Προς το περιεχόμενο

iStorm Θεσσαλονικη , εγκαινια και προσφορες , MacBook Pro 16’’ M1 Max 32GB/1TB 1899€ [ΤΕΛΟΣ]

logik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, alfaeffe είπε

Δεν αλλαζει κατι στην αξια του special event, αφου αυτο που περιεγραψα ειναι για οσα ατομα πηγαν στο καταστημα και συμμετειχαν στο event. Απλως αντι να φυγουν με τσαντες istorm θα φυγουν με αποδειξη προκαταβολης για την παραγγελια που εκαναν.

Φυσικα τα ιδια restrictions θα ισχυαν με οσους καταφεραν και πηραν τελικα laptop, πχ 1 παραγγελια ανα ατομο κλπ.

Συμφωνώ 100% ότι το event δεν ήταν σωστά προετοιμασμένο για λόγους που έχω αναφέρει. Σε αυτά μπορείς να προσθέσεις και τον κακό ήχο που ήταν δυνατά, και τους απροετοίμαστους ομιλητές με μέτρια βίντεο και χωρίς παρουσίαση, και το ότι τα κορίτσια που είχαν έξω και μοίραζαν κουλουράκια και μετά σε έβαζαν στην κλήρωση ενώ είχαν ipad στα χέρια τους δεν ενημέρωναν τον κόσμο για τις προσφορές που θα ήταν 1 λεπτό στον καθένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς απορολόγηση και πλημελής έλεγχος του όλου συστήματος, ευνοούν μεταπωλητές και μαυραγορίτες. Δικαίωμα του καθενός βέβαια, αλλά σίγουρα δεν είναι ιδιαίτερα κομψό να δηλώνει κάποιος ευθαρσώς ότι κοστολογεί 500-600 ευρώ τις υπηρεσίες αναμονής του, απευθυνόμενος μάλιστα σε άτομα που  ήταν στην ίδια ουρά, έχουν φάει ταλαιπωρία και έφυγαν με άδεια χέρια. Δεν κατηγορώας το κάνει αν αυτή είναι δουλειά του, αν έχει ανάγκη τα 500 ευρώ για να ζήσει...αλλά τουλάχιστον να το κάνει πιο διακριτικά/κομψά. Γνώμη μου πάντα.

Για το κατάστημα τώρα είναι κρίμα αν δεν είχε διαθέσιμα 150 τεμάχια να εξυπηρετήσει τον κόσμο. Όταν διαφημίζεις event τόσο καιρό με μια προσφορά κράχτη, δεν μπορεί να μαζεύεις τον κόσμο μόνο για φωτογραφίες+ντόρο και στο τέλος να ικανοποιείς το 15% από αυτούς. Ίσως έπρεπε να βάλει στο παιχνίδι 14αρια/16αρια με διαφορετικό configuration και ανάλογα ελκυστικές τιμές, ώστε  να εξυπηρετήσει και τον υπόλοιπο κόσμο. Ούτως ή άλλως κάποια στιγμή σε προσφορά θα βγουν όλα τα Μ1/PRO/MAX  για να ξεστοκάρουν.

Επεξ/σία από panos2000gr
  • Like 5
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε συ τωρα μη δουλευομαστε ......

Ξαφνικα ολοι η πλεμπα θυμηθηκε να αγορασει mac των 2Κ για να βλεπει FB ? Οι βγηκαν ολοι οι δηθεν επαγγελματιες απο την τρυπα τους ? 

Σχεδον ολα τα κομματια εχουν αγοραστει αποκλειστηκα με σκοπο της μεταπωλησης . 

Επεξ/σία από WaxOnWaxOff
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, panos2000gr είπε

Δυστυχώς απορολόγηση και πλημελής έλεγχος του όλου συστήματος, ευνοούν μεταπωλητές και μαυραγορίτες. Δικαίωμα του καθενός βέβαια, αλλά σίγουρα δεν είναι ιδιαίτερα κομψό να δηλώνει κάποιος ευθαρσώς ότι κοστολογεί 500-600 ευρώ τις υπηρεσίες αναμονής του, απευθυνόμενος μάλιστα σε άτομα που  ήταν στην ίδια ουρά, έχουν φάει ταλαιπωρία και έφυγαν με άδεια χέρια. Δεν κατηγορώας το κάνει αν αυτή είναι δουλειά του, αν έχει ανάγκη τα 500 ευρώ για να ζήσει...αλλά τουλάχιστον να το κάνει πιο διακριτικά/κομψά. Γνώμη μου πάντα.

Για το κατάστημα τώρα είναι κρίμα αν δεν είχε διαθέσιμα 150 τεμάχια να εξυπηρετήσει τον κόσμο. Όταν διαφημίζεις event τόσο καιρό με μια προσφορά κράχτη, δεν μπορεί να μαζεύεις τον κόσμο μόνο για φωτογραφίες+ντόρο και στο τέλος να ικανοποιείς το 15% από αυτούς. Ίσως έπρεπε να βάλει στο παιχνίδι 14αρια/16αρια με διαφορετικό configuratio και ανάλογα ελκυστικές τιμές για να ικανοποιήσει περισσότερο κόσμο. Ούτως ή άλλως σε προσφορά θα βγουν όλα τα Μ1/PRO/MAX κάποια στιγμή για να ξεστοκάρουν.

Τα 500 ευρώ αν αναφέρεσαι σε μένα το έγραψα για πλάκα και εβαλα φατσούλα. Όπως και να έχει εγώ θα το κρατήσω μέχρι Δευτέρα που θα πάρω την απόφαση για το τι θα κάνω. Αν θα το πουλήσω θα το δώσω στα 2200 σφραγισμένο φυσικά με απόδειξη αγορας στα 1900, χωρίς καμία ντροπή ήρθα από Νάουσα για την αγορά και έχασα όλη μου την μέρα βενζίνες κλπ, δεν είμαι μαυραγορίτης και τον χρόνο μου πάντα τον κοστολογώ, αυτά από μένα οποίος ενδιαφέρεται πμ και θα απαντήσω από Δευτέρα 😘 

ανταλλάζεται και με MacBook Pro 14 m3 pro το μαύρο χρώμα 😁

Επεξ/σία από farcry33

2 λεπτά πριν, farcry33 είπε

δεν είμαι μαυραγορίτης

Όλοι οι μαυραγοριτες το ίδιο λένε... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(προς θεού δεν εννοώ κάτι για εσένα προσωπικά) 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Όλοι οι μαυραγοριτες το ίδιο λένε... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(προς θεού δεν εννοώ κάτι για εσένα προσωπικά) 

Όχι δεν έχω θέμα θα το έλεγα να σου πω μακάρι να έκανα τέτοια δουλειά αλλά είμαι εργάτης δύστυχος 😂

Φαίνεται ποιος είναι από πωλήσεις αξιολογήσεις κλπ αυτό. Αυτοί που λένε πολλά εδώ μέσα είναι οι χειρότεροι….

Επεξ/σία από farcry33
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν καταλαβαίνω πάντως πως διαθέτουν κάποιοι τόσα χρήματα για μεταπώληση, για κάτι το οποίο θα το χαρακτήριζα τουλάχιστον αργοκίνητο. Ο ενδιαφερόμενος γνωρίζει περι της προσφοράς, αν για κάποιο λόγο δεν κατάφερε να το πάρει, δεν νομίζω οτι θα υπάρξουν πολλοί εκει έξω να πουν οκ, δεν πρόλαβα, ας πληρώσω 3-4-5-6 κατοστάρικα καπέλο για να το πάρω απο αγγελία στο φβ ή στο ινσομνια. 

Προσωπικά τουλάχιστον, δεν υπήρχε ούτε 0.1% να το έκανα. Θα έδινα κάτι παραπάνω για κάτι άλλο, καινούριο. 

Επίσης, πως γίνεται να υπάρχει κόσμος που αγοράζει το οτιδήποτε, με σκοπούς μεταπώλησης και κόβει τιμολόγιο; Δλδ, δεν ξέρω ρε παίδες, ειλικρινά. 

Καταλήγω οτι εφόσον τα πήραν μαυραγορίτες, τα κρατάνε να σκονίζονται σφραγισμένα στα ράφια τους αντι να τα κρατάει η istorm στα δικά της. Μπορεί και να το σκέφτομαι και λάθος.

Επεξ/σία από antreasM77
  • Like 2

4 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Τα 500 ευρώ αν αναφέρεσαι σε μένα το έγραψα για πλάκα και εβαλα φατσούλα. Όπως και να έχει εγώ θα το κρατήσω μέχρι Δευτέρα που θα πάρω την απόφαση για το τι θα κάνω. Αν θα το πουλήσω θα το δώσω στα 2200 σφραγισμένο φυσικά με απόδειξη αγορας στα 1900, χωρίς καμία ντροπή ήρθα από Νάουσα για την αγορά και έχασα όλη μου την μέρα βενζίνες κλπ, δεν είμαι μαυραγορίτης και τον χρόνο μου πάντα τον κοστολογώ, αυτά από μένα οποίος ενδιαφέρεται πμ και θα απαντήσω από Δευτέρα 😘 

Προφανώς δεν λέω για σένα....εσύ ζητάς μόνο 300 ευρώ για τον χρόνο σου και όχι 500. Αλήθεια τι δουλειές κάνετε  που αποδίδουν 300 ευρώ την ημέρα  ? Εγώ πάντως με μηνιαίο εισόδημα 10.000 ευρώ δεν θα στηνόμουν σε ουρά 🤣

Απλά αν θέλεις να το πουλήσεις ή να κάνεις ανταλλαγή όπως βλέπω ότι έγραψες τώρα υπάρχουν οι αγγελίες...δεν είναι ο κατάλληλος χώρος εδώ νομίζω. Ειδικά αν υπάρχουν άνθρωποι εκνευρισμένοι που δεν κατάφεραν να παραλάβουν. (δεν είμαι ανάμεσα σε αυτούς ενημερωτικά). Απλά για την συζήτηση συμμετέχω.

1 λεπτό πριν, antreasM77 είπε

δεν καταλαβαίνω πάντως πως διαθέτουν κάποιοι τόσα χρήματα για κάτι το οποίο θα το χαρακτήριζα τουλάχιστον αργοκίνητο. Ο ενδιαφερόμενος γνωρίζει περι της προσφοράς, αν για κάποιο λόγο δεν κατάφερε να το πάρει, δεν νομίζω οτι θα υπάρξουν πολλοί εκει έξω να πουν οκ, δεν πρόλαβα, ας πληρώσω 3-4-5-6 κατοστάρικα καπέλο για να το πάρω απο αγγελία στο φβ ή στο ινσομνια. 

Προσωπικά τουλάχιστον, δεν υπήρχε ούτε 0.1% να το έκανα. Θα έδινα κάτι παραπάνω για κάτι άλλο, καινούριο. 

Επίσης, πως γίνεται να υπάρχει κόσμος που αγοράζει το οτιδήποτε, με σκοπούς μεταπώλησης και κόβει τιμολόγιο; Δλδ, δεν ξέρω ρε παίδες, ειλικρινά. 

Καταλήγω οτι εφόσον τα πήραν μαυραγορίτες, τα κρατάνε να σκονίζονται σφραγισμένα στα ράφια τους αντι να τα κρατάει η istorm στα δικά της. Μπορεί και να το σκέφτομαι και λάθος.

Το πήρα 1900 το δίνω 2200 είδη μου έχουν στείλει 3 άτομα για το τι θα αποφασίσω όποτε σκέψου 😂 Εγώ παντός το έχω κάνει πολλές φορές να πάρω κάτι με καπέλο γιατί δεν το έβρισκα iPhone οθόνη κλπ δεν το θεωρώ και κακό όταν γίνεται με φυσιολογικό κέρδος. Όχι απαράδεκτα πράγματα.

εχει τύχη εδώ μέσα να πουλάει παιδί μόνιτορ και δεν ήταν σίγουρος που θα το δύσει τον είχαν στείλει κλπ και του έδωσα εχτρα 50 ευρώ και το πηρα τελικά εγώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, farcry33 said:

το Μ3 pro κάνει 2700€ και βγήκε πριν 2 εβδομάδες (δεν τίθεται θεμα depreciation αυτη τη στιγμη)… αρα θες να βγάλεις 800€ από την αγορά που μολις έκανες; 

Επεξ/σία από enlightened
  • Like 3

2 λεπτά πριν, panos2000gr είπε

Προφανώς δεν λέω για σένα....εσύ ζητάς μόνο 300 ευρώ για τον χρόνο σου και όχι 500. Αλήθεια τι δουλειές κάνετε  που αποδίδουν 300 ευρώ την ημέρα  ? Εγώ πάντως με μηνιαίο εισόδημα 10.000 ευρώ δεν θα στηνόμουν σε ουρά 🤣

Απλά αν θέλεις να το πουλήσεις ή να κάνεις ανταλλαγή όπως βλέπω ότι έγραψες τώρα υπάρχουν οι αγγελίες...δεν είναι ο κατάλληλος χώρος εδώ νομίζω. Ειδικά αν υπάρχουν άνθρωποι εκνευρισμένοι που δεν κατάφεραν να παραλάβουν. (δεν είμαι ανάμεσα σε αυτούς ενημερωτικά). Απλά για την συζήτηση συμμετέχω.

Ναι βρε δεν αντιλέγω εγώ ξύπνησα από της 6 για να έρθω από Νάουσα. Αλλά παιδιά ήρθαν από Πάτρα Αθήνα κλπ. Οποία πρόλαβε τον κύριο είδε.

1 λεπτό πριν, enlightened είπε

το Μ3 pro κάνει 2700€ και βγήκε πριν 2 εβδομάδες (δεν τίθεται θεμα depreciation αυτη τη στιγμη)… αρα θες να βγάλεις 800€ από την αγορά που μολις έκανες; 

Κάτσε ρε αδερφέ και αυτό κάνει 3700 χαμηλότερη τιμή στο Σκρουτζ δλδ θα κοιτάξω την τιμή της προσφοράς. Αν το κέρδιζα δλδ η μου το χάριζαν θα έπρεπε να το δώσω τζάμπα, επίσης εγώ ερώτηση έκανα μπορεί κάποιος που δεν πρόλαβε την προσφορά και μπορεί να κόψει τιμολόγιο μια χαρά να τον βολέψει και να κάνουμε και οι δυο την δουλειά μας.

29 λεπτά πριν, WaxOnWaxOff είπε

Ρε συ τωρα μη δουλευομαστε ......

Ξαφνικα ολοι η πλεμπα θυμηθηκε να αγορασει mac των 2Κ για να βλεπει FB ? Οι βγηκαν ολοι οι δηθεν επαγγελματιες απο την τρυπα τους ? 

Σχεδον ολα τα κομματια εχουν αγοραστει αποκλειστηκα με σκοπο της μεταπωλησης . 

Οι γύρω μου τουλάχιστον το θέλανε για προσωπική τους χρήση και πήρε ένα ο καθένας. Ηχολήπτης, φωτογράφος, προγραμματιστής. Μόλις επέστρεψα Αθήνα και για μένα άξιζε το κόπο γιατί είναι ένα μηχάνημα που θα το κρατήσω για χρόνια. Έφτασα κατά τις 10 και είχα  15 άτομα μπροστά μου.

• Thanks 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...