Προς το περιεχόμενο

iStorm Θεσσαλονικη , εγκαινια και προσφορες , MacBook Pro 16’’ M1 Max 32GB/1TB 1899€ [ΤΕΛΟΣ]

logik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 minutes ago, farcry33 said:

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όταν μιλάμε για μεγάλες εταιρίες με λογιστήρια κλπ πρέπει να φαίνεται τι κόβεται και ποτέ. Δεν είναι ατομική που κανείς ότι γουστάρεις η εταιρία μικρή με 10-20 άτομα προσωπικό. Λύση μπορεί να βγει αν μπορείς να δεσμεύσεις την προσφορά και να γίνει η πληρωμή Δευτέρα μόνο αυτό. 

Σε αυτές τις περιπτώσεις παίζεις με τους όρους του καταστήματος οχι της εταιρείας σου…. Αυτο από ολα ειναι κατι που δεν παίζει με τίποτα. Θα ύπαρχουν σιγουρα και παράπονα από άλλους πελάτες που θα το ακούσουν κλπ και θα γίνει χαμός. Νομιζω μονόδρομος να το παρεις με απόδειξη, ειναι ήδη 2.000€ κατω η τιμή , μην τα θέλουμε και ολα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, elias99 είπε

όποιος ενδιαφέρεται με ένα 200άρη μπορώ να φάω την ταλαιπωρία της ουράς να του παρω το πολυπόθητο λαπτοπ 🤑

Επειδή είναι σήμερα 17 Νοεμβρίου και αύριο θα είναι 18 Νοεμβρίου (δεν σημαίνει κάτι, απλά προσπαθώ να κάνω το μήνυμα μου πιο πομπώδες), θα καθίσω εγώ στην ουρά σαν τον χαμάλη για 198 ευρώ…

Επεξ/σία από andreas1gr

13 λεπτά πριν, enlightened είπε

Σε αυτές τις περιπτώσεις παίζεις με τους όρους του καταστήματος οχι της εταιρείας σου…. Αυτο από ολα ειναι κατι που δεν παίζει με τίποτα. Θα ύπαρχουν σιγουρα και παράπονα από άλλους πελάτες που θα το ακούσουν κλπ και θα γίνει χαμός. Νομιζω μονόδρομος να το παρεις με απόδειξη, ειναι ήδη 2.000€ κατω η τιμή , μην τα θέλουμε και ολα. 

Αυτό που είπε ο φίλος ποιο πάνω είναι μια ακόμη λύση απόδειξη και μετά ακύρωση και εκτέλεση τιμολόγιο είναι κανονικότατα νόμιμο. 

1 λεπτό πριν, andreas1gr είπε

Επειδή είναι σήμερα 17 Νοεμβρίου και αύριο θα είναι 18 Νοεμβρίου (δεν σημαίνει κάτι, απλά προσπαθώ να κάνω το μήνυμα μου πιο πομπώδες), θα καθίσω εγώ στην ουρά σαν τον χαμάλη για 198 ευρώ…

Χαχαχαχαχα το κάνω εγώ για 100 εγγύηση οι αξιολογήσεις μου 😂

Η ατυχία μου είναι ότι θα είμαι Θεσσαλονίκη για συνέδριο  23-26/11.

Πάντως αν κάποιος απο τους συμφορουμίτες μπορεί να εξυπηρετήσει (με το αζημίωτο) παρακαλώ με μήνυμα.

Βασίλης

2 λεπτά πριν, bmarga0 είπε

Πάντως αν κάποιος απο τους συμφορουμίτες μπορεί να εξυπηρετήσει (με το αζημίωτο) παρακαλώ με μήνυμα.

Βασίλης

Δες 2 μηνύματα παραπάνω…

7 λεπτά πριν, bmarga0 είπε

Βασίλης

😁

4 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Δες 2 μηνύματα παραπάνω…

😂

18 λεπτά πριν, bmarga0 είπε

Βασίλης

Ότι κάποιος θα δώσει δάνειο 2000€ χωρίς λόγο σε άγνωστο; Δηλαδή έλεος 

3 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Εγώ σε γνωστό μέλος παλιό του φορουμ και όχι με τις αηδίες που γεμίσαμε τα τελευταία χρόνια θα το έκανα άνετα όπως και το έχω κάνει με αγορά MacBook από Αθήνα και αποστολή 2Κ χωρίς να έχω παραλάβει προϊόν 

7 λεπτά πριν, bmarga0 είπε

Τα ειδα αλλα δεν ξέρω αν σοβαρολογουν

Εγώ κατά 95% θα πάω αύριο το φλερτάρω παρά πολύ τώρα αν θα καταφέρω να το κόψω τιμολόγιο θα το πάρω 1000% αν όχι δεν ξέρω είμαι έτσι και έτσι ξέρω ότι αξίζει με τα χίλια αλλά.

Παλικάρια (και κοπέλες αν και αμφιβάλω) τι ώρα λέτε να στηθούμε Σάββατο εκεί;

Πάμε και για κάνα καφέ μετά όλοι μαζί με τα 1500-2000αρικα μας αγκαζέ. 

• Like 1

10 λεπτά πριν, fylatos είπε

Παλικάρια (και κοπέλες αν και αμφιβάλω) τι ώρα λέτε να στηθούμε Σάββατο εκεί;

Πάμε και για κάνα καφέ μετά όλοι μαζί με τα 1500-2000αρικα μας αγκαζέ. 

Μπα τα μετρητά πέθαναν αν μπορούσαμε με μετρητά τότε θα κοβόταν άνετα η τιμολογα. Μέχρι 500 πλέον ουγκαντα…. Όλα με καρτούλα να μην έχουμε φοροδιαφυγές 😂

8 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Μπα τα μετρητά πέθαναν αν μπορούσαμε με μετρητά τότε θα κοβόταν άνετα η τιμολογα. Μέχρι 500 πλέον ουγκαντα…. Όλα με καρτούλα να μην έχουμε φοροδιαφυγές 😂

εννοει να βγουμε με τα λαπτοπ μαλλον ..!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως είναι ωραία ιδέα να βρεθούμε, μιας και απ ότι κατάλαβα, θα είμαστε αρκετοί εκεί! 
Εγω κατά τις 12 θα είμαι εκεί, θα έρθω από Καστοριά!

Επεξ/σία από kastorakos84

7 λεπτά πριν, kastorakos84 είπε

Πάντως είναι ωραία ιδέα να βρεθούμε, μιας και απ ότι κατάλαβα, θα είμαστε αρκετοί εκεί! 
Εγω κατά τις 12 θα είμαι εκεί, θα έρθω από Καστοριά!

Μέσα και εγώ,  αν βρεθεί κάποιος να αγοράσει την υπηρεσία μου... 🤣

3 ώρες πριν, feelihipo είπε

3 ώρες πριν, bmarga0 είπε

Βασίλης

Δεν χρειάζεται να δώσει 2000 σε άγνωστο...την ωρα που θα είναι κάποιος στο ταμείο ο bmargao θα στείλει τραπεζική μεταφορά στην istorm το ποσό  που απαιτείται και η istorm θα κόψει απόδειξη 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...