Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Pitoo είπε

Εάν δεν ήθελε η μεγαλύτερη πλειοψηφία κάτι το οποίο είναι η βασική φιλοσοφία της Apple απ όταν δημιούργησε το iPhone, απλά δεν θα αγόραζε iPhone. 

Το να έχει μια εταιρεία μια σαφή φιλοσοφία να σου λέει αυτή είναι για αυτό δημιουργούμε αυτό το προϊόν και εσυ να το αγοράζεις και να θες να αλλάξεις την φιλοσοφία της αλλά όσα χρόνια δεν αλλάζει να συνεχίζεις να αγοράζεις εεεε εκεί έχεις πρόβλημα και φαίνεται ότι είσαι brain damaged. 

Επισης μην ξεχνάμε πως ότι διαβάζουμε στο άρθρο αφορά την ΕΕ μόνο, στον υπόλοιπο κόσμο θα συνεχίσει η εταιρεία ότι έκανε. Θα δείτε μετά από χρόνια ποιος θα είναι κερδισμένος και ποιος χαμένος. 

Για να κλείσω , θα δεις επίσης με τον καιρό ποσό περισσότερα θέματα ασφαλείας θα δημιουργηθούν και θα επηρεάζουν και εκείνους που δεν «θέλουν» όπως λες να χρησιμοποιήσουν το feature. 
Εν κατακλείδι,,, εάν δεν σου αρεσει κατι που φτιάχνω και πουλάω,, τραβά δίπλα και πάρε κατι αλλο, δεν με ενδιαφέρει εάν σου αρέσει η να το αλλάξω γιατι εμένα αυτή είναι η φιλοσοφία μου, εγώ το δημιουργώ και εσυ αν θες το χρησιμοποιείς. 

Αυτα τα κομμουνιστικά, μου αρέσει το προϊόν αλλά απαιτώ να γίνει ετσι, ακομα και αν λειτουργεί άρτια τόσα χρόνια όπως ήταν, να Μαζευτείτε στα εξαρχεια και να τα κάνετε όταν θα φτιάξετε μια δίκη σας εταιρεία κινητών και λογισμικού 

Έχει πλάκα που μέσα σε ένα μήνυμα οι "όλοι" έγιναν "πλειοψηφία".

Ζεις στην Ε.Ε (καλώς ή κακώς) οπότε δεν έχει "αυτή είναι η φιλοσοφία μου" και αν σου αρέσει το παίρνεις.

Πάει ακριβώς το αντίθετο, εδώ είναι Ε.Ε και υπάρχουν κανόνες (καλοί - κακοί δεν με απασχολεί ιδιαίτερα) , αν δεν θές να εναρμονιστείς με τους κανόνες, ξυδάκι, πήγαινε αλλού να πουλήσεις την σαβούρα σου.

Και ευτυχώς δηλαδή, γιατί αν πηγαίναμε με την (επικίνδυνη) δική σου λογική, θα ερχόταν η ford και θα σου έλεγε, διάγνωση στο αυτοκίνητο που κατασκευάζω κάνω μόνο εγώ, λάδια και ανταλλακτικά μόνο απο μένα και τέτοια, αντίστοιχα θα ερχόταν και η epson και θα σου έλεγε μελάνι και χαρτί μόνο από μένα και αν σου αρέσει.

Είναι ζητήματα που έχουν προκύψει και έχουν επιλυθεί, όταν ακόμα η apple ψυχορραγούσε και ευτυχώς δηλαδή, γιατί στα περισσότερα αγαθά θα είχαμε πολύ μεγαλύτερες τιμές τώρα. Δεν είναι τωρινή "εφεύρεση" οι αντιμονοπωλιακοί κανόνες.

Επεξ/σία από Timour21
  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά να βάλουμε περιορισμό σε όλα τα αυτοκίνητα να έχουν τελική τα 50.

Εμένα δεν με πειράζει γιατί δεν τρέχω ... αλλά για όποια ατυχήματα γίνουν θα φταίτε εσείς, που δεν θέλετε τον περιορισμό.

Κάπως έτσι μου ακούγονται στα αυτιά μου, όσοι δεν θέλουν sideloading όχι μόνο για τον εαυτό τους... αλλά και για τους άλλους.

Επεξ/σία από fwtonio
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Timour21 είπε

Έχει πλάκα που μέσα σε ένα μήνυμα οι "όλοι" έγιναν "πλειοψηφία".

Ζεις στην Ε.Ε (καλώς ή κακώς) οπότε δεν έχει "αυτή είναι η φιλοσοφία μου" και αν σου αρέσει το παίρνεις.

Πάει ακριβώς το αντίθετο, εδώ είναι Ε.Ε και υπάρχουν κανόνες (καλοί - κακοί δεν με απασχολεί ιδιαίτερα) , αν δεν θές να εναρμονιστείς με τους κανόνες, ξυδάκι, πήγαινε αλλού να πουλήσεις την σαβούρα σου.

Και ευτυχώς δηλαδή, γιατί αν πηγαίναμε με την (επικίνδυνη) δική σου λογική, θα ερχόταν η ford και θα σου έλεγε, διάγνωση στο αυτοκίνητο που κατασκευάζω κάνω μόνο εγώ, λάδια και ανταλλακτικά μόνο απο μένα και τέτοια, αντίστοιχα θα ερχόταν και η epson και θα σου έλεγε μελάνι και χαρτί μόνο από μένα και αν σου αρέσει.

Είναι ζητήματα που έχουν προκύψει και έχουν επιλυθεί, όταν ακόμα η apple ψυχορραγούσε και ευτυχώς δηλαδή, γιατί στα περισσότερα αγαθά θα είχαμε πολύ μεγαλύτερες τιμές τώρα. Δεν είναι τωρινή "εφεύρεση" οι αντιμονοπωλιακοί κανόνες.

Τότε μείνε στο Android, δεν κατάλαβα το τόσο μένος για μια εταιρία, ούτε μέτοχος να ήσουν ή να σε ανάγκασαν να την αγοράσεις…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Τότε μείνε στο Android, δεν κατάλαβα το τόσο μένος για μια εταιρία, ούτε μέτοχος να ήσουν ή να σε ανάγκασαν να την αγοράσεις…

Ναι αλλά το ίδιο επιχειρημα μπορεί να σου πει και αυτός. Πήγαινε εκτός EU και ζήσε. Εδώ είναι ευρωπαϊκή ένωση και οι νόμοι λειτουργούν έτσι με αντιμονοπωλιακούς κανόνες.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Ναι αλλά το ίδιο επιχειρημα μπορεί να σου πει και αυτός. Πήγαινε εκτός EU και ζήσε. Εδώ είναι ευρωπαϊκή ένωση και οι νόμοι λειτουργούν έτσι.

Οι κανονισμοί μιλάνε για αντιμονοπωλιακές τακτικές τις οποίες εαν μου επιτρέπεις δεν τις λύνει το sideloading… 

αν εσύ το θεωρείς σωστή τακτική, κανένα πρόβλημα να το κουβεντιάσουμε…

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, AtiX είπε

Θέλετε να μιλήσουμε για ουσία, πείτε μου τα πραγματικά οφέλη που έχει ο μέσος χρήστης στο Android από το sideloading… μην μου πείτε για τέρμα περίεργες/εξειδικευμένες/παράνομες εφαρμογές που ελάχιστοι ενδιαφέρονται, ή για τις τιμές που παντού είναι ίδιες…

Θέλω να βάλω δικιά μου εφαρμογή χωρίς να ασχοληθώ με store.
Θέλω να βάλω συγκεκριμένη έκδοση εφαρμογής (ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν λόγοι και για αυτό).
Θέλω να βάλω εφαρμογή που μια βροχερή μέρα η εταιρία που έχει το store αποφάσισε να καταργήσει (και μάντεψε , όχι απαραίτητα "για το καλό του χρήστη" απλά επειδή δεν είναι προς το καλό της εταιρίας π.χ. adblock ή κάποιο παιχνίδι που μαλώσαμε με την εταιρία και το βγάλαμε .... ).

Τι να κάνουμε, κάποια πράγματα σου κάνουν την ζωή εύκολη. Αν δεν τα έχεις ε απλά συμβιβάζεσαι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, kodorevi8ulis είπε

Θέλω να βάλω δικιά μου εφαρμογή χωρίς να ασχοληθώ με store.
Θέλω να βάλω συγκεκριμένη έκδοση εφαρμογής (ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν λόγοι και για αυτό).
Θέλω να βάλω εφαρμογή που μια βροχερή μέρα η εταιρία που έχει το store αποφάσισε να καταργήσει (και μάντεψε , όχι απαραίτητα "για το καλό του χρήστη" απλά επειδή δεν είναι προς το καλό της εταιρίας π.χ. adblock ή κάποιο παιχνίδι που μαλώσαμε με την εταιρία και το βγάλαμε .... ).

Τι να κάνουμε, κάποια πράγματα σου κάνουν την ζωή εύκολη. Αν δεν τα έχεις ε απλά συμβιβάζεσαι.

Κάτσε βρε φίλε μου εγώ να πιστέψω ότι υπάρχουν devs που λειτουργούν αλτρουιστικά και κάνουν μια εφαρμογή για τους χρήστες…

Πόσοι πιστεύεις ότι είναι σε αυτή την κατηγορία και πόσοι με το που θα κάνω εγκατάσταση δεν θα πάνε να κάνουν καταγραφή μηνύματα, φωτογραφίες, αριθμούς πιστωτικής κάρτας κλπ…

Τόσα χρόνια ανεμελιάς και επιπολαιότητας δίναμε λευκές επιταγές σε κάθε μικρό ή μεγάλο προγραμματιστή και έτσι φτάσαμε στο φαινόμενο των META, Google και χίλιους άλλους δυο που ξέρουν τα πάντα για εμάς…

Το μόνο που μένει είναι πριν τις διαφημίσεις να ακούμε “Αγαπητέ AtiX για σήμερα, και μετά από την καθημερινή παρακολούθηση σας, επιλέξαμε να δείτε αυτές τις διαφημίσεις”…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Timour21 είπε

Όταν θα σου πάρει κάποιος το κινητό από το χέρι και πάει να σου βάλει εφαρμογή με sideloading, κλάψε όσο θές. 

Τώρα γιατί κλαίς? Το ότι θα προστεθεί ένα ακόμα feature για οποιον ΘΕΛΕΙ να το χρησιμοποιήσει, δεν σημαίνει ότι υποχρεούσαι να το κάνεις και εσύ.Δική σου η συσκευή, κάνεις ότι θές. Ο άλλος που επίσης έχει δική του συσκευή, πλέον θα έχει την δυνατότητα να το κάνει.

Δεν έχει πολύ σημασία τι θα κάνω εγώ ή τι θα κάνεις εσύ.

Σημασία έχει οτι με το άνοιγμα του sideloading ανοίγει και ο ασκός του Αιόλου.

Αναδιαμορφώνεται η αγορά και εκεί που είχες μία πηγή με σταθερά αξιόπιστο περιεχόμενο πλέον σε αναγκάζει να ψάχνεις το αξιόπιστο περιεχόμενο σε random πηγές δεξιά και αριστερά.

Όταν λοιπόν θα έχεις φάει τη χλαπάτσα θα είναι πολύ αργά για δάκρυα.

2 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Θα είναι επιλογή σου αν θα τη βάλεις. Αν είναι πχ το fortnite από το επίσημο site ξέρεις.

Σαφώς και είναι επιλογή σου τι θα βάλεις όπως αντίστοιχα είναι επιλογή του δημιουργού της εφαρμογής για το που και πως θα την διαθέσει.

Αυτό σημαίνει οτι κάποιες εφαρμογές θα φύγουν από το app store και θα πάνε σε άλλες πηγές αναγκάζοντας σε έμμεσα να τις αναζητήσεις εκεί πλέον.

Κάτι που αυξάνει ξεκάθαρα τον κίνδυνο να καταλήξεις σε unofficial πηγές με κακόβουλο λογισμικό.

Επεξ/σία από agnostos13
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
44 minutes ago, ideal09 said:

Επιτέλους να αρχίσει σιγά σιγά να στρώνει η κωλοεταιρία μπας και ακούσουμε ποτέ youtube στο background.

Για τη Google λες;

• Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, somt είπε

πολύ ευχάριστο και αυτό και η υποστήριξη του RCS που ανακινείται από την ΕΕ

Ναι βρε πάρα πολύ ειδικά το RCS που θα αναγκάζεσαι να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή της Google γιατί εκτός του ότι δεν υπάρχει άλλη είναι και η μόνη που έχει κρυπτογράφηση…

μην μου πεις να φτιάξουν και οι άλλοι servers με κρυπτογράφηση γιατί πάει η συμβατότητα τότε…

ωρες ώρες αναρωτιέμαι αν όντος ήμαστε συνειδητοποιημένοι καταναλωτές…

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Επισης δεν υπαρχει επισημο store. Με νταβατζιλικι απλα υπηρχε ενα μονον εως τωρα. Μια εφαρμογη ειναι το store. Τωρα θα υπαρχουν και αλλες. Θα επιλεγει ο χρηστης απο που θα ψωνιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...