smokingpriest Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 καλησπέρα σε όλους!. Έχω θεμα με το google search & youtube videos. τι εννοώ με αυτό. Κάθε φορά που πάω να κάνω μια αναζήτηση στην google όπως παράδειγμα insomnia μου εμφανίζει μια ασπρίλα (screenshot1) επίσης όταν πάω να μπω στο youtube είτε είμαι στην αρχική του youtube είτε πάω να μπω σε ένα βίντεο δεν το εμφανίζει δηλαδή η μπαρα δεν συνεχίζει να φορτώνει το βίντεο ή/και την αρχική του youtube με αποτέλεσμα να φαίνεται μια μαβριλα. (φώτο 2.) Έχω μπει κανονικά στο tiktok , twitch και τα σχετικά και τρέχουν κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα. Η σύνδεση μου είναι 100σταρα Έχω κάνει ολα τα απαιτούμενα windows updates & μη. Έχω ενημερώσει την κάρτα γραφικών μου με τα τελευταία updates που υπαρχουν. Έχω κάνει διαγραφή cache , ιστορικο και τα λοιπά / Σημείωση: έχω μπει σε όλα τα browser που υπάρχουν και γίνεται το ίδιο πράγμα Γενικός έχω κάνει αρκετά πράγματα για να τα επαναφέρω και τα δυο(2) για να στρώσουν με αποτέλεσμα να εξακολουθούν να μου κάνουν το ίδιο.
smokingpriest Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, smokingpriest είπε καλησπέρα σε όλους!. Έχω θεμα με το google search & youtube videos. τι εννοώ με αυτό. Κάθε φορά που πάω να κάνω μια αναζήτηση στην google όπως παράδειγμα insomnia μου εμφανίζει μια ασπρίλα (screenshot1) επίσης όταν πάω να μπω στο youtube είτε είμαι στην αρχική του youtube είτε πάω να μπω σε ένα βίντεο δεν το εμφανίζει δηλαδή η μπαρα δεν συνεχίζει να φορτώνει το βίντεο ή/και την αρχική του youtube με αποτέλεσμα να φαίνεται μια μαβριλα. (φώτο 2.) Έχω μπει κανονικά στο tiktok , twitch και τα σχετικά και τρέχουν κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα. Η σύνδεση μου είναι 100σταρα Έχω κάνει ολα τα απαιτούμενα windows updates & μη. Έχω ενημερώσει την κάρτα γραφικών μου με τα τελευταία updates που υπαρχουν. Έχω κάνει διαγραφή cache , ιστορικο και τα λοιπά / Σημείωση: έχω μπει σε όλα τα browser που υπάρχουν και γίνεται το ίδιο πράγμα Γενικός έχω κάνει αρκετά πράγματα για να τα επαναφέρω και τα δυο(2) για να στρώσουν με αποτέλεσμα να εξακολουθούν να μου κάνουν το ίδιο. Σημειωση 2: Το προβλημα αυτο ξεκινησε την κυριακη ! την δευτερα εγινε κανονικα φορματ και συνεχιζει το ιδιο δηλαδη. Ενω εγινε φορματ το προβλημα συνεχιζει κανονικα...
Leompre Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Μακαρι να γνωριζα για να μπορούσα να έδινα απάντηση. Ομως, αν ήταν το παλιό καλό και ορθόδοξο insomnia τωρα θαχες τις απαντησεις σου. Λυπαμαι που το λέω, αλλά ούτε ένας φίλος, απ τους γνώστες, έκανε τον κόπο ν απαντήσει. Σε παλιες εποχες, όλοι θαχαν πεσει πανω στο πρόβλημα σου. 1
Kag1ante Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Στις 14/11/2023 στις 5:16 ΜΜ, smokingpriest είπε καλησπέρα σε όλους!. Έχω θεμα με το google search & youtube videos. τι εννοώ με αυτό. Κάθε φορά που πάω να κάνω μια αναζήτηση στην google όπως παράδειγμα insomnia μου εμφανίζει μια ασπρίλα (screenshot1) επίσης όταν πάω να μπω στο youtube είτε είμαι στην αρχική του youtube είτε πάω να μπω σε ένα βίντεο δεν το εμφανίζει δηλαδή η μπαρα δεν συνεχίζει να φορτώνει το βίντεο ή/και την αρχική του youtube με αποτέλεσμα να φαίνεται μια μαβριλα. (φώτο 2.) Έχω μπει κανονικά στο tiktok , twitch και τα σχετικά και τρέχουν κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα. Η σύνδεση μου είναι 100σταρα Έχω κάνει ολα τα απαιτούμενα windows updates & μη. Έχω ενημερώσει την κάρτα γραφικών μου με τα τελευταία updates που υπαρχουν. Έχω κάνει διαγραφή cache , ιστορικο και τα λοιπά / Σημείωση: έχω μπει σε όλα τα browser που υπάρχουν και γίνεται το ίδιο πράγμα Γενικός έχω κάνει αρκετά πράγματα για να τα επαναφέρω και τα δυο(2) για να στρώσουν με αποτέλεσμα να εξακολουθούν να μου κάνουν το ίδιο. Έχεις κανένα κοινό πρόσθετο-plugin σε όλους τους browser?
smokingpriest Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Kag1ante είπε Έχεις κανένα κοινό πρόσθετο-plugin σε όλους τους browser? πριν το φορματ ειχα αρκετα στον chrome τουλαχιστον. μετα το φορματ ουτε ενα και σε κανενα Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από smokingpriest
Xvipes Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δοκίμασε να αλλάξεις dns servers μήπως φτιάξει. Βάλε π.χ της google Δες εδώ πως
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Πώς δε βαριέστε όλοι να κάνετε format για πλάκα, δεν έχω καταλάβει...τέλος πάντων. Αν πατήσεις F12 στον browser και κάνεις ένα reload, βλέπεις τίποτα ενδιαφέρον στις καρτέλες network και console των development tools; Κανένα error ας πούμε;
smokingpriest Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Orestis_G είπε Πώς δε βαριέστε όλοι να κάνετε format για πλάκα, δεν έχω καταλάβει...τέλος πάντων. Αν πατήσεις F12 στον browser και κάνεις ένα reload, βλέπεις τίποτα ενδιαφέρον στις καρτέλες network και console των development tools; Κανένα error ας πούμε; ευχαριστω για την απαντηση : στην console Εχει βγαλει αρκετα οπως "αποκλειστηκε αιτημα πολλαπολων προελευσεων" 8 ώρες πριν, Xvipes είπε Δοκίμασε να αλλάξεις dns servers μήπως φτιάξει. Βάλε π.χ της google Δες εδώ πως Εγινε ! σας ευχαριστω για την απαντηση ! Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από smokingpriest
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα