Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MikeKata είπε

Αλήθεια; Αλήθεια; Δηλαδή το επιχείρημα σου είναι ότι θα φύγει όταν θα πρέπει να κάνει copy paste μια εντολή για το repo (ΑΝ δεν υπάρχει στο store) η οποία είναι παντού η ίδια, αλλά θα του φαίνεται παιχνιδάκι να Googlαρει και να βρει το σωστό site για το .exe (που πρέπει να το κάνει πάντα και θα έχει διαφορετικά .exe με διαφορετικά versions);

Δεν ξέρω σε ποιο Dev Tool αναφέρεσαι αλλά στο VS studio έχει τον Nugget Package Manager είτε από UI , είτε από command. Κάτι αντίστοιχο έχει και το VS Code. Αντίστοιχα έχει και το Eclipse με διάφορα Repo. Η αλήθεια είναι δεν μου έχει τύχει εδώ και αρκετά χρόνια να ψάχνω exe και dll.

Το αναφέρω εντελώς πληροφοριακά.

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Κάπου έχετε χαθεί ή συνεχίζεται να κολλάτε σε λεπτομέρειες τύπου store ή το κατέβασα και το έτρεξα…

Λεπτομέρεια αν είναι μέσα από το store του κατασκευαστή ή αν το κατέβασες από κάπου;

Οκ....

Σε τέτοιες λεπτομέρειες κολλάει και η apple και θέλει μόνο μέσα από το store του κατασκευαστή...

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, oldnew είπε

Οταν λεω εγω ότι κάποιοι γράφουν σεντόνια χωρίς να ξέρουν τι γράφουν..

5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Λεπτομέρεια αν είναι μέσα από το store του κατασκευαστή ή αν το κατέβασες από κάπου;

Οκ....

Σε τέτοιες λεπτομέρειες κολλάει και η apple και θέλει μόνο μέσα από το store του κατασκευαστή...

Για πεστε μου λίγο τι διαφορές υπάρχουν έτσι για μαθαίνει ο κόσμος…

Επεξ/σία από AtiX
  • Confused 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Και rcs θα εχεις, και sideloading θα εχεις

Το θα έχεις και θα έχεις φανερώνει πως εσυ ΔΕΝ έχεις 

πλην όμως κόπτεσαι για μένα ώστε να έχω .

Ξέρεις πως λέγεται αυτό έτσι ;; Χρειάζεται να το αναφέρω ;;

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Για πες μου λίγο τι διαφορές έτσι για μαθαίνει ο κόσμος…

Ο κόσμος γενικά γνωρίζει, εσύ δεν γνωρίζεις, το sideloading είναι η ουσία του άρθρου που σχολιάζεις, δεν είναι η λεπτομέρεια. Και να μην ήξερες τι είναι το sideloading από τα λίγα που έχουν αναφερθεί εδώ, ο οποιοσδήποτε με την ελάχιστη δυνατή αντίληψη θα το είχε καταλάβει.

Εσύ όμως το συνεχίζεις...

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Timour21 είπε

Ο κόσμος γενικά γνωρίζει, εσύ δεν γνωρίζεις, το sideloading είναι η ουσία του άρθρου που σχολιάζεις, δεν είναι η λεπτομέρεια. Και να μην ήξερες τι είναι το sideloading από τα λίγα που έχουν αναφερθεί εδώ, ο οποιοσδήποτε με την ελάχιστη δυνατή αντίληψη θα το είχε καταλάβει.

Εσύ όμως το συνεχίζεις...

Για πες τότε τι είναι βρε, έτσι για να μάθω και εγώ ο άσχετος και με μη αντίληψη…

Δημοσ.
5 minutes ago, Dimitris_1981 said:

Δεν ξέρω σε ποιο Dev Tool αναφέρεσαι αλλά στο VS studio έχει τον Nugget Package Manager είτε από UI , είτε από command. Κάτι αντίστοιχο έχει και το VS Code. Αντίστοιχα έχει και το Eclipse με διάφορα Repo. Η αλήθεια είναι δεν μου έχει τύχει εδώ και αρκετά χρόνια να ψάχνω exe και dll.

Το αναφέρω εντελώς πληροφοριακά.

Καταλαβαίνω τι αναφέρεις, είναι χαρακτηριστικό όμως. Εξ' όσων ξέρω (δεν το έχω χρησιμοποιήσει, το λέω εξ'αρχης), ο Nuget είναι για το .NET. Δεν είναι general purpose, και, κυρίως, δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το ίδιο το λειτουργικό. Είναι επιπλέον εγκατάσταση.

Για να σου δώσω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, να καταλάβεις, τις προάλλες, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, σε 4 διαφορετικούς υπολογιστές Windows+Linux) το GDAL δεν ήθελε με καμιά δύναμη να εγκατασταθεί από source (ούτε καν το binary στα Windows), ούτε conda, ούτε conda forge (pip ούτε για αστείο).

Στο δικό μου PC το έλυσα σε 3 δευτερόλεπτα γιατί είχα την επιλογή να το βάλω κατευθείαν από AUR. Οι package managers σου λύνουν τα χερια. Τόσο απλά. 

Ξαναλέω, το έφερα μόνο ως παραδειγμα. Εκτός από το GDAL, μου έχει ξανατυχει το ιδιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι πάρα πολλά tools είναι built in σε όλα τα distros, ενώ σε Windows θέλουν εγκατάσταση ένα προς ένα. Είναι ένας από τους λόγους άλλωστε που, ενώ το ποσοστό των Linux σε general use είναι πολύ μικρό, σε coding εργασίες είναι ΠΟΛΥ υψηλότερο. Φυσικά, το coding δεν αναφέρεται μόνο σε ανάπτυξη εφαρμογών, αλλά και στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Προσωπικά δεν έχω δει ακαδημαϊκό (στο εξωτερικό) να χρησιμοποιεί Windows, μόνο Linux (Ubuntu συνήθως) και Mac. Γιατί; Λόγω ευκολότερου setup.

Ξεφύγαμε, όμως, υπερβολικά και το βλέπω να σβήνονται τα σχόλια. Κι εγώ απαντάω σε άσχετα με το θέμα πλέον...

Δημοσ.

Side loading είναι αυτό που έχουμε κάνει 100δες φορές. Πας στο site της vlc κατεβάζεις το vlc. exe το εκτελείς και εγκαθιστας το vlc. H apple θέλει να μας πει ότι αυτό είναι κακό και θα κολλήσουμε predator. Δεν πειράζει, ξύδι. Εγώ το πλήρωσα το κινητό όσο μου ζήτησαν οπότε θέλω να το κάνω ότι θέλω. 

• Like 2
  • Thanks 5
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Το θα έχεις και θα έχεις φανερώνει πως εσυ ΔΕΝ έχεις 

πλην όμως κόπτεσαι για μένα ώστε να έχω .

Ξέρεις πως λέγεται αυτό έτσι ;; Χρειάζεται να το αναφέρω ;;

Το κάθεσαι και ασχολείσαι με το RCS που διάβασε κάποιος χωρίς να ξέρει καν τι είναι μόνο και μόνο επειδή στον τίτλο είχε το Apple…

έχουν περάσει τέσσερις μέρες και ακόμα κανένας από αυτούς που το επέμεναν (και ήταν αρκετοί) δεν έχει απαντήσει αν και ποιος σήμερα το υποστηρίζει πλην της Google…

Μου αρέσει που εμάς μας κατηγορούν για αμάθεια, εγκλεισμό, fanboyσμο κλπ και αυτοί λειτουργούν χειρότερα…

• Like 1
Δημοσ.
23 minutes ago, AtiX said:

Για πες τότε τι είναι βρε, έτσι για να μάθω και εγώ ο άσχετος και με μη αντίληψη…

Sideloading ειναι να κατεβάζεις εφαρμογές ΕΚΤΟΣ επίσημου store. Που κολλάει η εμπειρία σου ,που γράφεις οτι κατέβασες απο play store  και Samsung store  και δε σου έβγαλε προυδοποιητικο μυνημα?

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, aloukos3 είπε

Cydia And Jailbreak is Coming again Felas 

Όταν γίνει αυτό θα επανέλθει το Jailbreak 

Δεν έχει καμία σχέση με JB όλο αυτό που θα γίνει. 

Άλλο το Sideloading εφαρμογών απο τρίτα Stores και άλλο η πρόσβαση στο root της συσκευής που κάνουν τα εκάστοτε εργαλεία.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Όταν κάνεις sideloading ακόμη και στο android, υπάρχουν 100 προειδοποιήσεις. Πως ακριβώς θα γίνει λήψη εν αγνοία σου;

Και τι με αυτό;

Ακόμα και έτσι θα ξέρω εγώ αν είναι καθαρή η εφαρμογή που εγκαθιστώ ή αν μου εγκαθιστά άλλα ‘ντ άλλων;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...