Kostaselet Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους σας . Είμαι φοιτητής και έχω ετοιμάσει μια εφαρμογή για να την ανεβάσω στο Google Play Store . Δεν μπορώ όμως να πάρω την έγκριση για ταυτοποίηση που χρειάζεται πριν την ανεβάσω . Όπως είπα είμαι φοιτητής και δεν έχω κάποιο σπίτι στο όνομα μου ώστε να στείλω κάποιο λογαριασμό τηλεφώνου ή ρεύματος ή νερού . Και προσπάθησα να στείλω κάποια ακόμα έγραφα αλλά δεν έγιναν αποδεκτά . Επόμενος έχει κάποιος από εσάς κάποια ιδέα ή λύση που έκανε εκείνος? Παρακάτω είναι τα αποδεκτά έγραφα που ζητάει η Google Θα χρειαστείτε ένα έγγραφο στο οποίο εμφανίζεται το όνομα και η τρέχουσα διεύθυνσή σας Δημόσιο έγγραφο ή έγγραφο ταυτοποίησης με φωτογραφία Λογαριασμός υπηρεσίας κοινής ωφέλειας ή τηλεφώνου (με ημερομηνία εντός των τελευταίων 60 ημερών) Κίνηση τραπεζικού λογαριασμού (με ημερομηνία εντός των τελευταίων 60 ημερών) Συμφωνητικό εκμίσθωσης ή υποθήκης
Kag1ante Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, Kostaselet είπε Καλησπέρα σε όλους σας . Είμαι φοιτητής και έχω ετοιμάσει μια εφαρμογή για να την ανεβάσω στο Google Play Store . Δεν μπορώ όμως να πάρω την έγκριση για ταυτοποίηση που χρειάζεται πριν την ανεβάσω . Όπως είπα είμαι φοιτητής και δεν έχω κάποιο σπίτι στο όνομα μου ώστε να στείλω κάποιο λογαριασμό τηλεφώνου ή ρεύματος ή νερού . Και προσπάθησα να στείλω κάποια ακόμα έγραφα αλλά δεν έγιναν αποδεκτά . Επόμενος έχει κάποιος από εσάς κάποια ιδέα ή λύση που έκανε εκείνος? Παρακάτω είναι τα αποδεκτά έγραφα που ζητάει η Google Θα χρειαστείτε ένα έγγραφο στο οποίο εμφανίζεται το όνομα και η τρέχουσα διεύθυνσή σας Δημόσιο έγγραφο ή έγγραφο ταυτοποίησης με φωτογραφία Λογαριασμός υπηρεσίας κοινής ωφέλειας ή τηλεφώνου (με ημερομηνία εντός των τελευταίων 60 ημερών) Κίνηση τραπεζικού λογαριασμού (με ημερομηνία εντός των τελευταίων 60 ημερών) Συμφωνητικό εκμίσθωσης ή υποθήκης Δοκίμασε βεβαίωση κυριότητας κινητού τηλεφώνου. Την βγάζεις ακόμα και με απλό καρτοκινητό αρκεί να είναι στο όνομα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα