εποχής, και με τα αντίστοιχα συστήματα (ηλεκτρονικά, infotainment, όλα). Το Χ1 από την άλλη (U11) είναι περσινό μοντέλο. Α, επίσης... ένα side-effect του καινούριου, που αρκετός κόσμος αγνοεί. Μόλις το παραλάβεις, καρα-γουστάρεις για κάνα εξάμηνο, μη σου πω και χρόνο. Φυσικά αν πάρεις κάτι που θέλεις και σ' αρέσει, όχι κάτι που απλά «αυτό μπορούσες». New car high! Κι ένα δεύτερο (κακό) side-effect... τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα, κουβαλούν και το χαρακτηρισμό «μπάρμπας - θείτσα» μαζί τους. Από την εμφάνισή τους, μέχρι τον όγκο τους, μέχρι και την αντίληψη του κόσμου. Δεν έχει σημασία αν είσαι 20 ετών, 30, ή 55, αν σε βλέπουν μέσα στο τεράστιο κουτί, σε θεωρούν μπαρμπαθείτσα. Εάν δε σ' απασχολεί και γουστάρεις πιο πολύ το Χ3, go for it, αλλά αν είσαι ανάμεσα, λάβε κι αυτό υπόψιν. Σαφώς τα δύο τελευταία δεν είναι ούτε "αντικειμενικά", κι ούτε καν μπορούν να τεκμηριωθούν. Απλά δες το σφαιρικά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα