Προς το περιεχόμενο

iStorm Θεσσαλονικη , εγκαινια και προσφορες , MacBook Pro 16’’ M1 Max 32GB/1TB 1899€ [ΤΕΛΟΣ]

logik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, enlightened είπε

Όχι παιδιά, δεν είναι πετσετάκια τα καταστήματα για να ανοίγουν έτσι. Την τελευταία φορά που άνοιξε κατάστημα iStorm στην Αθήνα, ήτανε στη Γλυφάδα, το 2016. Πιο πριν ήταν του Golden Hall το 2014, River West 2012 και Κολωνάκι 2010. Μιλάμε για επενδύσεις εκατομμυρίων ανά κατάστημα.

Καλά κόψε κάτι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

40 λεπτά πριν, Finn είπε

Τα 1699€ για το MacBook pro 14 m1 pro 16/512 δε πιστεύετε ότι αξίζουν;

Συγκριτικά με τις τιμές στο εξωτερικό είναι πάρα πολύ καλή τιμή και αξίζει τα λεφτά του (ειδικά αν δεις και σχετικά reviews.)

Τώρα αν δεν χρειάζεσαι το 1tb σκληρού δίσκου εννοείται πας εκεί και είσαι σουπερ σε αυτό το εύρος τιμής = 1700€.

Αν θέλεις τον έξτρα σκληρό τότε μονόδρομος επιλογές σε 1tb που είτε είσαι +100 ευρώ για το 14 άρι είτε +200 ευρώ για το 16άρι (για αυτό θα κρίνεις με αυτά που έγραψα και ανωτέρω τι προτιμάς από επιδόσεις και φορητότητα - περίπου 20% πιο ισχυρό το 16 άρι αλλά μεγαλύτερο και 600 γραμ. βαρύτερο)

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gust είπε

Συγκριτικά με τις τιμές στο εξωτερικό είναι πάρα πολύ καλή τιμή και αξίζει τα λεφτά του (ειδικά αν δεις και σχετικά reviews.)

Τώρα αν δεν χρειάζεσαι το 1tb σκληρού δίσκου εννοείται πας εκεί και είσαι σουπερ σε αυτό το εύρος τιμής = 1700€.

Αν θέλεις τον έξτρα σκληρό τότε μονόδρομος επιλογές σε 1tb που είτε είσαι +100 ευρώ για το 14 άρι είτε +200 ευρώ για το 16άρι (για αυτό θα κρίνεις με αυτά που έγραψα και ανωτέρω τι προτιμάς από επιδόσεις και φορητότητα - περίπου 20% πιο ισχυρό το 16 άρι αλλά μεγαλύτερο και 600 γραμ. βαρύτερο)

Δεν είναι 600 γραμμάρια βαρύτερο άλλα 500, με όλα τα πλεονεκτήματα που αναφέραμε παραπάνω. Γνώμη μου για φορητότητα πας σε 13αρι και για productivity σε 16αρι. To 14αρι είναι μια κατηγορία ιδιαίτερη και για λίγους καθώς χάνει το πλεονέκτημα της φορητότητας,  λόγω πολύ αυξημένου βάρους για το μέγεθος του (1.65 κιλά περίπου) και ταυτόχρονα δεν κερδίζεις πολύ μεγαλύτερη οθόνη από ένα MBA 13.6" M2 για παράδειγμα.

Ίσως το 14αρι είναι ιδανικό γι αυτούς που μετακινούνται , αλλά όχι σε καθημερινή βάση και θέλουν ταυτόχρονα καλύτερες επιδόσεις από τα Air. Εννοείται ότι είναι ευκολότερο στην μεταφορά από ένα 16αρί, αλλά και πάλι μιλάμε για ένα από τα βαρύτερα 14αρια που υπάρχουν στο εμπόριο και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Επίσης η επιλογή δεν είναι θέμα απλά μόνο μεγέθους ή διαφοράς των 100 ευρώ, οπως λες. Μιλάμε για τελείως διαφορετικά μοντέλα, με εκ διαμέτρου διαφορετικό price level στις κανονικές τους τιμές. Αν θυμάμαι καλά 1200-1300 ευρώ διαφορά.

Το ένα configuration είναι με M1 MAX,  32GB RAM,  32 core-GPU και το άλλο είναι M1 PRO, 16GB RAM, 16core-GPU. Μην επεκταθώ σε θέματα throttling, θερμοκρασιών κτλ. 

H προσφορά θα ήταν συγκρίσιμη αν μιλούσαμε για ίδιο configuration. Εδώ ξεφεύγουμε πολύ στα Specs των 2 μηχανημάτων που φυσικά δεν είναι μόνο της τάξεως του 20% σε απόδοση, αλλά ανάλογα την χρήση μπορεί να διευρυνθεί πάρα πολύ. Ενδεικτικά δες τι διαφορές μπορούν να έχουν σε ένα render ένα 14 m1 pro με ένα 14 m1 max. Αν πας σε 16inch, οι διαφορές θα είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Η μια προσφορά είναι απλά πολύ καλή και η άλλη με το 16αρι συγκλονιστική. ScreenShot2023-11-14at15_40_41PM.png.0f585dda3981ae542f26ebf99a151ad0.pngScreenShot2023-11-14at15_41_14PM.png.1ff743e0712d08bf3b06fe1457cf8057.png

Επεξ/σία από panos2000gr
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panos2000gr είπε

Δεν είναι 600 γραμμάρια βαρύτερο άλλα 500, με όλα τα πλεονεκτήματα που αναφέραμε παραπάνω. Γνώμη μου για φορητότητα πας σε 13αρι και για productivity σε 16αρι. To 14αρι είναι μια κατηγορία ιδιαίτερη και για λίγους καθώς χάνει το πλεονέκτημα της φορητότητας,  λόγω πολύ αυξημένου βάρους για το μέγεθος του (1.65 κιλά περίπου) και ταυτόχρονα δεν κερδίζεις πολύ μεγαλύτερη οθόνη από ένα MBA 13.6" M2 για παράδειγμα.

Ίσως το 14αρι είναι ιδανικό γι αυτούς που μετακινούνται , αλλά όχι σε καθημερινή βάση. Σίγουρα είναι ευκολότερο στην μεταφορά από ένα 16αρί, αλλά και πάλι είναι από τα βαρύτερα 14αρια που υπάρχουν στο εμπόριο και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Επίσης η επιλογή δεν είναι θέμα απλά μόνο μεγέθους η διαφοράς των 100 ευρώ. Μιλάμε για τελείως διαφορετικά μοντέλα, με εκ διαμέτρου διαφορετικό price level στις κανονικές τους τιμές.

Το ένα configuration είναι με M1 MAX,  32GB RAM,  32 core-GPU και το άλλο είναι M1 PRO, 16GB RAM, 16core-GPU. Μην επεκταθώ σε θέματα throttling, θερμοκρασιών κτλ.

H προσφορά θα ήταν συγκρίσιμη αν μιλούσαμε για ίδιο configuration. Εδώ ξεφεύγουμε πολύ στα Specs των 2 μηχανημάτων που φυσικά δεν είναι μόνο της τάξεως του 20% σε απόδοση, αλλά ανάλογα την χρήση μπορεί να ξεφύγει πολύ. Ενδεικτικά δες τι διαφορές μπορούν να έχουν σε ένα render ένα 14 m1 pro με ένα 14 m1 max. Αν πας σε 16inch, οι διαφορές θα είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Η μια προσφορά είναι απλά πολύ καλή και η άλλη με το 16αρι συγκλονιστική. 

Για την πλάκα της συζήτησης και μόνο μιας και δεν προσπαθώ αν πείσω κανεναν.......

Συγκεκριμένα το 14αρι είναι 550 γραμ. ελαφρύτερο (όπως και να έχει μιλάμε για μισό κιλό plus).

Επειδή λες ότι είχες και τα 2 μην μου πεις ότι δεν φαίνεται η διαφορά σε βάρος και μέγεθος στα 2,2 κιλα. Και εγώ τώρα από surface book 2 15 άρι γραφω και είναι πράγματι βαρύ για να το χαρακτηρίσω ανετα φορητο. Οποιος θέλει macbook pro φορητό πάει σε 14άρι τέλος, εννοείται υπάρχει ανταγωνισμός με μικρότερες ίντσες αλλά είτε δεν είναι macbook pro είτε δεν έχει τις επιδόσεις του συγκεκριμένου μοντέλου (βλέπε air-παλιότερα προ).

Το 16 άρι είναι τούμπανο αλλα δύσκολο στην μεταφορά του (μέγεθος και βάρος). Περισσότερο θα το εμπιστευτούν όσοι το χρησιμοποιούν σαν workstation και απλά θα το μεταφέρουν που και που.

Ναι είναι διαφορετικά μοντέλα με διαφορετικό price level γιατί απευθύνονται σε διαφορετικό target group χρηστών.

Αυτό όμως και πάλι δεν δικαιολογεί την αγορά ενός μοντέλου με βάση μόνο και μόνο την τιμή ή την έκπτωσή του αν δεν κάνει για τον καθένα. Δηλαδή αν έψαχνες για οικογενειακό αυτοκίνητο και σου έδιναν στην ίδια τιμή ένα αυτοκίνητο 2θέσιο πίστας θα το έπαιρνές γιατί απλά είναι μεγαλύτερη η έκπτωσή του??

Τέλος αναφορικά με τις επιδόσεις σαν σύνολο μιλάμε για 20% ίσως και λιγότερο σε μέσο όρο χρήσης. Υπάρχουν render όπως λες που έχει μεγάλη διαφορά (βλέπε αυτό που έγραψα πριν για ειδική χρήση και επαγγελαμτίες) αλλά υπάρχουν και σενάρια χρήσης που δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά ή μικρότερη του 5% - φαντάζομαι έχεις δει τα benchmarks σε youtube και site.

Τέλος θεωρώ ότι και οι δύο προσφορές είναι άψογες για αυτά που προσφέρουν και απευθύνονται σε διαφορετικό target group, γιατί παρακολουθώ τις τιμές μήνες τώρα και δεν βρήκα κάτι καλύτερο μέχρι σήμερα. Η διαφωνία μου ουσιαστικά με εσένα φίλε Πάνο είναι ότι δεν επιλέγω σύστημα μόνο με βάση τα spec αλλα και με βάση το form factor όταν πρόκειται για φορητά συστήματα.

Ο κάθε αγοραστής απλά θα κάνει την επιλογή του ανάλογα με τις αναγκες του και τον τρόπο χρήσης των μηχανημάτων.

:)

edit: Να πούμε ότι η προσφορά για το 14άρι έχει τον M1 με τους 10 cores και 16 gpu!

Επεξ/σία από gust
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, georgexx είπε

Καλησπέρα,θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος βέβαια,αν η προσφορά θα είναι μόνο για το Σάββατο και αν θα έχει περιορισμένο αριθμό τεμαχίων?

Μονο το σαββατο, για το ποσα κομματια θα εχουν δεν θα σου πει κανενας με σιγουρια.

Στην Αθηνα απο οτι καταλαβα ειχε αρκετα τεμαχια, τελειωσανε σε μια φαση και φερανε και αλλα τεμαχια.

Πως θα ειναι αυτη τη φορα δεν ξερουμε αλλα νομιζω θα ειναι στο περιπου το ιδιο 

Επεξ/σία από s1mplement
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gust είπε

Για την πλάκα της συζήτησης και μόνο μιας και δεν προσπαθώ αν πείσω κανεναν.......

Συγκεκριμένα το 14αρι είναι 550 γραμ. ελαφρύτερο (όπως και να έχει μιλάμε για μισό κιλό plus).

Επειδή λες ότι είχες και τα 2 μην μου πεις ότι δεν φαίνεται η διαφορά σε βάρος και μέγεθος στα 2,2 κιλα. Και εγώ τώρα από surface book 2 15 άρι γραφω και είναι πράγματι βαρύ για να το χαρακτηρίσω ανετα φορητο. Οποιος θέλει macbook pro φορητό πάει σε 14άρι τέλος, εννοείται υπάρχει ανταγωνισμός με μικρότερες ίντσες αλλά είτε δεν είναι macbook pro είτε δεν έχει τις επιδόσεις του συγκεκριμένου μοντέλου (βλέπε air-παλιότερα προ).

Το 16 άρι είναι τούμπανο αλλα δύσκολο στην μεταφορά του (μέγεθος και βάρος). Περισσότερο θα το εμπιστευτούν όσοι το χρησιμοποιούν σαν workstation και απλά θα το μεταφέρουν που και που.

Ναι είναι διαφορετικά μοντέλα με διαφορετικό price level γιατί απευθύνονται σε διαφορετικό target group χρηστών.

Αυτό όμως και πάλι δεν δικαιολογεί την αγορά ενός μοντέλου με βάση μόνο και μόνο την τιμή ή την έκπτωσή του αν δεν κάνει για τον καθένα. Δηλαδή αν έψαχνες για οικογενειακό αυτοκίνητο και σου έδιναν στην ίδια τιμή ένα αυτοκίνητο 2θέσιο πίστας θα το έπαιρνές γιατί απλά είναι μεγαλύτερη η έκπτωσή του??

Τέλος αναφορικά με τις επιδόσεις σαν σύνολο μιλάμε για 20% ίσως και λιγότερο σε μέσο όρο χρήσης. Υπάρχουν render όπως λες που έχει μεγάλη διαφορά (βλέπε αυτό που έγραψα πριν για ειδική χρήση και επαγγελαμτίες) αλλά υπάρχουν και σενάρια χρήσης που δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά ή μικρότερη του 5% - φαντάζομαι έχεις δει τα benchmarks σε youtube και site.

Τέλος θεωρώ ότι και οι δύο προσφορές είναι άψογες για αυτά που προσφέρουν και απευθύνονται σε διαφορετικό target group, γιατί παρακολουθώ τις τιμές μήνες τώρα και δεν βρήκα κάτι καλύτερο μέχρι σήμερα. Η διαφωνία μου ουσιαστικά με εσένα φίλε Πάνο είναι ότι δεν επιλέγω σύστημα μόνο με βάση τα spec αλλα και με βάση το form factor όταν πρόκειται για φορητά συστήματα.

Ο κάθε αγοραστής απλά θα κάνει την επιλογή του ανάλογα με τις αναγκες του και τον τρόπο χρήσης των μηχανημάτων.

:)

edit: Να πούμε ότι η προσφορά για το 14άρι έχει τον M1 με τους 10 cores και 16 gpu!

Φάσκεις και αντιφάσκεις σε αυτά που λες όμως. Από την μια  δεν σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, από την άλλη γράφεις ότι σε ενδιαφέρουν και γι αυτό δεν πας στο Air. Από την μια ενδιαφέρεσαι για φορητότητα, από την άλλη επιλέγεις το πιο βαρύ 14αρι της αγοράς. Δεν βγάζω νόημα προσωπικά. Ένα MBA M2 ας πούμε είναι πολύ πιο κόντα σε επιδόσεις με το M1 PRO (ειδικά σε μέσο ορο χρήσης όπως γράφεις) και είναι πολύ λεπτότερο/ελαφρύτερο (κατά 400γρ), καλύτερη αυτονομία και σχεδόν μηδενική παραχώρηση σε διαστάσεις οθόνης. Μεταξύ των μοντέλων που συζητάμε (14inch PRO/16 & 16inch M1 MAX/32) υπάρχει πολύ μεγαλύτερο gap σε οθόνη και επιδόσεις.

Το 14αρι επειδή ρώτησες παραπάνω το έχω αγοράσει 3 φορές: σε Μ1 Pro , σε M1 MAX και σε M2 Pro (...και τα 3 τα χαίρονται αυτή τη στιγμή μέλη του insomnia καθώς πουλήθηκαν εδώ μέσα). Προσωπικά δεν θεωρώ ούτε το 14αρι ως σωστή επιλογή για φορητότητα. Επειδή το ένα είναι ελαφρύτερο από το άλλο δεν σημαίνει ότι το καθιστά φορητό. Σε μια τσάντα πλάτης το ίδιο μου κάνουν, αλλά αυτό είναι προσωπική γνώμη. Θέλω να πω είτε κουβαλάω 3 κιλά συνολικά, είτε 3,5 τα οφέλη που έχω είναι νομίζω πολλαπλάσια.

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν (ότι στην ουσία κανένα εκ των δύο δεν είναι πραγματικά φορητό), ακόμη και αν μιλούσαμε για ίδια μοντέλα, με ίδιο configuration που διέφεραν μόνο σε διάσταση οθόνης, πάλι το 16αρι θα επέλεγα για τους λόγους που είπαμε: καλύτερες θερμοκρασίες, καλύτερη μπαταρία, καλύτερη οθόνη, καλύτερα ηχεία, διπλάσιο trackpad και σχεδόν μηδενικό throttling. Στην προκειμένη περίπτωση όμως επειδή μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο σε CPU/GPU/RAM, δεν το καθιστά απλά συνολικά καλύτερο, αλλά και περισσότερο future proof.

Για 100 ευρώ λοιπόν διαφορά, με κλειστά μάτια και χωρίς δεύτερη σκέψη να πάτε όλοι στο 16αρι M1 MAX/32gB/32core . Ειδικά όσοι μπορείτε να παραβρεθείτε στην Θεσσαλονίκη ή στην Αθηνα, τα 1500 περίπου ευρώ που κοστίζει με αποφορολογηση είναι ίσως η καλύτερη προσφορά όλων των εποχών σε Apple. Προσωπικά δεν θυμάμαι ποτέ κάτι αντίστοιχο. 

Επεξ/σία από panos2000gr
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλήθεια είναι ότι το θέλω portable δεν ξέρω να πάω σε αυτό η το 14 m3 pro με 512gb και 16gb ram ? Ποιο θα είναι ποιο δυνατό ; 

ξερω αυτό δεν είναι πολύ portable αλλά η τιμή 🤩

Επεξ/σία από farcry33

7 hours ago, panos2000gr said:

Εγώ πάντως στο κατάστημα που κάνει εγκαίνια στο Cosmos έχω ψωνίσει πριν 2 χρόνια.

Το ανοίγουν ξανά μήπως και ξανακάνουν εγκαίνια?

Ναι έτσι όπως τα λες

Υπήρχε πολλά χρόνια τώρα το κατάστημα στο cosmos

Μάλλον ανακαίνιση έγινε

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, farcry33 είπε

Η αλήθεια είναι ότι το θέλω portable δεν ξέρω να πάω σε αυτό η το 14 m3 pro με 512gb και 16gb ram ? Ποιο θα είναι ποιο δυνατό ; 

Σε παραπέμπω στην συζήτηση που έχουμε παραπάνω.

Γνώμη μου ότι κανένα δεν είναι πραγματικά φορητό. Και τα 2 έχουν την δυσκολία τους στην μετακίνηση και στην ουσία συγκρίνεις ποιο είναι λιγότερο δύσκολο και όχι ποιο είναι πραγματικά φορητό.

Υπόψη επίσης ότι στο 14 m3 pro ακόμη και σε  base model (16/512) η τιμή θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη. Στο 16αρι m1 max θα κερδίσεις οθόνη, ηχεία, διπλάσιο και ταχύτερο ssd,  διπλάσια RAM, διπλάσιο σε μέγεθος trackpad, ενώ και στις επιδόσεις θα είσαι αρκετά κοντά νομίζω (λογικά το m3 pro θα είναι ελαφρώς καλύτερο). Και μόνο όμως το 1000αρικο που προκύπτει σαν διαφορά είναι ικανό να σου δώσει την απάντηση σου. Αν μιλάμε δε για 14αρι m3 pro σε 32/1ΤΒ εκεί η διαφορά εκτοξεύεται πολύ παραπάνω.

Πήγαινε στην istorm, τσίμπα το 16αρι και τρέχα πριν το μετανιώσουν :)

Επεξ/σία από panos2000gr
  • Like 1

1 ώρα πριν, panos2000gr είπε

Σε παραπέμπω στην συζήτηση που έχουμε παραπάνω.

Γνώμη μου ότι κανένα δεν είναι πραγματικά φορητό. Και τα 2 έχουν την δυσκολία τους στην μετακίνηση και στην ουσία συγκρίνεις ποιο είναι λιγότερο δύσκολο και όχι ποιο είναι πραγματικά φορητό.

Υπόψη επίσης ότι στο 14 m3 pro ακόμη και σε  base model (16/512) η τιμή θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη. Στο 16αρι m1 max θα κερδίσεις οθόνη, ηχεία, διπλάσιο και ταχύτερο ssd,  διπλάσια RAM, διπλάσιο σε μέγεθος trackpad, ενώ και στις επιδόσεις θα είσαι αρκετά κοντά νομίζω (λογικά το m3 pro θα είναι ελαφρώς καλύτερο). Και μόνο όμως το 1000αρικο που προκύπτει σαν διαφορά είναι ικανό να σου δώσει την απάντηση σου. Αν μιλάμε δε για 14αρι m3 pro σε 32/1ΤΒ εκεί η διαφορά εκτοξεύεται πολύ παραπάνω.

Πήγαινε στην istorm, τσίμπα το 16αρι και τρέχα πριν το μετανιώσουν :)

Αχχχ άντε τώρα να βρω κάποιον να μου κόψει τιμολόγιο γιατί εγώ δεν δικαιούμαι άλλο έκοψα στον brother 😅

1 ώρα πριν, farcry33 είπε

Sto amazon.de 14 inch m3 pro 18 GB / 512 GB κοστιζει 2551 Ε γερμανικο πληκτρολογιο 11-Core CPU, 14-Core GPU

https://www.amazon.de/-/en/dp/B0CM624317?ref=ods_ucc_kindle_B0CM5YHMX7_nrc_ucc&th=1

Εδω εχεις μηνανημα 16 inch m1 max 32 GB 1TB που κοστιζει 1899 Ε ελληνικο πληκτρολογιο 10-Core CPU, 32-Core GPU

σωζεις 650 Ε, επιδοσεις των  CPU cores θα ειναι διαφορετικες αλλα νομιζω και παλι το m1 Max βγαινει καλυτερο στα γραφικα multicore στο cpu θα χανει αλλα ηδη ειναι τερατα τα m1 οποτε δεν ξερω.

m3 μολις παρεις χανεις ανετα στην αξια 400Ε ισως παραπανω.

m1 max αυτο καποιος στις αγγελειες ζηταει 2200 Ε, δηλαδη ειναι τοσο καλη αυτη η προσφορα.

Για φορητοτητα πρερει να σκεφτεις που θα χρησιμοποιεις τον υπολογιστη. Και για ποση διαρκεια θα κουβαλας στην τσαντα σου.

Δικη μου γνωμη που εχω το 14ρι, εγω θα μπορουσα να εχω το 16ρι τωρα. Δεν κουβαλαω τοσο συχνα, εχω χορο για 16ρι στα μερη που χρησιμοποιω τον υπολογιστη. Δεν χρησιμοποιω τον υπολογιστη στα ταξιδια (που για καποιους δεν χωραει το 16ρι στο αεροπλανο πχ). Καποιο λεγανε δεν βολευει 16ρι απο πολυ κοντα ή στα πανω στα γονατα κτλ.

Βαρος εχει το 14ρι σημαντικο, αν κουβαλας πολυ συχνα το air θα ειναι πολυ πιο βολικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, s1mplement είπε

Δεν χρησιμοποιω τον υπολογιστη στα ταξιδια (που για καποιους δεν χωραει το 16ρι στο αεροπλανο πχ). Καποιο λεγανε δεν βολευει 16ρι απο πολυ κοντα ή στα πανω στα γονατα κτλ.

Βαρος εχει το 14ρι σημαντικο, αν κουβαλας πολυ συχνα το air θα ειναι πολυ πιο βολικο.

Για κάποιον περίεργο λόγο στα γόνατα με βολεύει περισσότερο το 16αρι από το 14αρι. Σαν να κάθεται καλύτερα λόγω του αυξημένου μεγέθους , να μην κουνιέται. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.

Για ταξίδια αν δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος για λαπτοπ, περνώ μαζί αποκλειστικά το iPad Pro. Σταθερή αξία.

Επεξ/σία από panos2000gr

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...