panos2000gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε Έχω στήσει καινούργιo PC και χαιδέυω την πιστωτική... Δεν το χρειάζομαι, αν το πάρω θα το κρατήσω 5 χρόνια λέω, είναι του 2021, μετάβαση απο Windows... Αχ! Πολύ με τρώει το χέρι να το χρησιμοποιώ για 2-σε-1 σε συνδυασμό με 27άρα QHD 165Hz που έχω (αλήθεια με τι καλώδιο το συνδέω ιδανικά)... Θα μας καταστρέψεις istorm! Για να έχεις ιδανικότερο αποτέλεσμα τύπου iMac και να κάνει σωστό scaling , προτείνω μια 4Κ usb-c, η οποία τροφοδοτεί το laptop (βάζεις το τροφοδοτικό στην τσάντα επομένως), δίνει εικόνα και παράλληλα μπορείς να χρησιμοποιείς τις θύρες usb 3.2 που διαθέτει η οθόνη. Ένα πολύ καλό και οικονομικό πάνελ με τέτοια χαρακτηριστικά είναι αυτό στα 270 ευρω με δωρεάν μεταφορικά: https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/209-80-DEMSS2722QC/DELL-Monitor-S2722QC-27''-4K-USB-C-AMD-FreeSync-HDMI-Height-Adjustable-Speakers-3YearsW 38 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε Οι τιμές στο Μ1 (3999) και Μ2 (2999) είναι απλά μάρκετινγκ για να σου φανεί ότι παίρνεις κάτι με μεγάλη έκπτωση ή μου διαφεύγει κάτι; Apple M1 Max Chip - 1TB Apple M1 Max chip 10-core CPU 16-core Neural Engine 32-core GPU 32GB unified memory 1TB SSD Από 4199 € τώρα 3999€ Apple M2 Pro Chip - 1TB Apple M2 Pro chip 12-core CPU 16-core Neural Engine 19-core GPU 16GB unified memory 1TB SSD Από 3359 € τώρα 2999€ 3 πράγματα διαφέρουν: Ο επεξεργαστής δεν είναι ο Pro αλλά ο MAX Η μνήμη είναι 32GB και όχι 16GB H GPU είναι 32core και όχι 19core Το αντίστοιχο M3 MAX με ίδιο configuration RAM-SSD έχει 5.000 ευρω για να έχεις μια σφαιρική εικόνα. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από panos2000gr 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
averel01 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Οποίος μπορεί να κόψει τιμολόγιο με ενδιαφερει ειμαι από θεσσαλονικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos15 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 3 hours ago, panos2000gr said: Για να έχεις ιδανικότερο αποτέλεσμα τύπου iMac και να κάνει σωστό scaling , προτείνω μια 4Κ usb-c, η οποία τροφοδοτεί το laptop (βάζεις το τροφοδοτικό στην τσάντα επομένως), δίνει εικόνα και παράλληλα μπορείς να χρησιμοποιείς τις θύρες usb 3.2 που διαθέτει η οθόνη. Ένα πολύ καλό και οικονομικό πάνελ με τέτοια χαρακτηριστικά είναι αυτό στα 270 ευρω με δωρεάν μεταφορικά: https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/209-80-DEMSS2722QC/DELL-Monitor-S2722QC-27''-4K-USB-C-AMD-FreeSync-HDMI-Height-Adjustable-Speakers-3YearsW 3 πράγματα διαφέρουν: Ο επεξεργαστής δεν είναι ο Pro αλλά ο MAX Η μνήμη είναι 32GB και όχι 16GB H GPU είναι 32core και όχι 19core Το αντίστοιχο M3 MAX με ίδιο configuration RAM-SSD έχει 5.000 ευρω για να έχεις μια σφαιρική εικόνα. αυτη την οθονη την εχεις? Ηθελα να την παρω αλλα διαβαζω στα reviews στο αμαζον οτι εχει flickering στα mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, averel01 είπε Οποίος μπορεί να κόψει τιμολόγιο με ενδιαφερει ειμαι από θεσσαλονικη Και εγώ και φυσικά θα πάρει και το κάτι τις του 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, averel01 said: Οποίος μπορεί να κόψει τιμολόγιο με ενδιαφερει ειμαι από θεσσαλονικη 1 hour ago, farcry33 said: Και εγώ και φυσικά θα πάρει και το κάτι τις του 😁 Ειναι ρισκο για καποιον να σας αγορασει κατι με τιμολογιο αν δε σας ξερει με καποιον τροπο. Σε τυχον ελεγχο (αν βεβαια του γινει ποτε) θα πρεπει να σας βρει και να του δωσετε τα λαπτοπ σε ευλογο χρονικο διαστημα, αλλιως αυτος που θα σας κανει την εξυπηρετηση θα πρεπει να πληρωσει τον ΦΠΑ και προστιμο. Εσεις βεβαια τοτε δεν ειναι και ιδιαιτερα σιγουρο οτι θα ειστε προθυμοι να βοηθησετε (ασε που μπορει να τα εχετε μεταπωλησει και εσεις σε αλλους με τη σειρα σας)... Αυτα συνηθως γινονται σε ατομα που γνωριζονται προσωπικα και εχουν μια καποια επαφη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimos15 είπε αυτη την οθονη την εχεις? Ηθελα να την παρω αλλα διαβαζω στα reviews στο αμαζον οτι εχει flickering στα mac. Ναι…2 φορές την έχω πάρει και δεν είχα κάποιο θέμα. Γενικά αν διαβάσεις κριτικές (Amazon, Skroutz, reviews) θεωρείται μια από τις καλύτερες επιλογές μέχρι τα 500 ευρώ. Απόλυτα ευχαριστημένος είμαι, ποσό μάλλον αν την είχα πάρει στα 270 ευρώ που παίζει τώρα. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από panos2000gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, alfaeffe είπε Ειναι ρισκο για καποιον να σας αγορασει κατι με τιμολογιο αν δε σας ξερει με καποιον τροπο. Σε τυχον ελεγχο (αν βεβαια του γινει ποτε) θα πρεπει να σας βρει και να του δωσετε τα λαπτοπ σε ευλογο χρονικο διαστημα, αλλιως αυτος που θα σας κανει την εξυπηρετηση θα πρεπει να πληρωσει τον ΦΠΑ και προστιμο. Εσεις βεβαια τοτε δεν ειναι και ιδιαιτερα σιγουρο οτι θα ειστε προθυμοι να βοηθησετε (ασε που μπορει να τα εχετε μεταπωλησει και εσεις σε αλλους με τη σειρα σας)... Αυτα συνηθως γινονται σε ατομα που γνωριζονται προσωπικα και εχουν μια καποια επαφη. Καλά αν έχει καμία μεγάλη εταιρία και θέλει να δηλώσει έξοδα δεν υπάρχει θέμα και έλεγχοι τέτοιου τύπου δεν γίνονται ποτέ μα ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 15 minutes ago, farcry33 said: Καλά αν έχει καμία μεγάλη εταιρία και θέλει να δηλώσει έξοδα δεν υπάρχει θέμα και έλεγχοι τέτοιου τύπου δεν γίνονται ποτέ μα ποτέ Αν εχει "μεγαλη εταιρια" οπως λες, τοτε δε θα τον ενδιαφερει ιδιαιτερα να δηλωσει τετοια μικρο-εξοδα για να γλυτωσει 200-300 ευρω.. Αυτα δεν ειναι ποσα για "μεγαλες εταιριες". Οποτε μιλαμε για μικρες εταιριες ή Ε.Ε., οι οποιοι ναι θα εχουν προβλημα αν τους γινει ελεγχος, και μαντεψε, οι περισσοτεροι ωφελημενοι δε θα απαντησουν καν τις κλησεις αυτου που τους βοηθησε οταν ερθει η ωρα. Ωστοσο συμφωνω οτι ειναι ψιλοαπιθανο σεναριο, αλλα αν τυχει ομως; Εσυ θα επαιρνες αυτο το ρισκο για καποιον αγνωστο που μπορει αυριο μεθαυριο να πουλησει αυτο που του αγορασες σε καποιον στην αλλη ακρης της χωρας; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavmitsos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Εγώ τώρα που έχω παραγγείλει το 16αρι από Πλαίσιο άλλα σκέφτομαι Σάββατο να μπω αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη τι να κάνω; 🫠 118 μου βγαίνουν τα εισητήρια, πες κι 80 ευρώ διαφορά το λάπτοπ, 200 ευρώ σύνολο για 16gb παραπάνω RAM, 500GB δίσκο και άλλο τόσο CPU. ΕΛΑ ΡΕ ΑΙΣΤΟΡΜ ΒΑΛΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΕ ΠΡΚΛ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Stavmitsos είπε Εγώ τώρα που έχω παραγγείλει το 16αρι από Πλαίσιο άλλα σκέφτομαι Σάββατο να μπω αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη τι να κάνω; 🫠 118 μου βγαίνουν τα εισητήρια, πες κι 80 ευρώ διαφορά το λάπτοπ, 200 ευρώ σύνολο για 16gb παραπάνω RAM, 500GB δίσκο και άλλο τόσο CPU. ΕΛΑ ΡΕ ΑΙΣΤΟΡΜ ΒΑΛΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΕ ΠΡΚΛ. Δεν εχεις κανα φιλο να το παρει για σενα και να στο στείλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, panos2000gr είπε Για Windows laptop ούτε καν το συζητάω τι θα συμβεί από θερμοκρασίες αν κλείσω το καπάκι και το λειτουργήσω 2-3 ώρες. τίποτα δε θα συμβει, θα λειτουργει μια χαρα οπως δουλευει το δικο μου με αυτο τον τροπο με ένα usb-c αφήνω κι αυτό εδώ για όσους σκέφτονται τη μετάβαση από Windows και ενδιαφέρονται να δουν και τα αρνητικά του MacOS: PC Fanboy Uses MacOS For 3 Weeks 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, somt είπε τίποτα δε θα συμβει, θα λειτουργει μια χαρα οπως δουλευει το δικο μου με αυτο τον τροπο με ένα usb-c αφήνω κι αυτό εδώ για όσους σκέφτονται τη μετάβαση από Windows και ενδιαφέρονται να δουν και τα αρνητικά του MacOS: PC Fanboy Uses MacOS For 3 Weeks Το δοκίμασα με ένα σύγχρονο hp envy και ένα thinkpad x1 carbon με thunderbolt θύρα και ήταν απλά τραγική εμπειρία. Καμία απολύτως σχέση σε θερμοκρασίες, θόρυβο , επιδόσεις και συνολική εμπειρία χρήσης. Βασικά δεν τολμάς να αφήσεις κλειστό το καπάκι αν θέλεις να βρεις οθόνη Μου φαίνεται μέρα με νύχτα πραγματικά για να μπω σε οποιαδήποτε διαδικασια έστω και υποτυπώδους σύγκρισης. Ακόμη και οι πιο low voltage επεξεργαστές της intel δυστυχώς υποφέρουν σε στενούς χώρους είτε αυτοί είναι laptop, είτε nuc , είτε αλλά mini pc. Το ακριβώς αντίθετο με τα mac που πολλά μοντέλα είναι fanless (air) χωρίς παράλληλα να ζεσταίνονται σχεδόν ποτέ, ενώ σε αλλά μοντέλα που έχουν ανεμιστήρα θα τον ακούσεις μια φορά τον χρόνο και αυτό αν τα καταφέρεις και με πολύ μεγάλη προσπάθεια. (Mac mini, MacBook Pro). Στο 16αρι είμαι μόνιμα στους 0rpm. 😁 Προσοχή αναφέρομαι σε συγκεκριμένη χρήση και λειτουργία όπως περιγράφω και παραπάνω. Δεν μιλάω για desktop buildings ή τα windows γενικα σαν λειτουργικό. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από panos2000gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 δηλαδή τα macbook πριν με τους intel επεξεργαστές δεν τα δούλευε κανείς με κλειστό καπάκι και εξωτερική οθόνη; εμένα το δικό μου λειτουργεί δροσερά και αθόρυβα. Είναι με U επεξεργαστή και έχει 2 ανεμιστήρες σε χαμηλές στροφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, somt είπε δηλαδή τα macbook πριν με τους intel επεξεργαστές δεν τα δούλευε κανείς με κλειστό καπάκι και εξωτερική οθόνη; εμένα το δικό μου λειτουργεί δροσερά και αθόρυβα. Είναι με U επεξεργαστή και έχει 2 ανεμιστήρες σε χαμηλές στροφές. Τα δούλευαν αλλά όχι με την ίδια επιτυχία που έχουν οι silicon επεξεργαστές. Υπήρχαν και εκεί τότε θέματα με θερμοκρασίες. Γενικά μην μπεις στην διαδικασία να συγκρίνεις θερμικά intel με apple m silicon, ειδικά σε daily task. Είναι χαμένη υπόθεση. Ποιο μοντέλο έχεις εσύ ακριβώς που λειτουργεί δροσερά και αθόρυβα σε clamshell mode? Να το πάρω να το τεστάρω και εγώ γιατί θέλω να έχω ένα δεύτερο σύστημα windows,. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από panos2000gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 https://www.skroutz.gr/s/40452204/Lenovo-ThinkBook-13x-G2-IAP-13-3-i5-1235U-16GB-512GB-SSD-W11-Pro-Storm-Grey-GR-Keyboard.html 3 λεπτά πριν, panos2000gr είπε Γενικά μην μπεις στην διαδικασία να συγκρίνεις θερμικά intel με apple m silicon, ειδικά σε daily task. καλά αυτό είναι προφανες. οι m-series μενουν σε χαμηλό tdp και είναι πολύ efficient απλά το ένα usb-c για όλα γίνεται και σε windows μια χαρα, αυτό ήθελα να σημειώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις