gust Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Ωραία πράγματα βλέπω! Ευτυχώς έκανα κατάσταση με Μ1pro 14 από Κωτσοβολο και τώρα γράφω από αυτό. Κρίμα που εξελίχθηκε έτσι γιατί και εγώ από Σαλόνικα έλεγα να το τσιμπήσω αν δεν έπαιζαν οι άλλες προσφορές για τα 14αρια και μάλλον θα έτρωγα άκυρο γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να στηθώ σε ουρά πάνω από μισάωρο. Όσα παιδιά το πήρατε να το παίξετε ελπίζω να το χαρείτε. Όσοι το πήρατε για "επένδυση" άστο καλύτερα! Πάντως για άλλη μία φορά η Θεσσαλονίκη επαρχία......... Όλα για την Αθήνα δυστυχώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, gust είπε Όλα για την Αθήνα δυστυχώς. Κι έλεγα πότε θα αναφερθεί.:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cat1967 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Armoral είπε Κι έλεγα πότε θα αναφερθεί.:D Ήρθαν οι χαμουτζηδες να μας πάρουν τα μακμπουκ. Κακώς δεν ζητούσαν ταυτότητες στην ουρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Armoral είπε Κι έλεγα πότε θα αναφερθεί.:D Ρε 'σύ δεν έχει να κάνει με την πόλη......θα μπορούσε να λέγεται Παρίσι - Λονδίνο ή Χονολουλού. Έχει να κάνει με την νοοτροπία του Έλληνα επιχειρηματία. Στην Αθήνα δίνουν βάση λόγω της μεγαλύτερης μερίδας αγοραστικού κοινού όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι πελάτες τους στην Θεσσαλονίκη ή σε άλλο επαρχιακές πόλεις θα πρέπει να λαμβάνουν υποδεέστερες υπηρεσίες...αυτό σχολιάζω. Στην Αθήνα και το προσωπικό από ότι είπαν όσοι πήγαν ήταν καταρτισμένοι και ενημερωμένοι για τα προϊόντα και τις προσφορές και στοκ ήρθε έξτρα για να καλύψει την ζήτηση και να μην μείνει κόσμος χωρίς προϊόν. Αντίθετα στη Θεσσαλονίκη μιλάνε για προσωπικό μη καταρτισμένο για ένα τέτοιο event και πολύ μικρό στοκ για τις προσφορές. Ας έγραφαν έχουμε 50 τεμάχια θα δωθούν στους 50 πρώτους πχ. Αυτά από εμένα. Α και να σημειωθεί ότι είμαι Ηπειρώτης.....άρα δεν εμπίπτω στην κλασική καραμέλα Αθήνας - Θεσσαλονίκης........ Αυτά προς διευκρίνιση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, gust είπε Στην Αθήνα δίνουν βάση λόγω της μεγαλύτερης μερίδας αγοραστικού κοινού Το είπες μόνος σου. Από την άλλη και στην Αθήνα οι κοπέλες έξω δε γνώριζαν τίποτα, παρά μόνο καταχωρούσαν τα στοιχεία για το διαγωνισμό. Και στην Αθήνα οι πωλητές ήταν μέσα παρεούλα και συζητούσαν χωρίς να κάνουν κίνηση να σε εξυπηρετήσουν, τουλάχιστον με το που έμπαινες, αφού υποτίθεται είχαν event, έπρεπε να πας εσύ σε κάποιον. Απλά όταν τελείωσαν τα κομμάτια και άρχισε οι γκρίνια, από όσα ειπώθηκαν στο αντίστοιχο νήμα, άνοιξαν οι αποθήκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kekos123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Φαντασου να εισαι απο Αθηνα,Ολυμπιακος και να τους παιρνεις και τα Μακμπουκ μεσα στο σπιτι τους. 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, kekos123 said: Φαντασου να εισαι απο Αθηνα,Ολυμπιακος και να τους παιρνεις και τα Μακμπουκ μεσα στο σπιτι τους. 😅 Δεν θα δεχόμουν λιγότερα από 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cat1967 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, kekos123 είπε Φαντασου να εισαι απο Αθηνα,Ολυμπιακος και να τους παιρνεις και τα Μακμπουκ μεσα στο σπιτι τους. 😅 Άστα. Κοιμήθηκε η Θ4 και μας ψειρισαν τα μηχανάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, gust said: Ωραία πράγματα βλέπω! Ευτυχώς έκανα κατάσταση με Μ1pro 14 από Κωτσοβολο και τώρα γράφω από αυτό. Κρίμα που εξελίχθηκε έτσι γιατί και εγώ από Σαλόνικα έλεγα να το τσιμπήσω αν δεν έπαιζαν οι άλλες προσφορές για τα 14αρια και μάλλον θα έτρωγα άκυρο γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να στηθώ σε ουρά πάνω από μισάωρο. Όσα παιδιά το πήρατε να το παίξετε ελπίζω να το χαρείτε. Όσοι το πήρατε για "επένδυση" άστο καλύτερα! Πάντως για άλλη μία φορά η Θεσσαλονίκη επαρχία......... Όλα για την Αθήνα δυστυχώς. Μια απ τα ίδια, τελευταίο κομμάτι 14 pro 16GB/1TB για 100 ευρώ λιγότερα από αυτα της iStorm προσφοράς. Τουλάχιστον δε φύγαμε με άδεια χέρια από την πόλη. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Εγώ ήμουν από τους πρώτους που μπήκαν και το πρόλαβα. Πάρα πάρα πολύ ωραίο το λαπτοπ και ποιοτικό όσο δεν πάει, αν και πολύ βαρύ. Πάρα πολύ βαρύ για λαπτοπ. Βέβαια θα αντικαταστήσω τον σταθερό οπότε κανένα πρόβλημα. Πήρα και έναν αντάπτορα για Ethernet+3 USB με έκπτωση 20% που είχε σε ΟΛΑ τα προιόντα μη Apple και ΔΕΝ το ήξερα από πριν! Το μαγαζί πολύ ωραίο, μεγάλο και ευρύχωρο. Το ιβεντ οκ. Εγώ έφτασα 12 και κάτι και δεν είχε πολύ κόσμο στην ουρά. Δηλαδή πήραν αρκετοί μετά από εμένα. Αν το θέλατε τόσο, και ερχόσασταν νωρίς δεν θα το χάνατε. Μετά ξαφνικά γύρω στις 13:00 γέμισε και 13:30 ακόμα περισσότερος κόσμος! Κάτι σαν τα Ελληνικά γήπεδα που πάνε αφού αρχίσει το παιχνίδι. Αυτά πάντως με τα νέα μαγαζιά και τα εγκαίνια καλό είναι να γίνονται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdinalis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Παιδιά διαβάζω όλα τα Σχόλια και ειλικρινά νιώθω είμαι στο twilight zone. Σκάει promotional event Με Τιμη αγοράς ΜΙΣΉ ΑΚΡΙΒΩΣ από την τιμή σκρουτζ. Συμφωνούμε, δεν είναι η "σωστή τιμή" με τον M3 Max στα 4300. Που το κοστολογείτε? Να πούμε 3000? Να πούμε 2900? Βγήκε προσφορά με 1000ε κάτω από την "πραγματική" τιμή και 1900 κάτω από την ΦΘΗΝΌΤΕΡΗ στην αγορά. Ή το παίρνεις απόφαση και ΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΣΟΥ δεν κοστίζουν παραπάνω πας και στήνεσαι ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΓΊΝΕΤΑΙ, ή αν έκατσες χαβαλέ μισή / μια ώρα ενώ οι άλλοι είχαν στηθεί 4/3 έπαιξες έχασες. Αρχιζει ο καθένας το μακρί και το κοντό του. Το μαγαζί παίζει να μη βγάζει ΣΕΝΤ από τη συγκεκριμένη πώληση κράχτη και ο άλλος θέλει να μπει σε λίστα να του το φέρουν μόλις έρθει στη ΜΙΣΉ Τιμή. Και επιμένει λέει είναι το "σωστό". Αλλος για προσφορά κανόνι λέει έπρεπε να έχουν κομμάτια για όλους. 😜 Άλλος θέλει 3 άλλος 5, που τον ένα άνθρωπο τον ΓΝΏΡΙΣΑ και το πιστεύω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ότι θα τα έβαζε στη "δουλειά". Μαζί σου. Ελάτε 3 με 3 ΑΦΜ επαγγελματικά φίλων γνωστών whatever τα 2 εξτρα και στηθειτε πάρτε τα. Κάντε ότι μπορείτε να ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΤΕ την ανάγκη που λέτε έχετε μιας και σε 3 θα κερδίσετε 3000 με τιμή "του μυαλού μας" και 5700 σε τιμές αγοράς!!!!!!!!!!! Είναι πολύ τίμιο αν δώσουν ένα ανά άνθρωπο ή αφμ με 100+ άτομα έξω στο άνοιγμα και μονο και πχ 70-80 λαπτοπ μέσα να μείνουν κάποιοι δυσαρεστημένοι. Αυτό είναι το CONCEPT στησου σα @#$@# και αν είσαι τυχερός. Δε χαρίζουν mac. Επίσης παιδιά τα νούμερα σας δε βγαίνουν. Έδωσαν ΣΊΓΟΥΡΑ μεταξύ 60 και 100 λαπτοπ. 4 ταμεία. ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΆ ΗΤΑΝ ΓΙΑ Λαπτοπ ο φίλος που είπε ότι μπήκαν 90 μέσα αλλά "προφανώς δεν ήταν όλοι για λαπτοπ" ήταν μαλλον σε άλλο μαγαζί. Εγώ είχα τιμολόγιο να κόψω σε Τρίτο με εξουσιοδότηση κλπ και έκανα 2-3 λεπτά. Με τριλεπτες εξυπηρετήσεις έως τις 14:05 που τελείωσαν περίπου είναι είναι 85 λαπτοπ. Με 5 ΛΕΠΤΆ ΑΝΆ ΠΏΛΗΣΗ που είναι αιώνας, δεν κόβουν όλοι τιμολόγια και περίεργα, είναι 52. Ας πούμε ότι δωθηκαν ΜΌΝΟ 60 λαπτοπ. Το μαγαζί έκανε 126.000 (2100x60) έκπτωση από τις τιμές που πουλάει καθε μέρα το προϊόν, ένα προϊόν Premium από την πιο "δύσκολη" μάρκα σε εκπτώσεις στον κόσμο. Ημαρτον. ΥΓ Μέχρι τις 12και ΔΕΝ ΉΜΑΣΤΑΝ ΣΎΝΟΛΟ 60 ΤΑ ΆΤΟΜΑ ΈΞΩ, ε μην κλαίει και κόσμος που περνούσε και μπήκε ότι δεν πήρε μισή τιμή macbook pro max 8 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logik Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Αρχικά επειδή το πας επιστημονικά δεν μετράνε οι εργατοώρες όταν επενδύεις σε εργαλεία αλλά η απόδοση . Και σταματάω εδώ το αν είναι εργαλείο ή όχι. Υπήρχε το event της Αθήνας που εξυπηρέτησαν και τον τελευταίο ξεχασμένο που μπήκε στο κατάστημα . Άρα βάσιμα κάποιοι δεν πήγαν να στηθούν είτε επειδή δεν ήθελαν είτε επειδή δεν μπορούσαν . Πάμε στα νούμερα Έκανες 2 με 3 λεπτά για να κόψεις τιμολόγιο με εξουσιοδότηση. Χίλια μπράβο αλλά υπήρχαν άλλοι που πήγαν με μετρητά άλλοι που πήγαν και δεν τους έβγαινε η πληρωμή με πιστωτική και έπρεπε να κάνουν διάφορα για να πληρώσουν κτλ. Συγκεκριμένα περιστατικό με κοπέλα που είχε μετρητά έκανε δέκα και παραπάνω λεπτά . Οπως αξιολόγησε ο καθένας την αγορά έπραξε . Η εταιρία έπραξε σωστά ? Εσύ λες ναι μάλλον επειδή εξυπηρετήθηκες ο άλλος λέει όχι γιατί περίμενε μιάμιση ώρα και δεν πήρε αυτό που ήθελε . Έτσι είναι η ζωη θα μου πεις αλλά η εταιρία με τους κώδικες δεοντολογίας και τα συναφή που μοιράζει ας είχε κάνει το καθήκον της .10 τεμ στην Αθήνα έστω 4-5 εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Μου φαίνεται απίθανο να το αγόρασαν με σκοπό την μεταπώληση. Τέτοια ποσά τα δίνουν συνήθως οι επαγγελματίες. Ο επαγγελματίας θέλει τιμολόγιο όχι μόνο για να γλιτώσει ΦΠΑ και φόρους αλλά και για να είναι καλυμμένος σε περίπτωση φορολογικού ελέγχου. Αν υπάρχει τόσο μεγάλο κοινό που να παίρνει μεταχειρισμένους υπολογιστές με 2Κ που να δικαιολογεί ουρά για την συγκεκριμένη προσφορά τότε μάλλον το μαύρο χρήμα είναι περισσότερο απ'ότι υποψιαζόμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos spain Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, farcry33 είπε Άποψη σου άποψη μου, εγώ προσωπικά μπορεί να μην το κρατήσω παντός γιατί θέλω το 14ρι αν το πουλήσω προφανώς και θα βγάλω το κέρδος μου για την αναμονή και όλα τα σχετικά αλλά θα έχω το κεφάλι μου καθαρό γιατί πήρα ένα όπως και θα επερνα το τι θα το κάνω γούστο μου καμάρι μου. Γιατί θα μπορούσα να πάρω και εγώ 5-6 και να έβγαζα 500ρα στο καθένα, πράγμα που το θεωρώ άσχημο για μένα πάντα έτσι, είναι κρίμα να σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας. Δεν καταλαβαίνω...Ξύπνησες Σάββατο πρωί και πήγες και στήθηκες σε μια ουρά για 3-4 ώρες, να πάρεις ένα λάπτοπ που ΔΕΝ χρειάζεσαι, ωστέ να το πουλήσεις με καπέλο (επειδή στήθηκες πρωινιάτικα εκεί)? Strange things 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Όσοι ήταν τριγύρω μου πάντως δε μου φάνηκαν για άτομα που ήθελαν να κάνουν μεταπώληση σύμφωνα με αυτά που άκουγφα να συζητάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις