Arkin Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Εγω σκεφτομαι να χαλασω bandwidth για τα marvels και aquaman 2. Ξερω οτι ειναι σκουπιδια και τα 2 και ο ιδιος ξεπεσμος της WB και της Disney αλλα λες αντε να βαλω να δω κανα εφε βαζοντας τον εγκεφαλο στον αυτοματο. 1
john_dr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 3 ώρες πριν, Arkin είπε Εγω σκεφτομαι να χαλασω bandwidth για τα marvels και aquaman 2. Ξερω οτι ειναι σκουπιδια και τα 2 και ο ιδιος ξεπεσμος της WB και της Disney αλλα λες αντε να βαλω να δω κανα εφε βαζοντας τον εγκεφαλο στον αυτοματο. Κοίτα, απλά ο στόχος αλλάζει. Αντί να γράψεις δύο reviews και να ανακοινώσεις ποια θεωρείς καλύτερη, θα γράψεις δύο reviews και στο τέλος θα ανακοινώσεις ποια ήταν η λιγότερο βασανιστική εμπειρία.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 14 λεπτά πριν, john_dr είπε στο τέλος θα ανακοινώσεις ποια ήταν η λιγότερο βασανιστική εμπειρία. Το αληθινό Marvel vs DC.
makiakos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Εγώ να πω την γνώμη μου παντως το λάθος της Μάρβελ είναι ότι άλλο κόμικ και άλλο τιβι... Δεν μπορείς να φέρεις όλα τα κόμικ στην τηλεόραση... Λογικό είναι οι πρωτες να σάρωσαν γτ παιζαν οι πιο γνωστοί και θεωρητικά βασικοί ήρωες ήταν και κάτι νέο και καλο... Μετά το endgame και το τέλος αρκετών βασικών ηρώων και μαζί με την υπερβολική προβολη σειρών και ταινιών που ενώνουν η μια την άλλη κουρασε τον κόσμο μιλάμε παντα κινηματογραφικά... Άσχετα τι πιστευει κανεις για ηθοποιούς και σενάρια.... Τώρα όσο αφορά τα του σεναρίου προσωπικα γελάω... Μ αρέσει π περιμενετε ερμηνείες και σεναρια επιπέδου godfather ξέρω εγω...εχετε διαβάσει κανα κόμικ? Υπέρ ηρωικές ταινίες είναι σουπερ δυνάμεις...μαχες...και νικάνε παντα τέλος...απλά τα μεταφέρουν από εικόνες στην τηλεόραση.... Εγώ μια χαρά ευχαριστημένος είμαι...
Arkin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Ακομα ενα χρυσο βατομουρο για το 2023 ενα πραγματικο σκουπιδι της Marvel στο οποιο προσπαθησα πολυ να βρω εστω ενα καλο εστω ενα για να της δωσω καποιους ποντους αλλα ματαια. Αρχικα να ξεκινησω απο το να πω οτι ολη η ταινια ειναι ενα τεραστιο filler χωρις νοημα. Δεν εχει λογο υπαρξης στο συμπαν ειναι ξεκαθαρα μια αρπαχτη η οποια χαιρομαι που πατωσε. Στεναχωριεμαι για την Brie Larson την οποια εχω αγαπησει σε ταινιες οπως Short Term 12/The Room και δυστυχως ξεπουληθηκε για το χρημα οπως τοσοι αλλοι. Για την μικρη Iman Vellani[Kamala Khan] τι να γραψω. Αθλια ηθοποιος αθλιες οι ατακες της κακο παρουσιαστικο ενα πραγματικο woke αισχος. Πολλα cringe σκηνικα οπως στον πλανητη που μιλουσαν τραγουδωντας ποιος πραγματικα σκεφτηκε κατι τοσο χαζο και μην αρχισω με την οικογενεια της Khan που πιο χαζους διαλογους δεν εχω ξανα δει. Κακα βαρετα εφε μηδεν συναισθημα μηδεν συνοχη μηδεν τα παντα. 1 ποντο δινω για τη μικρη σκηνη μετα τους τιτλους που μας κανει συνδεση με X-Men. Μεινετε μακρια η ταινια ανηκει ξεκαθαρα στις Top 5 σκουπιδοταινιες για το 2023. 1/10 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα