Προς το περιεχόμενο

iStorm Θεσσαλονικη , εγκαινια και προσφορες , MacBook Pro 16’’ M1 Max 32GB/1TB 1899€ [ΤΕΛΟΣ]

logik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Oι U της intel έχουν μόνο 2 p-cores λογικό να δουλεύει δροσερά.. H intel εχει μείνει πίσω αλλά η amd είναι πολύ κοντά στα mac.  Βέβαια και στα mac αν κάνεις βαριές εργασίες ai κλπ μια χαρά υπερθερμαίνεται..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, somt είπε

Θα προσπαθήσω να το τσεκάρω, αν και με μια πρώτη μάτια τα reviews δεν είναι και πολύ κολακευτικά, ενώ οι επιδόσεις του συγκεκριμένου επεξεργαστή για κλάματα. Ποσο μάλλον όταν πλησιάζει τα 1400 ευρώ.

Νομίζω είναι καιρός και η intel να πάει προς arm.

Επεξ/σία από panos2000gr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν κάνω benchmark hunting με το laptop μου, ούτε κυνηγάω fps στα games

εχει εναν τελευταίο επεξεργαστή στη μεσουψηλή κατηγορία επιδόσεων, όλα λειτουργούν σβέλτα, είμαι happy

τον επεξεργαστή αυτόν τον βρίσκεις και σε λαπτοπ των 600. στο συγκεκριμένο πληρώνεις οθόνη, πάχος, βάρος, camera με "face id", αυτονομια

Επεξ/σία από somt

Λοιπόν πήρα τηλ το istorm δεν κόβει προ τιμολόγιο λέει είναι η πολιτική του άρα παπαλα Σάββατο το λογιστήριο μας είναι κλειστό. Τζάμπα το χάσαμε.  

9 minutes ago, farcry33 said:

Λοιπόν πήρα τηλ το istorm δεν κόβει προ τιμολόγιο λέει είναι η πολιτική του άρα παπαλα Σάββατο το λογιστήριο μας είναι κλειστό. Τζάμπα το χάσαμε.  

Τι εννοείς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Finn είπε

Τι εννοείς;

Για να κόψω εγώ τιμολόγιο στην εταιρία που δουλεύω πρέπει να είμαι στο μαγαζί να σταλεί εντολή και να γίνει απευθείας η εκτέλεση και η πληρωμή από το λογιστήριο, αλλά το λογιστήριο δεν λειτουργεί το Σάββατο. Η ιστορμ δεν στέλνει προ τιμολόγιο δλδ να γίνει η εντολή Σάββατο και η εκτέλεση και πληρωμή από Δευτέρα μαζί με την παραλάβει του προϊόντος δλδ 

Οποτε άπατο 😭

Επεξ/σία από farcry33

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, farcry33 said:

Για να κόψω εγώ τιμολόγιο στην εταιρία που δουλεύω πρέπει να είμαι στο μαγαζί να σταλεί εντολή και να γίνει απευθείας η εκτέλεση και η πληρωμή από το λογιστήριο, αλλά το λογιστήριο δεν λειτουργεί το Σάββατο. Η ιστορμ δεν στέλνει προ τιμολόγιο δλδ να γίνει η εντολή Σάββατο και η εκτέλεση και πληρωμή από Δευτέρα μαζί με την παραλάβει του προϊόντος δλδ 

Οποτε άπατο 😭

Η προσφορα ειναι δυνατή και με απλη απόδειξη. Εγω προσωπικά θα το έπαιρνα με απόδειξη και θα το έπαιζα μαλακας τη Δευτέρα για να μου αλλάξουν την απόδειξη σε τιμολόγιο. Σιγουρα γίνεται. Απλα με τα λεφτα δεν ξερω πως θα το βρεις γιατι λογικα θα πρεπει να σου επιστρέψουν τα λεφτα της απόδειξης στον προσωπικό σου λογαριασμό και θα πρεπει να πάρουν λεφτα από τον εταιρικό για το τιμολόγιο. 

Επεξ/σία από enlightened

5 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Οποτε άπατο 😭

Κανένα φίλο να έχει οποιοδήποτε μαγαζί να το πάρεις έτσι ?

15 λεπτά πριν, enlightened είπε

Η προσφορα ειναι δυνατή και με απλη απόδειξη. Εγω προσωπικά θα το έπαιρνα με απόδειξη και θα το έπαιζα μαλακας τη Δευτέρα για να μου αλλάξουν την απόδειξη σε τιμολόγιο. Σιγουρα γίνεται. Απλα με τα λεφτα δεν ξερω πως θα το βρεις γιατι λογικα θα πρεπει να σου επιστρέψουν τα λεφτα της απόδειξης στον προσωπικό σου λογαριασμό και θα πρεπει να πάρουν λεφτα από τον εταιρικό για το τιμολόγιο. 

Αυτό που λες όντως γίνεται να γίνει αλλαγή της απόδειξης σε τιμολόγιο απλά δεν ξέρω αν γίνεται να γίνει σε αλλά στοιχεία και να κρατήσεις και την προσφορά.

14 λεπτά πριν, iobelika είπε

Κανένα φίλο να έχει οποιοδήποτε μαγαζί να το πάρεις έτσι ?

No και εγώ που δικαιούμαι 1 τον χρόνο το έκοψα ήδη 🥲 Δεν το ρισκάρω για δεύτερο.

40 minutes ago, farcry33 said:

Αυτό που λες όντως γίνεται να γίνει αλλαγή της απόδειξης σε τιμολόγιο απλά δεν ξέρω αν γίνεται να γίνει σε αλλά στοιχεία και να κρατήσεις και την προσφορα

Το ρισκάρεις. Δινω τεράστια πιθανότητα στο να το κανουν έστω και με λίγη γκρίνια από μέρους σου. Και να μη στο κανουν παντως και στα 1900€ ειναι total steal 

Ρε παιδιά τι εννοείτε;; Δεν μπορώ να κόψω τιμολόγιο το Σάββατο ή δεν μπορώ να κάνω αποφορολόγηση 39α; Αν είναι το δεύτερο ΟΚ με την χαρτούρα αλλά αν είναι απλό τιμολόγιο πως γίνεται αυτό; Το ίδιο συνέβη και με την προσφορά στην Αθήνα γιατί και τότε Σάββατο είχε γίνει η εκδήλωση; Δεν μπορούσαν να κόψουν τιμολόγια;

Just now, CleanthisD said:

Ρε παιδιά τι εννοείτε;; Δεν μπορώ να κόψω τιμολόγιο το Σάββατο ή δεν μπορώ να κάνω αποφορολόγηση 39α; Αν είναι το δεύτερο ΟΚ με την χαρτούρα αλλά αν είναι απλό τιμολόγιο πως γίνεται αυτό; Το ίδιο συνέβη και με την προσφορά στην Αθήνα γιατί και τότε Σάββατο είχε γίνει η εκδήλωση; Δεν μπορούσαν να κόψουν τιμολόγια;

οι περισσοτεροι κανουν την αποφορολογηση μεσω εταιρειας η γνωστού που σημαίνει αν ειναι εταιρεία πρέπει να γίνει κατάθεση όπου οι περισσότερες εταιρείες είναι κλειστές το σάββατο.παρασκευή δε μπορεί να γίνει κατάθεση γιατί η καλή τιμή ισχύει μόνο το σάββατο σε όσους πάνε εκεί

αν είναι ατομικό αφμ πρέπει να βρίσκετε και ο ιδιοκτήτης του αφμ εκει μαζί σου

οπότε αν το αφμ είναι δικό σου γίνεται αν όχι έχεις μπελάδες να λυσεις

• Thanks 2

Πάντως υπάρχουν τα IBAN της I storm στο σάιτ οποτε ίσως μπορεί κάποιος να κανει από σημερα κατάθεση για να ειναι οκ για αυριο. Δεν ξερω αν θα δουλέψει ομως γιατι εδώ λεει οτι ζητάει αριθμό παραγγελίας. Δεν ξερω βέβαια αν ειναι απαραίτητο. Αλλιως μπορεί να πάρει κατι ίσης η μεγαλύτερης αξίας σημερα και να το επιστρέψει αυριο για να πάρει το λαπτοπ;  Γενικα νομιζω υπάρχουν λύσεις για ολα 

https://www.istorm.gr/odigies-pliromis-me-trapeziki-katathesi

9 λεπτά πριν, enlightened είπε

Πάντως υπάρχουν τα IBAN της I storm στο σάιτ οποτε ίσως μπορεί κάποιος να κανει από σημερα κατάθεση για να ειναι οκ για αυριο. Δεν ξερω αν θα δουλέψει ομως γιατι εδώ λεει οτι ζητάει αριθμό παραγγελίας. Δεν ξερω βέβαια αν ειναι απαραίτητο. Αλλιως μπορεί να πάρει κατι ίσης η μεγαλύτερης αξίας σημερα και να το επιστρέψει αυριο για να πάρει το λαπτοπ;  Γενικα νομιζω υπάρχουν λύσεις για ολα 

https://www.istorm.gr/odigies-pliromis-me-trapeziki-katathesi

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όταν μιλάμε για μεγάλες εταιρίες με λογιστήρια κλπ πρέπει να φαίνεται τι κόβεται και ποτέ. Δεν είναι ατομική που κανείς ότι γουστάρεις η εταιρία μικρή με 10-20 άτομα προσωπικό. Λύση μπορεί να βγει αν μπορείς να δεσμεύσεις την προσφορά και να γίνει η πληρωμή Δευτέρα μόνο αυτό. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...