spiru Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Πήγα σήμερα το πρωί σε atm εθνικής (το κατάστημα ανοίγει μόνο δευτέρα και πέμπτη) για να καταθέσω ένα 50€. Βάζω κάρτα κατάθεση κτλπ βάζω το 50€ και εκείνη τη στιγμή μου πετάει ότι το atm δεν είναι διαθέσιμο. Κοιτάω μήπως μου το ξαναδώσει,τίποτα. Μου βγάζει τη κάρτα και γυρνάει στην αρχική οθόνη. Ξαναβάζω κάρτα, κάνω ερώτηση υπολοίπου,δεν είχαν μπει. Τι φαση; 1
sotiriadisc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εξυπηρέτηση πελατων της Εθνικής πηρες ? Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2023 από sotiriadisc 1
spiru Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, sotiriadisc είπε εξυπηρετιση πελατων της Εθνικής πηρες ? σκέφτηκα ότι αφού ανοίγει πάλι Πέμπτη το κατάστημα,θα μου πουν να περιμένω για να πάω από εκεί
Charismo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Θα πας και θα το δηλώσεις μέσα στην τράπεζα. Θα σημειώσουν το λογαριασμό και το ποσό και στο μέτρημα την επόμενη ημέρα θα φανούν. Μου έχει συμβεί σε μεγάλο ποσό, αλλά δεν είχα πρόβλημα. 2
Mr_Terror Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 και μην αγχωνεσαι δεν χανεις τα χρηματα σου.Οταν γινει η καταμετρηση το μηχανημα θα δειξει οτι εχει γινει λαθος. 1
sotiriadisc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, spiru είπε σκέφτηκα ότι αφού ανοίγει πάλι Πέμπτη το κατάστημα,θα μου πουν να περιμένω για να πάω από εκεί ειναι κεντρικος αριθμος για ολη την Ελλάδα 1
spiru Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε ειναι κεντρικος αριθμος για ολη την Ελλάδα ναι το ξέρω,αλλά εννοώ ότι και να πάρω τηλ λογικά θα μου πουν να περιμένω μέχρι την Πέμπτη όταν θα ανοίξουν το atm για να δουν το λάθος.. έτσι σκέφτηκα τουλάχιστον 9 λεπτά πριν, Charismo είπε Θα πας και θα το δηλώσεις μέσα στην τράπεζα. Θα σημειώσουν το λογαριασμό και το ποσό και στο μέτρημα την επόμενη ημέρα θα φανούν. Μου έχει συμβεί σε μεγάλο ποσό, αλλά δεν είχα πρόβλημα. ελπίζω..δεν είναι ότι τα χρειάζομαι τώρα ή κάτι τέτοιο απλά αγχώθηκα γιατί δεν μου έχει ξανασυμβεί
Mr_Terror Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δοκιμασε και αλλες ωρες να κανεις ερωτηση υπολοιπου μηπως εμφανιστει στον λογαριασμο σου.Δεν χανεις χρηματα μη σε φοβιζει αυτο. Δεν χανεις κατι να παρεις τηλεφωνο που σου λενε τα παιδια να ακουσεις τι θα σου πουν. 1
Charismo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 2 minutes ago, spiru said: ναι το ξέρω,αλλά εννοώ ότι και να πάρω τηλ λογικά θα μου πουν να περιμένω μέχρι την Πέμπτη όταν θα ανοίξουν το atm για να δουν το λάθος.. έτσι σκέφτηκα τουλάχιστον ελπίζω..δεν είναι ότι τα χρειάζομαι τώρα ή κάτι τέτοιο απλά αγχώθηκα γιατί δεν μου έχει ξανασυμβεί Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα. Ο μόνος λόγος που σου είπα να επισκεφτείς και το κατάστημα είναι για το απολύτως τυπικό, ώστε να έχουν και αυτοί τη γνώση του ποσού και του λογαριασμού στον οποίο έγινε η κατάθεση. Εγώ είχα τρομάξει γιατί τη μια φορά που μου συνέβη ήταν σε ποσό 2.000€, γι'αυτό και πήγα στην υπάλληλο για να δηλώσω τα στοιχεία. Το επόμενο πρωί με την καταμέτρηση τα λεφτά είχαν φανεί και με κάλεσαν και στο τηλέφωνο για να με ρωτήσουν αν όλα ήταν καλά. Λεφτά δεν χάνεις έτσι. 1
spiru Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Δοκιμασε και αλλες ωρες να κανεις ερωτηση υπολοιπου μηπως εμφανιστει στον λογαριασμο σου.Δεν χανεις χρηματα μη σε φοβιζει αυτο. Δεν χανεις κατι να παρεις τηλεφωνο που σου λενε τα παιδια να ακουσεις τι θα σου πουν. θα το κάνω,ευχαριστώ 2 λεπτά πριν, Charismo είπε Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα. Ο μόνος λόγος που σου είπα να επισκεφτείς και το κατάστημα είναι για το απολύτως τυπικό, ώστε να έχουν και αυτοί τη γνώση του ποσού και του λογαριασμού στον οποίο έγινε η κατάθεση. Εγώ είχα τρομάξει γιατί τη μια φορά που μου συνέβη ήταν σε ποσό 2.000€, γι'αυτό και πήγα στην υπάλληλο για να δηλώσω τα στοιχεία. Το επόμενο πρωί με την καταμέτρηση τα λεφτά είχαν φανεί και με κάλεσαν και στο τηλέφωνο για να με ρωτήσουν αν όλα ήταν καλά. Λεφτά δεν χάνεις έτσι. στην αρχή νόμιζα ότι θα ήταν πλαστο ή κάτι τέτοιο και το κράτησε αλλά μετά λέω,κάποια ειδοποίηση δεν θα εμφανίζει σε τέτοιες περιπτώσεις; εμένα δεν μου πέταξε τίποτα περί πλαστου ή ύποπτου χαρτονομισματος. θα βγει άκρη την Πέμπτη 🥴
sotiris123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Πάρε τηλ και δηλωσέ το. Το έχω πάθει σε Πειραιώς με ανάληψη. Πιστώθηκαν στο λογαριασμό μετά από μέρες 1
makis269 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 να θυμάσαι ότι τα ΑΤΜ έχουν και κάμερα ,και έχει καταγραφεί και η κατάθεση σου , δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα . απλά πάρε τηλέφωνο να το αναφέρεις . 1
gokuthelegend Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Μου έχει τύχει και σε μένα, και μάλιστα 2-3 φορές. Όταν ανοίξει το κατάστημα και πάει κάποιος υπάλληλος να ελέγξει το ΑΤΜ τότε θα δει τι έχει γίνει. Αν μπορείς σαν έξτρα βήμα να βρεις τον αριθμό του καταστήματος (τον αριθμό τον τοπικό του καταστήματος, όχι τον πανελλαδικό) και όταν ανοίξει το κατάστημα πάρτους και ένα τηλέφωνο να τους πεις τι έγινε. 1
ekrepali Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Αφού έκανες τη κατάθεση σε ATM καταστήματος, τότε τη Πέμπτη θα ξεμπερδέψεις. Το χειρότερο είναι όταν κάνεις κατάθεση σε ΑΤΜ τα οποία είναι σε άσχετα σημεία και τα διαχειρίζεται ιδιωτική εταιρία. Σ'αυτή τη περίπτωση η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 30 ημερών! 1
gokuthelegend Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε Το χειρότερο είναι όταν κάνεις κατάθεση σε ΑΤΜ τα οποία είναι σε άσχετα σημεία και τα διαχειρίζεται ιδιωτική εταιρία Εγώ όσα ΑΤΜ έχω δει που ΔΕΝ βρίσκονται στα καταστήματα των τραπεζών (ΑΤΜ που βρίσκονται κυρίως σε χωριά ή γενικότερα σε περιοχές που δεν υπάρχουν τράπεζες), δεν έχω δει ποτέ να δέχονται καταθέσεις, εκτός αν μιλάμε για ειδικές περιπτώσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα