Xvipes Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 On 14/11/2023 at 14:03, ThanosPapadopoulos10 said: Πολύ δυσπιστία ρε μάγκες όλοι γιατί έτσι ? Χαλαρά ηρεμήστε πείρα και εγώ τηλέφωνο και μου το εξακρίβωσε μια γυναίκα μάλιστα είπε στο σύστημα ότι προχώρησε εγκρίθηκε . Γιατί τρελενεστε δεν υπάρχει λόγος να πουν ψέματα ειδικά κιόλας όταν βγαίνουν τέτοια deals βλέπουμε ότι τελειώνουν τσακ μπαμ . Και αν παρατηρήσατε Ελλάδα δεν υπάρχει είναι κατόπιν παραγγελίας σε όλα τα καταστήματα παμπλικ οπότε ήταν deal της στιγμής !! Εγώ προσωπικά είμαι χαρούμενος και αναμένω ήταν να έπαιρνα ένα δεύτερο απλό και έκατσε κουτί οπότε αναμονή και προσοχή σε όλους με ασφαλείς αγορές !! That didn't age well 😅 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmavro Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι δωρεάν μεταφορικά για να παραγγείλουμε ξανά. Επίσης δεν υπήρξε καν αντιπρόταση έστω και για άλλο controller χρωματιστό η μη καθώς ήταν τιμές bf στα 50. Εκτός του συλλεκτικού μπορεί όντως να χρειάζεται κάποιος controller τα οποία έχουν πλέον αρχικές τιμές. Εγω με drifting περίμενα ένα μήνα μήπως έρθει για να το έχω main. Too good to be truth. Αλλά τουλάχιστον έχω δωρεάν μεταφορικά 😩με τιμές στο θεό! Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από mmavro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εσκασε sms απο Public για 10€ κουπονι για την επομενη αγορα.. Καταξοδευτηκαν. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από xartemporas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VCDencoder Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Φάγαμε ακυρο και στειλανε 10 ευρω κουπονακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmavro Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Μάλλον διαβάζουν insomnia! Το στείλανε αφού εκραξα πιο πάνω😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Εκανα δυο παραγγελιες (και για φιλο αμπαλο με ηλεκτρονικες παραγγελιες) και μου εστειλαν ενα κουπονι 10€ για την μια, για την αλλη τιποτα. ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shijune Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Κι εγώ ένα κουπόνι για δωρεάν μεταφορικά μόνο έλαβα. Δε καταλαβαίνω πώς κάνουν τις διακρίσεις του ποιος θα πάρει τι αποζημίωση. Κανονικά θα έπρεπε από ενα κουπόνι που θα ισχύει για τους κωδικούς των υπολοίπων διαθεσίμων controllers και να τα κατεβάζει στην τιμή BF. Κι ένα απλό θα μου έκανε προσωπικά από το να μείνω χωρίς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 20 ευρώ κουπόνι έπρεπε να δώσουν κανονικά, να παρουμε τον απλό στα 50. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris1090t Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, xartemporas είπε 20 ευρώ κουπόνι έπρεπε να δώσουν κανονικά, να παρουμε τον απλό στα 50. Βαλε το κουπόνι που σου στείλανε και κάνε πληρωμή με klarna. Αν δεν έχεις ξανα χρησιμοποιησει klarna σου δίνει 20 ευρώ πίσω. Οπότε στην ουσία σου βγαίνει 40ευρω το remote και μπορείς να το πληρώσεις και σε 3 άτοκες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 36 minutes ago, dimitris1090t said: Βαλε το κουπόνι που σου στείλανε και κάνε πληρωμή με klarna. Αν δεν έχεις ξανα χρησιμοποιησει klarna σου δίνει 20 ευρώ πίσω. Οπότε στην ουσία σου βγαίνει 40ευρω το remote και μπορείς να το πληρώσεις και σε 3 άτοκες. Απο ότι ειδα ναι , δινει το 20% πισω , δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει Klarna, οποτε ειναι μια καλη λυση και αυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris1090t Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, xartemporas είπε Απο ότι ειδα ναι , δινει το 20% πισω , δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει Klarna, οποτε ειναι μια καλη λυση και αυτη. Ναι σωστά 20% με μέγιστο τα 20 € είναι. Οπότε στην ουσία θα πάρεις 12 ευρώ πίσω. Θα βγει 48ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koproli8os Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 ειχα προπληρωσει οπως και εσεις το κοντρολλερ και ειχα χρησιμοποιησει παυπαλ, περα απο τα μαιλ ακομη επεξεργαζονται την επιστροφη, για να δω ποτε θα επιστρεψουν τα λεφτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon90 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 50 λεπτά πριν, koproli8os είπε ειχα προπληρωσει οπως και εσεις το κοντρολλερ και ειχα χρησιμοποιησει παυπαλ, περα απο τα μαιλ ακομη επεξεργαζονται την επιστροφη, για να δω ποτε θα επιστρεψουν τα λεφτα... Λεφτα του χρονου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koproli8os Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 λοιπον, μολις μου ηλθε μηνυμα απο παυπαλ, τα λεφτα επεστραφησαν επιτελους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Εμένα δεν έχει γίνει ακόμα επιστροφή χρημάτων πάντως...είχα πληρώσει με payzy Off topic τώρα για όσους θέλετε όντως controller εδώ σε προσφορά σε αρκετά χρώματα. Έχω ψωνίσει από το κατάστημα αρκετές φορές, είναι μια χαρά https://www.theconsoleclub.gr/el/περιφερειακά-κονσολών/ps5-6178/sony-dualsense-controller-9781582404571-detail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα