Dimitris_1981 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, MikeKata είπε Καταλαβαίνω τι αναφέρεις, είναι χαρακτηριστικό όμως. Εξ' όσων ξέρω (δεν το έχω χρησιμοποιήσει, το λέω εξ'αρχης), ο Nuget είναι για το .NET. Δεν είναι general purpose, και, κυρίως, δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το ίδιο το λειτουργικό. Είναι επιπλέον εγκατάσταση. Έρχεται με το VS by default και τα Packets τουλάχιστον έμενα με καλύπτουν. Έχει πχ για JSON το newtonsoft Για install σε windows , μόλις σήμερα έκανα 3 φορές install τον driver που μου έβγαζε να κάνω upgrade και απέτυχε και τις 3. Ξαφνικά μου είπε ότι είμαι Up to date! Μερικά πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ..... 1
AtiX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, cat1967 είπε Side loading είναι αυτό που έχουμε κάνει 100δες φορές. Πας στο site της vlc κατεβάζεις το vlc. exe το εκτελείς και εγκαθιστας το vlc. H apple θέλει να μας πει ότι αυτό είναι κακό και θα κολλήσουμε predator. Δεν πειράζει, ξύδι. Εγώ το πλήρωσα το κινητό όσο μου ζήτησαν οπότε θέλω να το κάνω ότι θέλω. 2 λεπτά πριν, Timour21 είπε https://letmegooglethat.com/?q=what+is+sideloading 1 λεπτό πριν, oldnew είπε Sideloading ειναι να κατεβάζεις εφαρμογές ΕΚΤΟΣ επίσημου store. Που κολλάει η εμπειρία σου ,που γράφεις οτι κατέβασες απο play store και Samsung store και δε σου έβγαλε προυδοποιητικο μυνημα? πραγματικά τώρα νομίζω ότι δουλευόμαστε μεταξύ μας… Προσπαθείτε να με ακυρώσετε νομίζοντας ότι το πχ Samsung store δεν θεωρείται sideloanding??? Για ηρεμήστε λιγάκη και το βασικότερο μην εκτίθεστε… 2 1
Timour21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, AtiX είπε πραγματικά τώρα νομίζω ότι δουλευόμαστε μεταξύ μας… Προσπαθείτε να με ακυρώσετε νομίζοντας ότι το πχ Samsung store δεν θεωρείται sideloanding??? Για ηρεμήστε λιγάκη και το βασικότερο μην εκτίθεστε… Όχι δεν θεωρείται sideloading (και επουδενί "sideloanding"), σιγά μην σου πέταγε ειδοποίηση το store της samsung, σε samsung κινητό ότι η εφαρμογή που προσπαθήσεις να "φορτώσεις" στο κινητό, είναι απο άγνωστη πηγή. Θές και τα λές ή απλά τα γράφεις για να κάνεις θόρυβο? Για το ποιος εκτίθεται εδωπέρα, είναι ξεκάθαρο. 4 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Timour21 είπε Όχι δεν θεωρείται sideloading (και επουδενί "sideloanding"), σιγά μην σου πέταγε ειδοποίηση το store της samsung, σε samsung κινητό ότι η εφαρμογή που προσπαθήσεις να "φορτώσεις" στο κινητό, είναι απο άγνωστη πηγή. Θές και τα λές ή απλά τα γράφεις για να κάνεις θόρυβο? Για το ποιος εκτίθεται εδωπέρα, είναι ξεκάθαρο. Το ότι είναι Signed τα APK και secure το store δεν πάει να πεi ότι δεν είναι sideloading. Στο Harmony OS που δεν είναι Google Android μπορείς να το πεις ότι δεν είναι. Και στο iOS θα βγουν αντίστοιχα stores πχ από amazon, Epic; ποιος ξέρει ..... 2
Timour21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Και τι με αυτό; Ακόμα και έτσι θα ξέρω εγώ αν είναι καθαρή η εφαρμογή που εγκαθιστώ ή αν μου εγκαθιστά άλλα ‘ντ άλλων; Όταν θα σου πάρει κάποιος το κινητό από το χέρι και πάει να σου βάλει εφαρμογή με sideloading, κλάψε όσο θές. Τώρα γιατί κλαίς? Το ότι θα προστεθεί ένα ακόμα feature για οποιον ΘΕΛΕΙ να το χρησιμοποιήσει, δεν σημαίνει ότι υποχρεούσαι να το κάνεις και εσύ.Δική σου η συσκευή, κάνεις ότι θές. Ο άλλος που επίσης έχει δική του συσκευή, πλέον θα έχει την δυνατότητα να το κάνει. 1 λεπτό πριν, Dimitris_1981 είπε Το ότι είναι Signed τα APK και secure το store δεν πάει να πεi ότι δεν είναι sideloading. Στο Harmony OS που δεν είναι Google Android μπορείς να το πεις ότι δεν είναι. Και στο iOS θα βγουν αντίστοιχα stores πχ από amazon, Epic; ποιος ξέρει ..... Κουράζομαι ειλικρινά, ας αφήσουμε τι θεωρείς εσύ και εγώ sideloading και πάμε να δούμε τι θεωρεί sideloading η ίδια η samsung. πηγή: https://www.samsungknox.com/en/blog/what-are-the-risks-of-sideloaded-android-applications The installation of any application outside of the normal app store infrastructure is considered sideloading, even if you still download it. If you’re getting an application from Google Play, Amazon Apps or Samsung Galaxy Store, that’s normal; if you’re grabbing an APK file anywhere else on the internet, that’s sideloading. 3 1
Retromaniac Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Και τι με αυτό; Ακόμα και έτσι θα ξέρω εγώ αν είναι καθαρή η εφαρμογή που εγκαθιστώ ή αν μου εγκαθιστά άλλα ‘ντ άλλων; Θα είναι επιλογή σου αν θα τη βάλεις. Αν είναι πχ το fortnite από το επίσημο site ξέρεις. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2023 από Retromaniac 1
dream21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Ευτυχώς που υπάρχει και η ευρωπαϊκή ένωση και τους βάζει λίγο βαζελίνη διότι δεν μπορείς ρε μηλοεταιρια να σε πληρώνουν 99$ για developing account κάθε χρόνο και να μην μπορουν να βάλουν ούτε kodi υπογεγραμμένο με τον λογαριασμό τους στο iPhone μέσω Xcode ..
AtiX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, Timour21 είπε Όχι δεν θεωρείται sideloading (και επουδενί "sideloanding"), σιγά μην σου πέταγε ειδοποίηση το store της samsung, σε samsung κινητό ότι η εφαρμογή που προσπαθήσεις να "φορτώσεις" στο κινητό, είναι απο άγνωστη πηγή. Θές και τα λές ή απλά τα γράφεις για να κάνεις θόρυβο? Για το ποιος εκτίθεται εδωπέρα, είναι ξεκάθαρο. Άρα τόσο καιρό που κατηγορείτε την Apple για τα παράλληλα store μας δουλεύεται κανονικότατα… 1 1 2
Timour21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, AtiX είπε Άρα τόσο καιρό που κατηγορείτε την Apple για τα παράλληλα store μας δουλεύεται κανονικότατα… Α τώρα η μπάλα στην εξέδρα, τι να σου απαντήσω? Κάνε μου quote οποιαδήποτε αναφορά μου για apple και παράλληλα store (δεν θα βρείς φυσικά) . Κακώς ασχολούμαι, εκτός απο άσχετος είσαι και ανίκητος. Αλλά αφού πήγαμε αλλού τώρα, θέλεις να μου εξηγήσεις λίγο γιατί στο "κατηγορείτε" βάζεις ε στο τέλος και στο "δουλεύεται" βάζεις αι? Την διαφορά την ξέρεις ή την έχεις κάπως μπερδεμένη , όπως με το sideloading? Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2023 από Timour21 3
Pitoo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Επιλογή υπάρχει μέσω android για κάτι τέτοιο δεν καταλαβαίνω τι ζορι τραβάνε στην ΕΕ. οσοι χρησιμοποιούμε iOS ΘΕΛΟΥΜΕ ένα κλειστό exclusive οικοσύστημα που ελέγχεται από μια κεντρική εταιρεία η οποία έχει την εμπειρία και τις γνώσεις να καταλάβει τι χρειάζονται χρήστες σαν εμάς. τωρα αυτές οι επεμβάσεις όπως και με το type c (το οποίο είναι πολύ κατώτερο σε ποιότητα και σπάει πολύ πιο εύκολα από το lightning port) είναι τύπου κομμουνιστικές πρακτικές που θα δικαιολογούνταν στην Κίνα. Το ότι δεν επιβάλλει κάτι τέτοιο η Κίνα αλλά η ΕΕ με κανει να σκέφτομαι τα λόμπι μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που επωφελούνται από κάτι τέτοιο γιατί ο τελικός καταναλωτής σίγουρα δεν επωφελείται με αλλαγή σε βύσματα και sideloading. Λογικά η ΕΕ λειτουργεί ως proxy άλλων συμφερόντων όπως έκανε ανέκαθεν σαν γνήσια μαριονέτα. Η Καϊλή αθωώθηκε παιδιά ; Σκεφτειτε τι άλλο παίζει. Εκεί μιλούσαμε για κέρδη δισεκατομμυρίων με απλές αλλαγές σε πτήσεις στην μέση Ανατολή . Σκεφτειτε το πάρτυ που θα γίνει τώρα με την αλλαγή στα προϊόντα της Apple . Ντροπή !!!
oldnew Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, AtiX said: Άρα τόσο καιρό που κατηγορείτε την Apple για τα παράλληλα store μας δουλεύεται κανονικότατα… Δε θεωρηται σε καμια περίπτωση sideloading να βάζεις εφαρμογές απ το store της σαμσουνγκ. Και εκεί ελεγμένες είναι οι εφαρμογές ,οσο και στο store της apple ή της Google, γι αυτό και δεν πετάγεται κανενα προειδοποίητικο μυνημα. Sideloading ειναι η εγκατάσταση εφαρμογών ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΉΣΤΗ. Δε σε βγάζει κανενας ακυρο, βγαίνεις απο μονος σου. Κατα βάθος πιστεύω το έχεις καταλάβει και ο ίδιος. Δε συζήταμε τοση ωρα για τον κίνδυνο να βάλεις εφαρμογή απ το store της σαμσουνγκ. 9 minutes ago, Pitoo said: Επιλογή υπάρχει μέσω android για κάτι τέτοιο δεν καταλαβαίνω τι ζορι τραβάνε στην ΕΕ. οσοι χρησιμοποιούμε iOS ΘΕΛΟΥΜΕ ένα κλειστό exclusive οικοσύστημα που ελέγχεται από μια κεντρική εταιρεία η οποία έχει την εμπειρία και τις γνώσεις να καταλάβει τι χρειάζονται χρήστες σαν εμάς. τωρα αυτές οι επεμβάσεις όπως και με το type c (το οποίο είναι πολύ κατώτερο σε ποιότητα και σπάει πολύ πιο εύκολα από το lightning port) είναι τύπου κομμουνιστικές πρακτικές που θα δικαιολογούνταν στην Κίνα. Το ότι δεν επιβάλλει κάτι τέτοιο η Κίνα αλλά η ΕΕ με κανει να σκέφτομαι τα λόμπι μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που επωφελούνται από κάτι τέτοιο γιατί ο τελικός καταναλωτής σίγουρα δεν επωφελείται με αλλαγή σε βύσματα και sideloading. Λογικά η ΕΕ λειτουργεί ως proxy άλλων συμφερόντων όπως έκανε ανέκαθεν σαν γνήσια μαριονέτα. Η Καϊλή αθωώθηκε παιδιά ; Σκεφτειτε τι άλλο παίζει. Εκεί μιλούσαμε για κέρδη δισεκατομμυρίων με απλές αλλαγές σε πτήσεις στην μέση Ανατολή . Σκεφτειτε το πάρτυ που θα γίνει τώρα με την αλλαγή στα προϊόντα της Apple . Ντροπή !!! Εσενα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου οτι ο χ χρήστης iPhone θα μπει σε κίνδυνο αυτοβούλως οταν εσυ θα εξακολουθείς να μην έχεις κανενα κίνδυνο αφου δε θα ενεργοποιήσεις το sideloading? Δεν περιμένω να ακούσω λογικό επειχηρημα γιατι δεν υπάρχει . Επίσης εκφράσεις τύπου "θέλουμε " δείχνει αγενεια στους υπόλοιπους χρήστες iPhone , εγωισμό και προβλήματα προσωπικοτητας γενικότερα. "Θελω" να λες. Ποιος είσαι εσυ που θα κρίνεις τι θέλουν οι υπόλοιποι? Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2023 από oldnew 7
Timour21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Pitoo είπε Επιλογή υπάρχει μέσω android για κάτι τέτοιο δεν καταλαβαίνω τι ζορι τραβάνε στην ΕΕ. οσοι χρησιμοποιούμε iOS ΘΕΛΟΥΜΕ ένα κλειστό exclusive οικοσύστημα που ελέγχεται από μια κεντρική εταιρεία η οποία έχει την εμπειρία και τις γνώσεις να καταλάβει τι χρειάζονται χρήστες σαν εμάς. Α. Το ζόρι που τραβάει η EE, αναφέρεται στο άρθρο, ξαναδιάβασέ το. Β. Ξέρω τουλάχιστον 2 χρήστες iphone που θα ήθελαν να είχαν την δυνατότητα να περνάνε εφαρμογές εκτός του apple store, γιατί σου αρέσει (εσένα και κάποιοι άλλοι εδωμέσα) να μιλάτε εξ 'ονόματος όλων με ξεπερνά. τωρα αυτές οι επεμβάσεις όπως και με το type c (το οποίο είναι πολύ κατώτερο σε ποιότητα και σπάει πολύ πιο εύκολα από το lightning port) είναι τύπου κομμουνιστικές πρακτικές που θα δικαιολογούνταν στην Κίνα. Το ότι δεν επιβάλλει κάτι τέτοιο η Κίνα αλλά η ΕΕ με κανει να σκέφτομαι τα λόμπι μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που επωφελούνται από κάτι τέτοιο γιατί ο τελικός καταναλωτής σίγουρα δεν επωφελείται με αλλαγή σε βύσματα και sideloading. Λογικά η ΕΕ λειτουργεί ως proxy άλλων συμφερόντων όπως έκανε ανέκαθεν σαν γνήσια μαριονέτα. Α. το type c είναι κλάσεις (πολλές όμως) παραπάνω από οτιδήποτε άλλο. Θές σε ταχύτητα, θές από το ρεύμα που περνάει απο μέσα του, παντού καλύτερο. Επίσης υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες, άλλο ένα καλώδιο που το πήρες 0,1 ευρώ απο κινεζομάγαζο, και άλλο καλώδιο των 5 ευρώ. Αν συγκρίνεις ΙΔΙΑΣ ποιότητας (δεν σου λέω ίδιας τιμής γιατί απλά η apple σας γδέρνει και με την αγορά καλωδίου) θα δείς ότι και εκεί, το type c είναι ανθεκτικότερο. Β. Η Κίνα λογικό να μην θέλει να "επιβάλλει" κάτι τέτοιο, γιατί εκείνη είναι που τα κατασκευάζει. Η Ε.Ε το κάνει για οικολογικούς λόγους, υπάρχουν και εκεί σχετικά άρθρα. Το παραλήρημα (και ο αχταρμάς περιπτώσεων που δεν έχουν καμία επαφή με το άρθρο) νομίζω δεν χωρά σχολιασμό. Η Καϊλή αθωώθηκε παιδιά ; Σκεφτειτε τι άλλο παίζει. Εκεί μιλούσαμε για κέρδη δισεκατομμυρίων με απλές αλλαγές σε πτήσεις στην μέση Ανατολή . Σκεφτειτε το πάρτυ που θα γίνει τώρα με την αλλαγή στα προϊόντα της Apple . Ντροπή !!! VIVA ZAPATA.... 1
Pitoo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 10 minutes ago, oldnew said: Δε θεωρηται σε καμια περίπτωση sideloading να βάζεις εφαρμογές απ το store της σαμσουνγκ. Και εκεί ελεγμένες είναι οι εφαρμογές ,οσο και στο store της apple ή της Google, γι αυτό και δεν πετάγεται κανενα προειδοποίητικο μυνημα. Sideloading ειναι η εγκατάσταση εφαρμογών ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΉΣΤΗ. Δε σε βγάζει κανενας ακυρο, βγαίνεις απο μονος σου. Κατα βάθος πιστεύω το έχεις καταλάβει και ο ίδιος. Δε συζήταμε τοση ωρα για τον κίνδυνο να βάλεις εφαρμογή απ το store της σαμσουνγκ. Εσενα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου οτι ο χ χρήστης iPhone θα μπει σε κίνδυνο αυτοβούλως οταν εσυ θα εξακολουθείς να μην έχεις κανενα κίνδυνο αφου δε θα ενεργοποιήσεις το sideloading? Δεν περιμένω να ακούσω λογικό επειχηρημα γιατι δεν υπάρχει . Επίσης εκφράσεις τύπου "θέλουμε " δείχνει αγενεια, εγωισμό και προβλήματα προσωπικοτητας γενικότερα στους υπόλοιπους χρήστες iPhone. "Θελω" να λες. Ποιος είσαι εσυ που θα κρίνεις τι θέλουν οι υπόλοιποι? Εάν δεν ήθελε η μεγαλύτερη πλειοψηφία κάτι το οποίο είναι η βασική φιλοσοφία της Apple απ όταν δημιούργησε το iPhone, απλά δεν θα αγόραζε iPhone. Το να έχει μια εταιρεία μια σαφή φιλοσοφία να σου λέει αυτή είναι για αυτό δημιουργούμε αυτό το προϊόν και εσυ να το αγοράζεις και να θες να αλλάξεις την φιλοσοφία της αλλά όσα χρόνια δεν αλλάζει να συνεχίζεις να αγοράζεις εεεε εκεί έχεις πρόβλημα και φαίνεται ότι είσαι brain damaged. Επισης μην ξεχνάμε πως ότι διαβάζουμε στο άρθρο αφορά την ΕΕ μόνο, στον υπόλοιπο κόσμο θα συνεχίσει η εταιρεία ότι έκανε. Θα δείτε μετά από χρόνια ποιος θα είναι κερδισμένος και ποιος χαμένος. Για να κλείσω , θα δεις επίσης με τον καιρό ποσό περισσότερα θέματα ασφαλείας θα δημιουργηθούν και θα επηρεάζουν και εκείνους που δεν «θέλουν» όπως λες να χρησιμοποιήσουν το feature. Εν κατακλείδι,,, εάν δεν σου αρεσει κατι που φτιάχνω και πουλάω,, τραβά δίπλα και πάρε κατι αλλο, δεν με ενδιαφέρει εάν σου αρέσει η να το αλλάξω γιατι εμένα αυτή είναι η φιλοσοφία μου, εγώ το δημιουργώ και εσυ αν θες το χρησιμοποιείς. Αυτα τα κομμουνιστικά, μου αρέσει το προϊόν αλλά απαιτώ να γίνει ετσι, ακομα και αν λειτουργεί άρτια τόσα χρόνια όπως ήταν, να Μαζευτείτε στα εξαρχεια και να τα κάνετε όταν θα φτιάξετε μια δίκη σας εταιρεία κινητών και λογισμικού 1 2
AtiX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, oldnew είπε Δε θεωρηται σε καμια περίπτωση sideloading να βάζεις εφαρμογές απ το store της σαμσουνγκ. Και εκεί ελεγμένες είναι οι εφαρμογές ,οσο και στο store της apple ή της Google, γι αυτό και δεν πετάγεται κανενα προειδοποίητικο μυνημα. Sideloading ειναι η εγκατάσταση εφαρμογών ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΉΣΤΗ. Δε σε βγάζει κανενας ακυρο, βγαίνεις απο μονος σου. Κατα βάθος πιστεύω το έχεις καταλάβει και ο ίδιος. Μα ρε παιδιά τι συζητάμε τώρα αν θα κατεβάσεις μια εφαρμογή από εναλλακτικό store ή από site? Πραγματικά κάνετε την τρίχα τριχιά νομίζοντας το πρόβλημα μας είναι από που θα εγκαταστήσουμε? Θέλετε να μιλήσουμε για ουσία, πείτε μου τα πραγματικά οφέλη που έχει ο μέσος χρήστης στο Android από το sideloading… μην μου πείτε για τέρμα περίεργες/εξειδικευμένες/παράνομες εφαρμογές που ελάχιστοι ενδιαφέρονται, ή για τις τιμές που παντού είναι ίδιες…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα