Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 hours ago, spiru said:

σκέφτηκα ότι αφού ανοίγει πάλι Πέμπτη το κατάστημα,θα μου πουν να περιμένω για να πάω από εκεί

αυτό που σας φαίνεται πιο άμεσο το να ανοίξετε θέμα στο insomnia, παρα να παρετε ενα τηλεφωνο αυτον που θα σας λυσει την απορια, να το κοιταξετε μερικοι

• Like 3
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

αυτό που σας φαίνεται πιο άμεσο το να ανοίξετε θέμα στο insomnia, παρα να παρετε ενα τηλεφωνο αυτον που θα σας λυσει την απορια, να το κοιταξετε μερικοι

πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ακριβώς αυτό. να πάρω στο κατάστημα όταν ανοίξει ή να πάω από εκεί. ρώτησα εδώ μήπως έχει τύχει και σε κάποιον άλλον γιατί είχα στο μυαλό μου ότι εγώ έχω κάνει κάποια βλακεια. θα το κοιτάξουμε όμως :)

Δημοσ.

Εμενα μου εχει τυχει να κανω αναληψη και να ξεχασω να παρω τα...λεφτα!!!🤑

(Ω, ναι!)

Οταν το πηρα χαμπαρι μετα απο καμμια ωρα, μιλησα με την εξυπηρετηση, μου ειπαν να μιλησω το πρωι με το καταστημα που εκανα την "αναληψη". Τα χρηματα το ΑΤΜ τα ειχε ξανατραβηξει πισω (αφου δε βρεθηκε καποιος να τα παρει!) και μου τα ξαναπιστωσαν στο λογαριασμο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stcp είπε

Εμενα μου εχει τυχει να κανω αναληψη και να ξεχασω να παρω τα...λεφτα!!!🤑

(Ω, ναι!)

Οταν το πηρα χαμπαρι μετα απο καμμια ωρα, μιλησα με την εξυπηρετηση, μου ειπαν να μιλησω το πρωι με το καταστημα που εκανα την "αναληψη". Τα χρηματα το ΑΤΜ τα ειχε ξανατραβηξει πισω (αφου δε βρεθηκε καποιος να τα παρει!) και μου τα ξαναπιστωσαν στο λογαριασμο.

ναι νομίζω μετά από λίγα δευτερόλεπτα στα τραβάει μέσα αν δεν τα πάρεις (ως άνθρωπος το κάνω άνετα να αφήσω και λεφτά και κάρτα και να το πάρω χαμπάρι μετά από ώρες)..σε εμένα αν και ακούστηκε ο κλασσικός θόρυβος που κάνει όταν βγάζεις ή βάζεις λεφτά,δεν μου έβγαλε τίποτα..υπάρχει και η πιθανότητα να μπλόκαρε τι να πω 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, spiru είπε

ως άνθρωπος το κάνω άνετα να αφήσω και λεφτά και κάρτα και να το πάρω χαμπάρι μετά από ώρες

Δεν το λες και φυσιολογικό αυτό

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σας , χτεσ αντιμετωπισα ακριβως το ιδιο θεμα σε ΑΤΜ Εθνικης εχω παρει και στην εξυπηρετηση πελατων και πηγα και στο καταστημα της τραπεζας οπου ηταν το ΑΤΜ η απαντηση τους ηταν οτι αιτημα μου ειναι σε επεξεργασια...... Προκειται για μεγαλο ποσο ....και ποσο το οποιο το χρειαζομαι αμεσα.... Εσας σας τα επιστρεψαν τα λεφτα?? και αν ναι αμεσα??? Χρειαζεται να κανω καποια επιπλεον κινηση?

ευχαριστωωωω πολυ!!!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nadine66 είπε

Καλησπερα σας , χτεσ αντιμετωπισα ακριβως το ιδιο θεμα σε ΑΤΜ Εθνικης εχω παρει και στην εξυπηρετηση πελατων και πηγα και στο καταστημα της τραπεζας οπου ηταν το ΑΤΜ η απαντηση τους ηταν οτι αιτημα μου ειναι σε επεξεργασια...... Προκειται για μεγαλο ποσο ....και ποσο το οποιο το χρειαζομαι αμεσα.... Εσας σας τα επιστρεψαν τα λεφτα?? και αν ναι αμεσα??? Χρειαζεται να κανω καποια επιπλεον κινηση?

ευχαριστωωωω πολυ!!!

Μην αγχώνεσαι, τα λεφτά δεν τα χάνεις.

Θα γίνει η καταμέτρηση, θα φανούν τα λεφτά που δεν κουμπώνουν πουθενά και θα σου τα επιστρέψουν. Λογικά σε 1 μέρα θα στα επιστρέψουν.

Δημοσ.

Εμένα μου τα επέστρεψαν την επόμενη μέρα από όταν έκανα την αίτηση. Αν πήγαινα νωρίτερα, θα τα ειχα και την ίδια, είναι ανάλογα πότε το ανοίγουν και καταμετρούν.

βεβαια θα έπρεπε να τα βρίσκουν και να τα κάνουν από μόνοι τους κι όχι να πρέπει να τρέξεις εσυ.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, nadine66 είπε

ευχαριστωωωω πολυ!!!

To ATM ήταν σε κατάστημα της Εθνικής; Αν ναι, πιστεύω ότι θα στα καταθέσουν στον λογαριασμό σχετικά σύντομα. Αν ήταν σε ξεκάρφωτη τοποθεσία τότε μάλλον θα περιμένεις λίγο καιρό.

Δημοσ.
7 hours ago, gokuthelegend said:

To ATM ήταν σε κατάστημα της Εθνικής; Αν ναι, πιστεύω ότι θα στα καταθέσουν στον λογαριασμό σχετικά σύντομα. Αν ήταν σε ξεκάρφωτη τοποθεσία τότε μάλλον θα περιμένεις λίγο καιρό.

δεν μπορεις να κανεις καταθεση σε off site atm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεν μπορεις να κανεις καταθεση σε off site atm

Μένω σε χωριό, υπάρχει off site atm της Πειραιώς, και μπορώ να κάνω κατάθεση. Από την άλλη, υπάρχει και μηχάνημα της Εθνικής και δεν επιτρέπει κατάθεση. Είναι καθαρά το κατά πόσο θέλει να το υποστηρίξει η κάθε τράπεζα.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, gokuthelegend said:

Μένω σε χωριό, υπάρχει off site atm της Πειραιώς, και μπορώ να κάνω κατάθεση. Από την άλλη, υπάρχει και μηχάνημα της Εθνικής και δεν επιτρέπει κατάθεση. Είναι καθαρά το κατά πόσο θέλει να το υποστηρίξει η κάθε τράπεζα.

γενικα παντως σαν κανονας ειναι να μην γινεται καταθεση σε  off site για πολλους λογους. ισως λογω χωριου και αποστασεων να εχει γινει εξαιρεση.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, poulinos είπε

γενικα παντως σαν κανονας ειναι να μην γινεται καταθεση σε  off site για πολλους λογους. ισως λογω χωριου και αποστασεων να εχει γινει εξαιρεση.

Και στον Σκλαβενίτη στον Γέρακα πάντως έχει ΑΤΜ της Πειραιώς που κάνεις κατάθεση κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.
On 12/12/2024 at 07:55, G.bar said:

Και στον Σκλαβενίτη στον Γέρακα πάντως έχει ΑΤΜ της Πειραιώς που κάνεις κατάθεση κανονικά.

μακαρι να τα αυξησουν και να ειναι παραπανω .αλλα γενικα τα off site ειναι ενα θεμα λογω κοστους. οπως πχ αν σου μεινει η καρτα σε off site συνηθως σου βγαζουν αλλη. γενικως η ανατροφοδοτηση του atm η συντηρηση κτλ ειναι αρκετα μεγαλη σε κοστος.γιατι πολλες φορες πρεπει να αδειασει το χρηματοκιβωτιο να γινει η δουλεια και μετα να το ξαναγεμισουν. Οπως και η πειραιως ειχε βαλει wifi σε ολα τα off site και σιγα σιγα τα εβγαλαν. προσωπικα φαντασου δεν εχω πετυχει off site με καταθεση αν και γενικα προσπαθω να τα αποφευγω οσο γινεται γιατι αν γινει οποιαδηποτε στραβη ειναι πιο χρονοβορο να βρεις ακρη απο οτι σε ενα που βρισκεται στην ιδια την τραπεζα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...