Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 hours ago, BlueBlade said:

Ένας λόγος που δεν παίρνω iPhone ειναι αυτός ακριβώς. Σε δικό μου κινητό θέλω την δυνατότητα να περνάω όποια εφαρμογή θέλω και κυρίως, δεν ζω πια χωρίς NewPipe για να βλέπω youtube χωρίς διαφημίσεις.

Επίσης, δεν βρίσκω ιδιαίτερο λόγο για να τεθεί θέμα ασφαλείας. Όσοι κάνουμε sideloading γνωρίζουμε τους κινδύνους και έχουμε και μια Χ επαφή ώστε να ξέρουμε τι να προσέξουμε. Όσοι πάλι απλά κατεβάζουν και περνάνε όποια βλακεία βρούνε, αυτό είναι καθαρά δικό τους πρόβλημα και όχι της συσκευής/λογισμικού.

Για σχολια σαν το δικο σου αγαπαω insomnia μολις εμαθα για το newpipe thanks

• Thanks 1
  • Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 hours ago, JPaxilleas said:

Επειδή είδα πολλά σχόλια σχετικά με το sideloading τα πράγματα δεν είναι απλά. Δεν έχει σημασία σε ποια πλατφόρμα εφαρμόζεται (είτε είναι Apple κινητό, είτε Android με το sideloading παρακάπντονται πολλοί μηχανισμοί στο λειτουργικό και μάλιστα με τη θέληση του χρήστη). Βάσει του άρθρου του Crash24 επισημαίνεται παράλληλα το γεγονός ότι τίθεται σοβαρό θέμα ασφάλειας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο από τη χρήση του sideloading και τώρα που περνά και στο οικοσύστημα της Apple θα γίνει ακόμα χειρότερο, εφόσον η υποστήριξη του sideloading θα επηρεάσει σοβαρά τη προστασία απορρήτου και ασφάλειας της πλατφόρμας iOS και θα εκθέσει, τόσο τους χρήστες, όσο και τα προσωπικά τους δεδομένα σε σοβαρούς κινδύνους ασφάλειας. Ένα απλό ψάξιμο στο Google με το παρακάτω κείμενο «Information Security Risks "sideloading"» θα δώσει στον οποιοδήποτε τις όποιες απαντήσεις χρειάζεται. Το συγκεκριμένο θέμα είναι τόσο μεγάλο, που θα χρειαζόταν πολλές σελίδες για να αποτυπωθεί τόσο η τρέχουσα κατάσταση και στα δυο πλατφόρμες Apple & Android, όσο και το χάος που θα δημιουργηθεί τα επόμενα χρόνια με την ενεργοποίηση του sideloading και στα Apple κινητά.

Όχι ότι δε παίζει και με τα Android. Όπως αναφέρεται και στο σχετικό άρθρο του Crash24 και η Google προσπαθεί να αποτρέψει τους χρήστες να ακολουθήσουν αυτή την τακτική για λόγους ασφαλείας, εντούτοις δεν μπορεί να το απαγορεύσει. Μπορούν να αναφερθούν άπειρα παραδείγματα σχετικών κινδύνων, όταν οι χρήστες εγκαθιστούν εφαρμογές είτε μέσω ιστοσελίδων εφαρμογών τρίτων μερών (third-party app stores) ή με απευθείας download από το διαδίκτυο, όπως adware, ransomware, spyware, trojans κ.λπ. όλα καλά κρυμμένα σε υποτιθέμενες νόμιμες εφαρμογές. Το sideloading χωρίς κάποιες πρόσθετες γνώσεις και χωρίς ιδιαίτερη προσοχή, παίζει ακριβώς τον ίδιο ρόλο που έπαιξε και ο Δούρειος Ίππος στην Τροία. Πρόσβαση στο κινητό μας άμεσα ή έμμεσα. Και είναι αυτό που χρησιμοποιούν οι κακόβουλοι χρήστες ανά τον κόσμο, για να πραγματοποιούν επιθέσεις, σε πρώτο επίπεδο στα κινητά μας και στη συνέχεια έχοντας τον έλεγχό τους να πραγματοποιούν σε δεύτερο επίπεδο επιθέσεις περαιτέρω (οργανισμούς, εταιρείες, κ.λπ.).

Χωρίς να θέλω να προσβαλω, έτσι θα φανεί παλι. Έχεις τις απόψεις που έχεις επειδή δε γνωρίζεις το αντικείμενο και απλα διαβάζεις άρθρα στο ίντερνετ που συχνά αυτά που γράφουν απλα δεν ισχύουν. Ολα αυτα που αναφέρεις προέρχονται απο τις γνώσεις σου που είναι φανερά σε Windows.  Android - ios, δεν δουλεύουν ετσι οπως νομίζεις, δεν είναι windows. Οσο και να σου φανεί αδύνατο, απίθανο και οτι αλλο σκεφτείς, αν γεμίσεις ενα λειτουργικό android ή ios (ναι είναι σχεδόν ολόιδια στη φιλοσοφία τους), τα γεμίσεις λοιπόν ιούς, δε θα πάθεις τίποτα.. Ξέρω δεν το πιστεύεις. 

Σε 5 γραμμές, και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Στα Windows όλοι οι φάκελοι ειναι προσπελάσιμοι. Αν βάλεις ενα πρόγραμμα - ιο, μπορει να κάνει τα πάντα, να διαβάσει και να γράψει κάθε φακελο, να μπει πχ σε ένα φάκελο ebanking και να σου κλέψει τους κωδικούς. Γιατι οταν σχεδιάστηκε δεν σκέφτηκαν οτι μπορεί κάποτε να υπάρξουν ιοι. Θέλανε απλά να δουλεύει. Μετα ηταν αργά να αλλάξει γιατί δε θα είχε συμβατότητα προς τα πισω. 

Οταν σχεδιάστηκαν android - ios υπήρχε η γνώση των ιών και σχεδιάστηκαν με ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει για πρώτη προστασία. Η μεγάλη ιδέα λοιπόν ηταν ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΤΈ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΈΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΆΨΕΙ / ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΑΛΛΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ. Με λίγα λόγια ακομα και ιο να βάλεις ποτέ δε θα έχει τη δυνατότητα να διαβάσει / γράψει στο φακελο της εφαρμογής πχ ebanking. 

Αν κατάλαβες το παραμικρό απο οσα γράφω θα επρεπε να εχεις καταλάβει οτι οσα γράφεις παραπάνω δεν έχουν ΚΑΜΙΑ εφαρμογή σε Android ios. 

Εξαίρεση αν έχεις δικαίωματα ρουτ οπότε και τα 2 λειτουργικά μετατρέπονται ουσιαστικά σε Windows. Επειδή ασχολούμαι κατι 10ετιας με αρκετά σοβαρό hacking, και πιθανότατα έως 100% βεβαίο ότι ειμαι ο μοναδικός εδω μεσα που εχω πληρώσει 500€ εφαρμογή που δημιουργεί κλώνο στο android για να ξεπεράσω 1% απο τα παραπάνω, κατι ξερω για το αντικείμενο. 

Τέλος γιατί βαρέθηκα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα τελευταία χρόνια με τις παρεμβάσεις της ΕΕ στην τεχνολογία που προσπαθεί να σταματήσει τη βλακεία εταιρειών σε ΗΠΑ κυρίως που με μια βαλίτσα λεφτά κάνουν ό,τι γουστάρουν, έχει ανεβεί πάρα πολύ στην εκτίμηση μου. Χιλιοειπωμένα τα επιχειρήματα περί side loading, εννοείται δεν έχει νόημα καν η συζήτηση με υπέρμαχους των περιορισμών. Χίλια μπράβο, forza ΕΕ!

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Και rcs θα εχεις, και sideloading θα εχεις

Αγχώθηκαν όλοι για την ασφάλεια του λειτουργικού και πως θα πληρώνονται οι devs. 
Το ότι δεν δέχεται το rcs και αφήνει την επικοινωνία μεταξύ iOS και Android με sms δεν είναι vulnerability ε?

Η ότι κάθε χρόνο βγαίνει λίστα και για iOS και για Android με εφαρμογές μέσα στο store που ήταν malware. 

Ο άλλος λέει λόγω του sideloading θα γίνουν οι εφαρμογές όλες με subscription λόγω διαφυγόντων κερδών. Έχετε κάνει καμια βόλτα στο App Store που ο κάθε καμμενος ζητάει 10 και 15 ευρώ το χρόνο για βασική εφαρμογή τύπου photo manager. Να πληρώσω για καλές εφαρμογές μιας και κοπιασε κάποιος αλλά έχει παραγίνει.

Τα πάντα πάνε προς subscriptions γιατί…”what about the stakeholders”, μην κοροϊδευόμαστε  

Αυτα λέγανε και για την type c. Δεν βλέπω τώρα να τους χαλάει που όλα τα apple προϊόντα τους χρησιμοποιούν το ίδιο καλώδιο.

Στην τελική είναι επιλογή το sideloading όχι κατι αναγκαστικό. Εγω το χρειαζομαι γιατί θέλω πχ να βρω μια εφαρμογή να αντικαθιστά το τραγικό Photos. Καποιος άλλος ίσως για πειρατεία τύπου YouTube κτλ (αν και γίνεται ήδη μέσω store). Καποιος άλλος είναι χαρούμενος όπως είναι…

Γι αυτό αγαπητοί οι επιλογές είναι πάντοτε κάτι θετικό. Επιλέγεις πως θα χρησιμοποιήσεις κάτι  που θεωρητικά σου ανήκει μιας και έσκασες ένα κάρο λεφτά.  

btw I use iPhone and iPad (Arch pun intended :-))

Επεξ/σία από soconium
  • Like 4
Δημοσ.
8 ώρες πριν, oldnew είπε

Χωρίς να θέλω να προσβαλω, έτσι θα φανεί παλι. Έχεις τις απόψεις που έχεις επειδή δε γνωρίζεις το αντικείμενο και απλα διαβάζεις άρθρα στο ίντερνετ που συχνά αυτά που γράφουν απλα δεν ισχύουν. Ολα αυτα που αναφέρεις προέρχονται απο τις γνώσεις σου που είναι φανερά σε Windows.  Android - ios, δεν δουλεύουν ετσι οπως νομίζεις, δεν είναι windows. Οσο και να σου φανεί αδύνατο, απίθανο και οτι αλλο σκεφτείς, αν γεμίσεις ενα λειτουργικό android ή ios (ναι είναι σχεδόν ολόιδια στη φιλοσοφία τους), τα γεμίσεις λοιπόν ιούς, δε θα πάθεις τίποτα.. Ξέρω δεν το πιστεύεις. 

Σε 5 γραμμές, και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Στα Windows όλοι οι φάκελοι ειναι προσπελάσιμοι. Αν βάλεις ενα πρόγραμμα - ιο, μπορει να κάνει τα πάντα, να διαβάσει και να γράψει κάθε φακελο, να μπει πχ σε ένα φάκελο ebanking και να σου κλέψει τους κωδικούς. Γιατι οταν σχεδιάστηκε δεν σκέφτηκαν οτι μπορεί κάποτε να υπάρξουν ιοι. Θέλανε απλά να δουλεύει. Μετα ηταν αργά να αλλάξει γιατί δε θα είχε συμβατότητα προς τα πισω. 

Οταν σχεδιάστηκαν android - ios υπήρχε η γνώση των ιών και σχεδιάστηκαν με ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει για πρώτη προστασία. Η μεγάλη ιδέα λοιπόν ηταν ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΤΈ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΈΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΆΨΕΙ / ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΑΛΛΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ. Με λίγα λόγια ακομα και ιο να βάλεις ποτέ δε θα έχει τη δυνατότητα να διαβάσει / γράψει στο φακελο της εφαρμογής πχ ebanking. 

Αν κατάλαβες το παραμικρό απο οσα γράφω θα επρεπε να εχεις καταλάβει οτι οσα γράφεις παραπάνω δεν έχουν ΚΑΜΙΑ εφαρμογή σε Android ios. 

Εξαίρεση αν έχεις δικαίωματα ρουτ οπότε και τα 2 λειτουργικά μετατρέπονται ουσιαστικά σε Windows. Επειδή ασχολούμαι κατι 10ετιας με αρκετά σοβαρό hacking, και πιθανότατα έως 100% βεβαίο ότι ειμαι ο μοναδικός εδω μεσα που εχω πληρώσει 500€ εφαρμογή που δημιουργεί κλώνο στο android για να ξεπεράσω 1% απο τα παραπάνω, κατι ξερω για το αντικείμενο. 

Τέλος γιατί βαρέθηκα. 

Τότε βρε φίλε μου κάλε γιατί αναφέρεσαι σε ιους όταν ο @JPaxilleas δεν αναφέρεται καν σε αυτό?

Πως δικαιολογείς πως το iOS κατά γενική ομολογία θεωρείται πιο ασφαλές από το Android ή αν πιστεύεις ότι σε Android & iOS δεν υπάρχουν κακόβουλες εφαρμογές? Όλοι λένε ψέματα?

Θα ήθελα, αν δεν σε κουράζω και δεν προσβάλω την νοημοσύνη σου, μια ανάλυση από κάποιον που ξέρει για τι μιλάει και δεν πάει την κουβέντα εκεί που τον συμφέρει…

• Like 3
Δημοσ.
17 ώρες πριν, ideal09 είπε

Επιτέλους να αρχίσει σιγά σιγά να στρώνει η κωλοεταιρία μπας και ακούσουμε ποτέ youtube στο background.

PreTube επίσημα στο store

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, soconium said:

PreTube επίσημα στο store

Το έγραψε κι άλλος φίλος. Το PreTub του Nguyen Tien Hoa εννοείτε; Εγώ αυτό έχω και όντως δουλεύει αλλά δεν έχω τολμήσει να κάνω sign in στο google account μου. Το έχει κάνει; Όλα ok?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, AtiX said:

Τότε βρε φίλε μου κάλε γιατί αναφέρεσαι σε ιους όταν ο @JPaxilleas δεν αναφέρεται καν σε αυτό?

Πως δικαιολογείς πως το iOS κατά γενική ομολογία θεωρείται πιο ασφαλές από το Android ή αν πιστεύεις ότι σε Android & iOS δεν υπάρχουν κακόβουλες εφαρμογές? Όλοι λένε ψέματα?

Θα ήθελα, αν δεν σε κουράζω και δεν προσβάλω την νοημοσύνη σου, μια ανάλυση από κάποιον που ξέρει για τι μιλάει και δεν πάει την κουβέντα εκεί που τον συμφέρει…

Δεν θερωρηται πλέον ποιο ασφαλές,  υπάρχουν πολλές έρευνες πανω σε αυτο. Καποιες θεωρούν οτι πλέον το android  ειναι ποιο ασφαλές.  Στην πράξη δυιλιζουμε τον κονωπα.  Και τα 2 ειναι εξαιρετικά ασφαλη. Υπο τον ορο οτι δε θα κάνεις ροοτ και δε θα κάνεις  sideloading στο android ωστε η σύγκριση να είναι ιση.

Απο αυτα που γράφω παραπάνω δε σημαίνει ότι είσαι απόλυτα ασφαλής.  Προσωπικά εχω του κόσμου τα σπασμένα χρονια τωρα ,και δεν μου εχει κλαπει κωδικός ,οτιδήποτε ποτέ.  Αντιθέτως οι περισσότεροι φίλοι που δεν έχουν τίποτα σπασμένο, ουτε ροοτ σε όλους ολο και κατι εχει συμβεί ητε σε android  ητε σε ios. Και σχεδόν πάντα είναι απο  phising. Οι ίδιοι εχουν κανει τη μ@λ@κια και δεν το έχουν καταλάβει.  Βάζοντας πχ τα στοιχεία τους σε fake web banking.  Μέχρι και εγω κόντεψα να το παθω. Δε σε σωζει τίποτα σε αυτό ,οτι λειτουργικό και ςν χρησιμοποιείς. Ή περνώντας διπλα σε μηχάνημα που σκαναρουν το  nfc και σου τρωνε λεφτα κλπ.

Ενα κανόνα πρέπει να τηρείς. Δεν κατεβάζεις ποτέ  σπασμένα ή εκτος στορ:

Πληκτρολόγιο 

Browser 

Εφαρμογή αποθήκευσης κωδικων

Σημειοματαριο οπου κρατας password κλπ.

Κοινη λογική δηλαδή.  Και αυτές οι εφαρμογές μονο το φάκελο τους μπορούν να δουν. Αμα ομως έχουν ιο και οτι Πληκτρολόγεις το στέλνουν κάπου δε σε σωζει η υλοποίηση του λειτουργικού. 

Επίσης κατα καιρούς κάποιος χακερ θα βρει μια τρύπα, θα δωσει δικαιώματα ροοτ σε μια δική του εφαρμογή-ιο η οποία πλεον θα μπορεί να γραψει / διαβάσει αλλους φακέλους και να κανει όντως ζημιά.  Αυτο θα συμβεί ητε έχεις iPhone ητε android  ητε εισαι ητε δεν είσαι ροοτ jalebrake ,συνήθως.  Ακομα και εφαρμογές απο τα επίσημα στορ το έχουν κανει ,απλα συνήθως για να μαζέψουν προσωπικά δεδομένα.  Δε γλυτώνεις από αυτό αλλα είναι λαχειο. Μια φορα στα 5-10 χρόνια και αυτο διορθώνουν οι ενημερώσεις ασφαλείας. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, oldnew είπε

Δεν θερωρηται πλέον ποιο ασφαλές,  υπάρχουν πολλές έρευνες πανω σε αυτο. Καποιες θεωρούν οτι πλέον το android  ειναι ποιο ασφαλές.  Στην πράξη δυιλιζουμε τον κονωπα.  Και τα 2 ειναι εξαιρετικά ασφαλη. Υπο τον ορο οτι δε θα κάνεις ροοτ και δε θα κάνεις  sideloading στο android ωστε η σύγκριση να είναι ιση.

Απο αυτα που γράφω παραπάνω δε σημαίνει ότι είσαι απόλυτα ασφαλής.  Προσωπικά εχω του κόσμου τα σπασμένα χρονια τωρα ,και δεν μου εχει κλαπει κωδικός ,οτιδήποτε ποτέ.  Αντιθέτως οι περισσότεροι φίλοι που δεν έχουν τίποτα σπασμένο, ουτε ροοτ σε όλους ολο και κατι εχει συμβεί ητε σε android  ητε σε ios. Και σχεδόν πάντα είναι απο  phising. Οι ίδιοι εχουν κανει τη μ@λ@κια και δεν το έχουν καταλάβει.  Βάζοντας πχ τα στοιχεία τους σε fake web banking.  Μέχρι και εγω κόντεψα να το παθω. Δε σε σωζει τίποτα σε αυτό ,οτι λειτουργικό και ςν χρησιμοποιείς. Ή περνώντας διπλα σε μηχάνημα που σκαναρουν το  nfc και σου τρωνε λεφτα κλπ.

Ενα κανόνα πρέπει να τηρείς. Δεν κατεβάζεις ποτέ  σπασμένα ή εκτος στορ:

Πληκτρολόγιο 

Browser 

Εφαρμογή αποθήκευσης κωδικων

Σημειοματαριο οπου κρατας password κλπ.

Κοινη λογική δηλαδή.  Και αυτές οι εφαρμογές μονο το φάκελο τους μπορούν να δουν. Αμα ομως έχουν ιο και οτι Πληκτρολόγεις το στέλνουν κάπου δε σε σωζει η υλοποίηση του λειτουργικού. 

Να πω τώρα ότι ακόμα δεν έχω καταλάβει που διαφωνείς με εμένα, τον @JPaxilleas, τον @Tlykog, τον@Dimitris_1981 και δυο τρεις, που μου διαφεύγουν τώρα, ως προς την χρησιμότητα του sideloading, ίσως η δίκη σου ζυγαριά να μετράει διαφορετικά τα οφέλη από τους κινδύνους…

επίσης μετά από αυτά που έγραψες, θα ήθελα να δω αν μερικοι συνεχίσουν να είναι επιθετικοί για την επιλογή να θέλω/ουμε μια πλατφόρμα που να προστατεύει τους χρήστες της από τέτοιους κινδύνους…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, CheOnWeb said:

Το έγραψε κι άλλος φίλος. Το PreTub του Nguyen Tien Hoa εννοείτε; Εγώ αυτό έχω και όντως δουλεύει αλλά δεν έχω τολμήσει να κάνω sign in στο google account μου. Το έχει κάνει; Όλα ok?

Εγω έχω κανει login, δεν παρατήρησα κάτι περίεργο....

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, oldnew είπε

Τέλος γιατί βαρέθηκα. 

Φίλε, λες "Χωρίς να θέλω να προσβαλω, έτσι θα φανεί παλι. Έχεις τις απόψεις που έχεις επειδή δε γνωρίζεις το αντικείμενο και απλα διαβάζεις άρθρα στο ίντερνετ που συχνά αυτά που γράφουν απλα δεν ισχύουν". Επίσης, εκφράσεις του τύπου "Αν κατάλαβες το παραμικρό απο οσα γράφω" δε νομίζω ότι προάγουν την όποια επικοινωνία.   

Όλα αυτά που λες τα γνωρίζω πολύ καλά. Επίσης δε ξέρεις όμως, ούτε ποιος είμαι, ούτε τι δουλειά κάνω. Δε χρειάζεται να διαβάσω άρθρα, για να γράψω κάτι το οποίο γνωρίζω καλά και είναι μέρος της καθημερινότητάς μου. Διαβάζω όμως όπως όλοι διάφορα άρθρα, είτε γιατί παρακολουθώ τις εξελίξεις και όταν δε γνωρίζω κάτι για κάποιο θέμα. Προσωπικά επισήμανα τους κινδύνους όταν με το slideloading παρακάπτονται οι μηχανισμοί ασφάλειας του εκάστοτε λειτουργικού (διαφορετικά δε θα έτρεχε ή ίδια η Google ή ακόμα και η Apple από το 2021 να προλάβουν να επισημάνουν τους σχετικούς κινδύνους). Και εφόσον ασχολείσαι με το hacking θα γνωρίζεις ότι υπάρχουν άπειροι τρόποι να γίνει μέσω των εφαρμογών (με το αντίστοιχο payload που μπορεί να κουβαλάνε όταν προέρχονται από untrusted πηγές κ.λπ.). Και προφανώς δεν είναι το threat environment το ίδιο σε κάθε πλατφόρμα.

Ο καθένας έχει φυσικά τις απόψεις του, το οποίο φυσικά και σέβομαι απόλυτα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αποδέχομαι οιτιδήποτε, ειδικά εάν δε συνάδει με τον τρόπο με τον οποίο προσωπικά εκφράζομαι ή σκέφτομαι.

• Like 3
Δημοσ.

Ακόμα προσπαθείτε εδώ μέσα να πείσετε ο ένας τον άλλον για το ποιος είναι πιο ξερόλας; 

Τζάμπα κόπος! Eίστε όλοι σας άσχετοι κι ότι νομίζετε ότι ξέρετε, στην ουσία δεν ξέρετε τίποτα😄

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Waiss είπε

Ακόμα προσπαθείτε εδώ μέσα να πείσετε ο ένας τον άλλον για το ποιος είναι πιο ξερόλας; 

Τζάμπα κόπος! Eίστε όλοι σας άσχετοι κι ότι νομίζετε ότι ξέρετε, στην ουσία δεν ξέρετε τίποτα😄

Μου θύμισες (🤣) το πρώτο μέρος του Φάουστ:

Αχ! σπούδασα φιλοσοφία
και νομική και γιατρική,
και αλί μου και θεολογία
με κόπο και μ' επιμονή·
και να με δω με τόσα φώτα,
εγώ μωρός, όσο και πρώτα!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Waiss είπε

Δηλαδή λες οτι ξέρεις εσύ για αυτούς που λένε ότι ξερουν; :D :D

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Waiss said:

Κι εσύ που το ξέρεις οτι αυτοί που λένε οτι ξέρουν δεν ξέρουν? ε?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...