Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, poulinos είπε

γιατι πολλες φορες πρεπει να αδειασει το χρηματοκιβωτιο να γινει η δουλεια και μετα να το ξαναγεμισουν

Ακριβώς έτσι. Σε εμάς εδώ στο χωριό, τόσο στην Εθνική όσο και στην Πειραιώς, αν αδειάσει το χρηματοκιβώτιο μπορεί να έρθουν να το γεμίσουν μετά από 2-3 μέρες. Δεν έχουμε άμεση εξυπηρέτηση. Οπότε αν γίνει κάποια στραβή (πχ αν μας φάει την κάρτα ή αν δεν γίνει σωστή καταμέτρηση στην κατάθεση) θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον επόμενο ανεφοδιασμό.

• Sad 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 minutes ago, gokuthelegend said:

Ακριβώς έτσι. Σε εμάς εδώ στο χωριό, τόσο στην Εθνική όσο και στην Πειραιώς, αν αδειάσει το χρηματοκιβώτιο μπορεί να έρθουν να το γεμίσουν μετά από 2-3 μέρες. Δεν έχουμε άμεση εξυπηρέτηση. Οπότε αν γίνει κάποια στραβή (πχ αν μας φάει την κάρτα ή αν δεν γίνει σωστή καταμέτρηση στην κατάθεση) θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον επόμενο ανεφοδιασμό.

καποτε πηγαινα για να κανω εργασιες στον χωρο των atm. τηλεφωνο την χρηματαποστολη να αδειασει το atm να παμε εμεις να κανουμε εργασια και μετα να ξαναπανε να το γεμισουν. αλλο τοσο σε νησια που υπαρχει απλα ενα atm και δεν υπαρχει καν τραπεζα. και καθε φοραπου γινοταν μια βλαβη παλι το ιδιο.αδειασε κανε δουλεια γεμισε.τωρα γιατι το αδειαζαν εφοσον τα χρηματα μεσα στο χρηματοκιβωτιο δεν το ξερω,

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 11/12/2024 στις 2:44 ΜΜ, nadine66 είπε

Καλησπερα σας , χτεσ αντιμετωπισα ακριβως το ιδιο θεμα σε ΑΤΜ Εθνικης εχω παρει και στην εξυπηρετηση πελατων και πηγα και στο καταστημα της τραπεζας οπου ηταν το ΑΤΜ η απαντηση τους ηταν οτι αιτημα μου ειναι σε επεξεργασια...... Προκειται για μεγαλο ποσο ....και ποσο το οποιο το χρειαζομαι αμεσα.... Εσας σας τα επιστρεψαν τα λεφτα?? και αν ναι αμεσα??? Χρειαζεται να κανω καποια επιπλεον κινηση?

ευχαριστωωωω πολυ!!!

Γεια σου και καλή χρονιά ελπίζω να ξεμπέρδεψε. εμένα μου κράτησε τα λεφτά στις 21 δεκεμβρίου και ακόμα δεν έχω δει κάτι ο διευθυντής της τράπεζας μου είπε ότι πλέον δεν το χειρίζεται η εθνικη αλλά η εταιρεία η οποία είχε αγοράσει τα atm τα γνωστά funds. Eσυ τι έκανες τελικά; 

Δημοσ.
Στις 12/12/2024 στις 7:55 ΠΜ, G.bar είπε

Και στον Σκλαβενίτη στον Γέρακα πάντως έχει ΑΤΜ της Πειραιώς που κάνεις κατάθεση κανονικά.

Εχεις κάνει κατάθεση τελευταία γιατί μεχρι πριν 1-2 μηνες δεν δεχοταν .Μιλάω για το Σκλαβενίτη στη Μαραθώνος , αλλά στα 100 μέτρα έχει κατάστημα η Πειραιώς που δέχεται.

• Haha 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, papoys1 είπε

Εχεις κάνει κατάθεση τελευταία γιατί μεχρι πριν 1-2 μηνες δεν δεχοταν .Μιλάω για το Σκλαβενίτη στη Μαραθώνος , αλλά στα 100 μέτρα έχει κατάστημα η Πειραιώς που δέχεται.

Έχω κάνει ναι, και τον τελευταίο μήνα αλλά και αρκετές φορές μέσα στον χρόνο. Το ξέρω και το κατάστημα πιο κάτω αλλά στον Σκλαβενίτη με βολεύει απείρως περισσότερο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Με αυτα και με αυτα, καταθεση, μονο σε ΑΤΜ απεξω απο το υποκαταστημα τραπεζας! Ποτε αλλου! Καλυτερα να ξεβολευτω και να παω μεχρι εκει, αλλα να ξερω αν γινει στραβη θα βρω ευκολα το δικιο μου, παρα η αλλη ταλαιπωρια...

---

Κι αυτο ειναι και το παραπονο μου,

βλεπω να ερχονται για αναληψεις στο ΑΤΜ της τραπεζας, ενω σε καποιες εκατονταδες μετρα εχει αλλο, μονο για αναληψεις.

Οκ, ο καθενας οπου τον βολευει παει, αλλα ενας κοινωνικα ευαισθητοποιημενος πολιτης, θα επελεγε για αναληψη αλλο ΑΤΜ. Αφηστε εμας ρε παιδια, που θελουμε : 1) Online καταθεση, και 2) Ανεπαφη συναλλαγη,

να πηγαινουμε στο ΑΤΜ απεξω απο την τραπεζα. Μια αναληψη την κανεις και αλλου, ενω καταθεση σε συγκεκριμενα ΑΤΜ. Ισα που μαζευονται εκει και γινεται μπουγιο. Το υφισταμαι, χανω χρονο, αλλα εξαλειφω το ενδεχομενο στραβης και κακης διαχειρισης.

----

Αναμενω να δω πως θα διαμορφωθει η κατασταση στα ΑΤΜ, τωρα που ειπαν για καταργηση στις προμηθειες ΔΙΑΣ, να σηκωνεις χρηματα απο παντου. Ισως μοιραστει ο κοσμος καλυτερα στα ΑΤΜ.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, mindreader είπε

Με αυτα και με αυτα, καταθεση, μονο σε ΑΤΜ απεξω απο το υποκαταστημα τραπεζας! Ποτε αλλου! Καλυτερα να ξεβολευτω και να παω μεχρι εκει, αλλα να ξερω αν γινει στραβη θα βρω ευκολα το δικιο μου, παρα η αλλη ταλαιπωρια...

Κάπως έτσι. Εγώ πάω συνήθως και αργά την νύχτα, όταν έχω κάποια έξοδο, κάποια Παρασκευή ή κάποιο Σάββατο, ίσως και μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, που δεν υπάρχει ψυχή έξω (μένω και επαρχία με λίγο κόσμο). Εκτός αν είναι κάτι βιαστικό και πρέπει οπωσδήποτε να πάω να βάλω χρήματα, τότε θα πάω ότι ώρα κι αν είναι. Επίσης αν τύχει να πάω πρωί σε μηχάνημα τράπεζας και δω κόσμο, μπαίνω μέσα στην τράπεζα και χρησιμοποιώ τα μηχανήματα που βρίσκονται εσωτερικά (νομίζω λέγονται ΚΑΣ ή κάπως έτσι), συνήθως κανείς δεν σκέφτεται να μπει μέσα γιατί μπορεί να βιάζεται ή μπορεί να αγνοεί την ύπαρξη μηχανημάτων στο εσωτερικό της τράπεζας, και συνήθως είναι άδεια.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, G.bar said:

Έχω κάνει ναι, και τον τελευταίο μήνα αλλά και αρκετές φορές μέσα στον χρόνο. Το ξέρω και το κατάστημα πιο κάτω αλλά στον Σκλαβενίτη με βολεύει απείρως περισσότερο.

προσωπικα για πολλους λογους δεν θα εκανα καταθεση σε off site atm.

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, mindreader said:

Κι αυτο ειναι και το παραπονο μου,

βλεπω να ερχονται για αναληψεις στο ΑΤΜ της τραπεζας, ενω σε καποιες εκατονταδες μετρα εχει αλλο, μονο για αναληψεις.

Οκ, ο καθενας οπου τον βολευει παει, αλλα ενας κοινωνικα ευαισθητοποιημενος πολιτης, θα επελεγε για αναληψη αλλο ΑΤΜ. Αφηστε εμας ρε παιδια, που θελουμε : 1) Online καταθεση, και 2) Ανεπαφη συναλλαγη,

να πηγαινουμε στο ΑΤΜ απεξω απο την τραπεζα. Μια αναληψη την κανεις και αλλου, ενω καταθεση σε συγκεκριμενα ΑΤΜ. Ισα που μαζευονται εκει και γινεται μπουγιο. Το υφισταμαι, χανω χρονο, αλλα εξαλειφω το ενδεχομενο στραβης και κακης διαχειρισης.

----

Αναμενω να δω πως θα διαμορφωθει η κατασταση στα ΑΤΜ, τωρα που ειπαν για καταργηση στις προμηθειες ΔΙΑΣ, να σηκωνεις χρηματα απο παντου. Ισως μοιραστει ο κοσμος καλυτερα στα ΑΤΜ.

θα σε διορθωσω αν μου επιτρεπεις σχετικα με το παραπονο σου. τον τελευταιο καιρο για χ ψ λογο εχω κανει αρκετες αναληψεις.σχεδον ολες προσπαθω να τις κανω απο atm που ειναι σε τραπεζα αντιθετα απο αυτο που λες οτι δεν θα πρεπε να παω γιατι εκει ειναι για καταθεση.ο λογος ειναι απλος.

αν μου κρατησει την καρτα ή αν δεν μου βγαλει σωστα τα λεφτα ή δεν μου τα βγαλει καθολου τοτε  στην τραπεζα θα βγαλω πολυ πιο ευκολα ακρη απο οτι στο off site ατμ. προσπαθω και εγω βεβαια να πηγαινω παραξενες ωρες συνηθως κοντα στα μεσανυχτα για να μην εχει κοσμο αλλα ταυτοχρονα και να μην επιβαρυνω και τους αλλους.

αυτο με το διας θα βοηθησει αλλα μην ξεχνας οτι συγκριτικα με παλια δεν υπαρχουν τοσες τραπεζες.βεβαια ταυτοχρονα εχουν μειωθει και τα ατομα που κανουν αναληψεις.προσωπικα αν εξαιρεσουμε αυτο το διαστημα πολυ σπανια θα κανω αναληψη.το 90 τοις 100 μην πω και περισσοτερο το κανω με καρτες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...