Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, logik said:

Τι ωρα θεωρειτε λογικη για να παει καποιος να στηθει και να περιμενει μεχρι να μπει στο καταστημα?

Σύμφωνα με αναφορές από τα αντίστοιχα εγκαίνια που έγιναν στην Αθήνα πριν 2 βδομαδες με την ιδια ακριβως προσφορά εξυπηρετήθηκαν όλοι μεχρι και αυτοί που μπήκαν λίγα λεπτά πριν το κλείσιμο του καταστήματος. Οποτε δεν νομιζω οτι τίθεται θεμα στησίματος , ειναι πολύ Καλα προετοιμασμένη για τη ζήτηση η iStorm. Και φαντάσου οτι αυτο έγινε στην πρωτεύουσα με 4εκατομμυρια κατοίκους και ήρθαν και από άλλες πόλεις για να πάρουν την προσφορα, αυτη τη φορα δε νομιζω να εχει τόση κίνηση δεδομένου οτι μιλαμε για τη Θεσσαλονίκη που αφενός το μέσο κατά κεφαλήν εισόδημα ειναι πιο υψηλό αρα πιο λίγοι κυνηγάνε προσφορές και αφετερου ότι έχει σχεδόν το 1/6 του πληθυσμού της Αθήνας 

Επεξ/σία από enlightened
  • Like 1
  • Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, logik said:

Τι ωρα θεωρειτε λογικη για να παει καποιος να στηθει και να περιμενει μεχρι να μπει στο καταστημα?

Ετσι σας θελω😂

Black Friday Christmas GIF by Legendary Entertainment

Επεξ/σία από dimos15
Δημοσ.
4 hours ago, logik said:

Τώρα με το flyover ξεκίνα μια μέρα πριν

• Like 1
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Που είναι η λίστα με τις προσφορές;

Στο σύνδεσμο δεν φαίνεται κάτι να είναι clickable. Μόνο ένα air και ένα pro. Δεν θα έχουν άλλα μοντέλα;

Δημοσ.
53 minutes ago, panos2310 said:

Καλημέρα. Που είναι η λίστα με τις προσφορές;

Στο σύνδεσμο δεν φαίνεται κάτι να είναι clickable. Μόνο ένα air και ένα pro. Δεν θα έχουν άλλα μοντέλα;

Τσουκου ότι βλέπεις στο banner.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, gust είπε

Για εμένα το μεγάλο στοίχημα είναι αν θα με κερδίσει το mac γενικά μιας και πρώτη φορά κάνω μετάβαση σε αυτό το λειτουργικο - όλα τα άλλα συστήματά μου είναι window και linux - και με τρώει η περιέργεια, αλλά αυτό είναι άλλου παπα ευαγγέλιο και δεν αφορά το παρόν νήμα.

Το λειτουργικό είναι πλέον θέμα συνήθειας. Πλην gaming που τα Windows αποτελούν μονόδρομο, όλα τα υπόλοιπα λίγο-πολύ  είναι κοινά.

Αυτό όμως που με εξιτάρει στα Macbook με silicon chipset και δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι αντίστοιχο σε Windows laptop είναι το πόσο τέλεια λειτουργεί το Clamshell mode. Στην ουσία αγοράζεις ένα μηχάνημα και έχεις δύο.

Με μια οθόνη 4Κ usb-c και ένα σετ keyboard/mouse, μπορείς να έχεις ένα σύστημα 2 σε 1. Laptop για όποτε το χρειάζεσαι για portable χρήση και ένα αθόρυβο/απροβλημάτιστο σε λειτουργίες και θερμοκρασίες desktop/imac. Και όλα αυτά με ένα και μοναδικό καλώδιο usb-c. Για να φτιάξω κάτι αντίστοιχο σε Windows dekstop θα χρειαστώ ένα κάρο ανεμιστήρες, υδροψύξεις, ποιοτικά κουτιά και δεν ξέρω πόσες φορές θα είμαι πάνω σε κατανάλωση. Για Windows laptop ούτε καν το συζητάω τι θα συμβεί από θερμοκρασίες αν κλείσω το καπάκι και το λειτουργήσω 2-3 ώρες.

13 ώρες πριν, enlightened είπε

Σύμφωνα με αναφορές από τα αντίστοιχα εγκαίνια που έγιναν στην Αθήνα πριν 2 βδομαδες με την ιδια ακριβως προσφορά εξυπηρετήθηκαν όλοι μεχρι και αυτοί που μπήκαν λίγα λεπτά πριν το κλείσιμο του καταστήματος. Οποτε δεν νομιζω οτι τίθεται θεμα στησίματος , ειναι πολύ Καλα προετοιμασμένη για τη ζήτηση η iStorm. Και φαντάσου οτι αυτο έγινε στην πρωτεύουσα με 4εκατομμυρια κατοίκους και ήρθαν και από άλλες πόλεις για να πάρουν την προσφορα, αυτη τη φορα δε νομιζω να εχει τόση κίνηση δεδομένου οτι μιλαμε για τη Θεσσαλονίκη που αφενός το μέσο κατά κεφαλήν εισόδημα ειναι πιο υψηλό αρα πιο λίγοι κυνηγάνε προσφορές και αφετερου ότι έχει σχεδόν το 1/6 του πληθυσμού της Αθήνας 

Γιατί πιστεύω ότι μπορεί να γίνει το αντίθετο; Θεωρώ ότι οι περισσότεροι στην πρώτη προσφορά, πίστεψαν ότι τα κομμάτια θα είναι ελάχιστα και δεν μπήκαν στην διαδικασία να στηθούν στις ουρές. Η Θεσσαλονίκη επίσης μπορεί να εξυπηρετήσει ενδιαφερόμενους από Γιάννενα μέχρι Αλεξανδρούπολη και από Βόλο/Λάρισα μέχρι Κοζάνη/Φλώρινα, καθώς με την Εγνατία σε 2-2.30 ώρες το πολύ φτάνεις άνετα από όλα τα άκρα. Ελπίζω τουλάχιστον να το πάρουν άτομα που θα πιάσει τόπο και όχι μεταπωλητές.

Επεξ/σία από panos2000gr
  • Thanks 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, panos2000gr είπε

Το λειτουργικό είναι πλέον θέμα συνήθειας. Πλην gaming που τα Windows αποτελούν μονόδρομο, όλα τα υπόλοιπα λίγο-πολύ  είναι κοινά.

δυστυχως δεν δουλευουν τα λογιστικα προγραμματα...ενας λόγος που με σταματάει απο το να το αγοράσω είναι αυτός...εκτος και αν μπορω να το γυρίζω σε windows με καποιο boot για την χρήση του λογιστικού(pylon)

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

δυστυχως δεν δουλευουν τα λογιστικα προγραμματα...ενας λόγος που με σταματάει απο το να το αγοράσω είναι αυτός...εκτος και αν μπορω να το γυρίζω σε windows με καποιο boot για την χρήση του λογιστικού(pylon)

Μέσω parallels μπορείς να τρέξεις Windows ARM. Παίζουν πολύ καλά , αλλά για επαγγελματική χρήση αν κάτι σε κρατάει στα Windows , τότε καλύτερα να παραμείνεις εκεί.  Δεν υπάρχει λόγος να πειραματίζεσαι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, arxontas2323 said:

Το ίδιο και εδώ. Το κύριο επαγγελματικό πρόγραμμά μου λειτουργεί μόνο σε Windows και για αυτό δεν το αγόρασα το Macbook στο Mall που ήμουν εκείνη την μέρα. 

Έλεγα να το πάρω, αλλά θα κατέληγα να έχω ένα Windows laptop για το επαγγελματικό πρόγραμμα, ένα macbook για...(δεν ξέρω τί, πέραν της ενσωμάτωσης με τα iPhone & iPad) και ένα PC ή gaming laptop για παιχνίδια (πέραν των XBOXX/PS5).

2 minutes ago, panos2000gr said:

Μέσω parallels μπορείς να τρέξεις Windows ARM. Παίζουν πολύ καλά , αλλά για επαγγελματική χρήση αν κάτι σε κρατάει στα Windows , τότε καλύτερα να παραμείνεις εκεί.  Δεν υπάρχει λόγος να πειραματίζεσαι. 

Ναι, όπως είπες, δεν αξίζει να πειραματίζεσαι, ούτε να δίνεις ετήσια συνδρομή parallels για αυτόν τον λόγο.

Επεξ/σία από dolph
Δημοσ.
10 hours ago, logik said:

10 λεπτά πριν το κλείσιμο. Δεν θα υπάρχει ψυχή. Θα μπεις μέσα, θα πάρεις το laptop και θα φύγεις. Δεν είναι κραχτης η προσφορά. Όσοι πάνε θα εξυπηρετηθούν.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αχχχχ δεν ξέρω τι να κάνω τελικά ρε είναι εργαλείο η αλήθεια αλλά δεν χρειάζομαι και κάτι τόσο δυνατό. Αλλά θα ήθελα κάτι να πάει σίγουρα μια 5 χρόνια σίγουρα αυτό είναι του 2021 τι λέτε 🤷🏻

Επεξ/σία από farcry33
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 minutes ago, farcry33 said:

Αχχχχ δεν ξέρω τι να κάνω τελικά ρε είναι εργαλείο η αλήθεια αλλά δεν χρειάζομαι και κάτι τόσο δυνατό. Αλλά θα ήθελα κάτι να πάει σίγουρα μια 5 χρόνια σίγουρα αυτό είναι του 2021 τι λέτε 🤷🏻

όλοι στα ίδια είμαστε :D

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, farcry33 είπε

13 λεπτά πριν, Finn είπε

όλοι στα ίδια είμαστε :D

Έχω στήσει καινούργιo PC και χαιδέυω την πιστωτική... Δεν το χρειάζομαι, αν το πάρω θα το κρατήσω 5 χρόνια λέω, είναι του 2021, μετάβαση απο Windows... Αχ! Πολύ με τρώει το χέρι να το χρησιμοποιώ για 2-σε-1 σε συνδυασμό με 27άρα QHD 165Hz που έχω (αλήθεια με τι καλώδιο το συνδέω ιδανικά)... Θα μας καταστρέψεις istorm! 

Επεξ/σία από PaNtErAz
Δημοσ.

Οι τιμές στο Μ1 (3999) και Μ2 (2999) είναι απλά μάρκετινγκ για να σου φανεί ότι παίρνεις κάτι με μεγάλη έκπτωση ή μου διαφεύγει κάτι;

Apple M1 Max Chip - 1TB

Apple M1 Max chip
10-core CPU
16-core Neural Engine
32-core GPU
32GB unified memory
1TB SSD

Από 4199 € τώρα 3999€

Apple M2 Pro Chip - 1TB

Apple M2 Pro chip
12-core CPU
16-core Neural Engine
19-core GPU
16GB unified memory
1TB SSD

Από 3359 € τώρα 2999€

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kenny McCormick είπε

Οι τιμές στο Μ1 (3999) και Μ2 (2999) είναι απλά μάρκετινγκ για να σου φανεί ότι παίρνεις κάτι με μεγάλη έκπτωση ή μου διαφεύγει κάτι;

Apple M1 Max Chip - 1TB

Apple M1 Max chip
10-core CPU
16-core Neural Engine
32-core GPU
32GB unified memory
1TB SSD

Από 4199 € τώρα 3999€

Apple M2 Pro Chip - 1TB

Apple M2 Pro chip
12-core CPU
16-core Neural Engine
19-core GPU
16GB unified memory
1TB SSD

Από 3359 € τώρα 2999€

M1 Max vs M2 Pro.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...