Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Δεν πάει έτσι φίλε μου όταν είναι special event offer και περιμένουμε στην σειρά από το πρωί σαν τους &€&@σ δεν γίνεται να πας εσυ να πάρεις 3 γιατί τα θες για δουλειά αν τα θες για δουλειά δεν περιμένεις special event πας τα παίρνεις σε όλη την τιμή, με την λογική σου τότε αγοράζω καμία 50ρια γιατί τα θέλω για δουλειά να τα δώσω 2500 το ένα ορίστε 😤

Σε ενημερώνω ότι περίμενα από τις 9 στην ουρά. Επίςης δεν είμαι από Θεσσαλονίκη πράγμα που σημαίνει ότι για να έρθω μόνο και μόνο για το συγκεκριμένο λόγο χάλασα κάποια χρήματα τα οποία δε τα χάλασαν οι περισσότεροι που ήταν στην ουρά. Εγώ προσωπικά στην ουρά είδα 2 άτομα από Αθήνα και 1 από Πύργο. Το ότι τα θέλω για μηχανήματα εργασίας δε σημαίνει ότι θα πάω να δώσω 4000€ για ένα μηχάνημα 2ετίας φίλε μου γιατί απλά αυτό το μηχάνημα μέχρι να αντικατασταθεί δε θα έχει κάνει απόσβεση τα χρήματά του. 

17 λεπτά πριν, logik είπε

αυτος ηθελε για δουλεια ενω εμεις για να τα βαλουμε τακο να μην κουναει το τραπεζι 

Φιλαράκι μου άμα θες τάκο για το τραπεζάκι πέσμου πόσα χιλιοστά τον χρειάζεσαι να σου στείλω ένα.

• Sad 1
  • Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, souzerman2001 είπε

Σε ενημερώνω ότι περίμενα από τις 9 στην ουρά. Επίςης δεν είμαι από Θεσσαλονίκη πράγμα που σημαίνει ότι για να έρθω μόνο και μόνο για το συγκεκριμένο λόγο χάλασα κάποια χρήματα τα οποία δε τα χάλασαν οι περισσότεροι που ήταν στην ουρά. Εγώ προσωπικά στην ουρά είδα 2 άτομα από Αθήνα και 1 από Πύργο. Το ότι τα θέλω για μηχανήματα εργασίας δε σημαίνει ότι θα πάω να δώσω 4000€ για ένα μηχάνημα 2ετίας φίλε μου γιατί απλά αυτό το μηχάνημα μέχρι να αντικατασταθεί δε θα έχει κάνει απόσβεση τα χρήματά του. 

Φιλαράκι μου άμα θες τάκο για το τραπεζάκι πέσμου πόσα χιλιοστά τον χρειάζεσαι να σου στείλω ένα.

Έχεις άδικο να ξες φίλε μου είναι ειδική περίπτωση και special offer και αν το κάναν αυτό θα έτρωγαν υπέρ κράξιμο. Ήδη πολλά άτομα μετά από μένα δεν πήραν τίποτα και δεν ξες από που ήρθαν και αν το θέλουν για δουλειά. Αλλά οκ γνώμη σου. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Έχεις άδικο να ξες φίλε μου είναι ειδική περίπτωση και special offer και αν το κάναν αυτό θα έτρωγαν υπέρ κράξιμο. Ήδη πολλά άτομα μετά από μένα δεν πήραν τίποτα και δεν ξες από που ήρθαν και αν το θέλουν για δουλειά. Αλλά οκ γνώμη σου. 

Όχι φίλε μου δε θεωρώ ότι έχω άδικο. Χάλασα 500€ να έρθω Θεσσαλονίκη γι’αυτό το event το οποίο έγινε και στην Αθήνα κι εκεί τα μηχανήματα έφευγαν 5-5. Εφόσον λοιπόν είχαν εικόνα θα μπορούσαν στην ανακοίνωση να έχουν όρο 1 τεμάχιο ανά άτομο αλλά ξέρεις γιατί δεν το έκαναν; Για να μην έχουν διώξεις μετά απ´τον κόσμο που ήρθε και δε βρήκε να πάρει. Αν το event δεν είχε ανταπόκριση από τον κόσμο θα σου έλεγα μετά αν θα προτιμούσαν να τα είχαν στην αποθήκη ή να τα δίνουν 5-5. Τεσπα άποψή σου κι άποψή μου. 

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Πολλές φορές έχω δει προιόντα να πωλούνται με περιορισμό σε αριθμό τεμαχίων ανά αγορά.Αυτό είναι όμως κάτι που βάζει το μαγαζί και όχι η ηθική του καθενός.Όπως κάποιοι τα αγοράζουν για να τα πουλήσουν +500 ευρώ αργότερα έτσι κάποιος μπορεί να αγοράσει όσα τεμάχια αντέχει η τσέπη του.Δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να λογοδοτεί γιατί αγοράζει ένα προιόν.Συνεπώς:Οι προσφορές έχουν την έννοια της χαμηλής τιμής προς το συμφέρον του αγοραστή για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.Όποιος πρόλαβε πρόλαβε,δεν χρειάζεται να συζητιέται σε τοπικ προσφοράς η ηθική του καθενός και αν χρειάζεται ή οχι την προσφορά.

Σορρυ για το οφ τοπικ.

Δημοσ.

Λοιπόν για να μην μαλώνετε. Το μαγαζί εμφανέστατα ήταν απροετοίμαστο για τον μεχ κόσμο που είχε. Η πρώτη παρτίδα που μπήκε μέσα ήταν γύρω στα 90 άτομα. 

Πρέπει να είχαν βαριά 40 μηχανήματα δεδομένου ότι ήμουν αμέσως μετά από αυτούς και δεν έπαιρναν φυσικά όλοι mac pro. 

Μετά από εμένα είχε 3 τεμάχια όπως ανέβασα στη φωτογραφία.

Το προσωπικό δεν ενημερώνε για τις προσφορές έπρεπε να φτάσεις ταμείο που το βρίσκω τουλάχιστον αστείο, επίσης δεν ενημέρωναν για το στοκ μέχρι που έφαγαν κράξιμο.

Γενικά αντιπαραγωγικό event αλλά οκ καλή προσφορά, αλλιώς δε θα στεκόμασταν εκεί.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, souzerman2001 είπε

Όχι φίλε μου δε θεωρώ ότι έχω άδικο. Χάλασα 500€ να έρθω Θεσσαλονίκη γι’αυτό το event το οποίο έγινε και στην Αθήνα κι εκεί τα μηχανήματα έφευγαν 5-5. Εφόσον λοιπόν είχαν εικόνα θα μπορούσαν στην ανακοίνωση να έχουν όρο 1 τεμάχιο ανά άτομο αλλά ξέρεις γιατί δεν το έκαναν; Για να μην έχουν διώξεις μετά απ´τον κόσμο που ήρθε και δε βρήκε να πάρει. Αν το event δεν είχε ανταπόκριση από τον κόσμο θα σου έλεγα μετά αν θα προτιμούσαν να τα είχαν στην αποθήκη ή να τα δίνουν 5-5. Τεσπα άποψή σου κι άποψή μου. 

Άποψη σου άποψη μου, εγώ προσωπικά μπορεί να μην το κρατήσω παντός γιατί θέλω το 14ρι αν το πουλήσω προφανώς και θα βγάλω το κέρδος μου για την αναμονή και όλα τα σχετικά αλλά θα έχω το κεφάλι μου καθαρό γιατί πήρα ένα όπως και θα επερνα το τι θα το κάνω γούστο μου καμάρι μου. Γιατί θα μπορούσα να πάρω και εγώ 5-6 και να έβγαζα 500ρα στο καθένα, πράγμα που το θεωρώ άσχημο για μένα πάντα έτσι, είναι κρίμα να σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας. 

• Sad 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, HatTrick είπε

Πολλές φορές έχω δει προιόντα να πωλούνται με περιορισμό σε αριθμό τεμαχίων ανά αγορά.Αυτό είναι όμως κάτι που βάζει το μαγαζί και όχι η ηθική του καθενός.Όπως κάποιοι τα αγοράζουν για να τα πουλήσουν +500 ευρώ αργότερα έτσι κάποιος μπορεί να αγοράσει όσα τεμάχια αντέχει η τσέπη του.Δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να λογοδοτεί γιατί αγοράζει ένα προιόν.Συνεπώς:Οι προσφορές έχουν την έννοια της χαμηλής τιμής προς το συμφέρον του αγοραστή για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.Όποιος πρόλαβε πρόλαβε,δεν χρειάζεται να συζητιέται σε τοπικ προσφοράς η ηθική του καθενός και αν χρειάζεται ή οχι την προσφορά.

Σορρυ για το οφ τοπικ.

Έχεις δίκιο φίλε μου απλά εξηγώ στον φίλο από πάνω ότι ο καθένας έχει την δική του άποψη και την δική του λογική. Εγώ έκανα 500χλμ δρόμο και πλήρωσα και ξενοδοχείο για να είμαι νωρίς εδώ να προλάβω αυτά που  πραγματικά χρειαζόμουν για τη δουλειά μου. Θα μπορούσα να πω κι εγώ ότι θα πάρω 10 να κρατήσω 3 για τη δουλειά μου και τα άλλα 7 να τα δώσω και να μου έβγαινε το 1 μηχάνημα της δουλειάς μου free.

1 λεπτό πριν, farcry33 είπε

Άποψη σου άποψη μου, εγώ προσωπικά μπορεί να μην το κρατήσω παντός γιατί θέλω το 14ρι αν το πουλήσω προφανώς και θα βγάλω το κέρδος μου για την αναμονή και όλα τα σχετικά αλλά θα έχω το κεφάλι μου καθαρό γιατί πήρα ένα όπως και θα επερνα το τι θα το κάνω γούστο μου καμάρι μου. Γιατί θα μπορούσα να πάρω και εγώ 5-6 και να έβγαζα 500ρα στο καθένα, πράγμα που το θεωρώ άσχημο για μένα πάντα έτσι, είναι κρίμα να σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας. 

Ok φίλε μου αν αποφασίσεις να το πουλήσεις και θες ενημέρωσέ με.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, souzerman2001 είπε

Έχεις δίκιο φίλε μου απλά εξηγώ στον φίλο από πάνω ότι ο καθένας έχει την δική του άποψη και την δική του λογική. Εγώ έκανα 500χλμ δρόμο και πλήρωσα και ξενοδοχείο για να είμαι νωρίς εδώ να προλάβω αυτά που  πραγματικά χρειαζόμουν για τη δουλειά μου. Θα μπορούσα να πω κι εγώ ότι θα πάρω 10 να κρατήσω 3 για τη δουλειά μου και τα άλλα 7 να τα δώσω και να μου έβγαινε το 1 μηχάνημα της δουλειάς μου free.

Ok φίλε μου αν αποφασίσεις να το πουλήσεις και θες ενημέρωσέ με.

Δεν είπα ότι δεν καταλαβαινω την λογική σου έτσι αλλά ήδη είσαι κερδισμένος έτσι κατά παρά πολύ. Δικό σου με 2400 😂😂😂

2 λεπτά πριν, dimos15 είπε

Τι δουλειά κανετε ρε guys που γίνεται μόνο σε mac?

Εγώ προσωπικά δουλεύω σε windows ήθελα ένα MacBook 14ρι για φορητό και την μπαταρία κύριος και έκατσε αυτό το οφφερ.

Όπως και να έχει έπρεπε να εξυπηρετηθούν όλοι δεν μπορεί να περιμένεις ώρες στην ουρά χωρίς λόγο τέρμα φάουλ από εμένα αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, farcry33 είπε

εγώ προσωπικά μπορεί να μην το κρατήσω παντός γιατί θέλω το 14ρι αν το πουλήσω προφανώς και θα βγάλω το κέρδος μου για την αναμονή και όλα τα σχετικά αλλά θα έχω το κεφάλι μου καθαρό γιατί πήρα ένα όπως και θα επερνα το τι θα το κάνω γούστο μου καμάρι μου.

Ετσι οπως το γραφεις μας προιδεαζεις οτι τελικα το πηρες για πουλημα κι οχι για δικη σου χρηση....επαναλαμβανω,μη παρεξηγηθω,ετσι οπως το γραφεις αυτο φαινεται.

Οχι πως μας πεφτει λογος ,κουβεντα να γινεται.

Ποσο παει η ''αναμονη'' αν επιτρεπεται ? 🤣

Και ''τα σχετικα'' τι περιλαμβανουν ? Καφε,σαντουιτς κ.λ.π ? 🤣😝

Επεξ/σία από kekos123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καταστημα θα μπορουσε εστω να κρατησει ονοματα/τηλεφωνα απο οσους ηταν στην ουρα και να ειδοποιησει αν καποια στιγμη την επομενη βδομαδα/μηνα κλπ φερουν αποθεμα ωστε να το αποκτησουν στην τιμη της προσφορας.

Επειδη βεβαια πιθανον θα κατεληγαν σε μια τεραστια λιστα εκατονταδων ατομων, θα μπορουσαν να κανουν κατι σαν παραγγελια με προκαταβολη ενα ποσο ωστε να μπουν στη λιστα μονο αυτοι που πραγματικα ενδιαφερονται και δεν πηγαν για το χαβαλε, και αν τελικως δεν βρεθει αποθεμα τοτε να γινει επιστροφη της προκαταβολης.

Λυσεις υπαρχουν οταν θελεις να εισαι επαγγελματιας και οχι να κανεις απλα "φασαρια" στα social με ντεμεκ influencers...

(just my 2 cents though)

Επεξ/σία από alfaeffe
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kekos123 είπε

Ετσι οπως το γραφεις μας προιδεαζεις οτι τελικα το πηρες για πουλημα κι οχι για δικη σου χρηση....επαναλαμβανω,μη παρεξηγηθω,ετσι οπως το γραφεις αυτο φαινεται.

Ποσο παει η ''αναμονη'' αν επιτρεπεται ? 🤣

Και ''τα σχετικα'' τι περιλαμβανουν ? Καφε,σαντουιτς κ.λ.π ? 🤣😝

Καλά αυτό δεν αφορά κανέναν έτσι σου είπα από την αρχή ότι εγώ ήθελα το 14ρι με τον m3 pro με την υπέρχρωματαρα την καινούργια. Αυτό το πήρα μόνο για το οφφερ ναι το σκέφτομαι να το δώσω και να πάω εκεί προφανος θα θέλω να μειώσω την τιμή του 😁. Η μπαγκετουλα μόνο που πήρα 200ρι σίγουρο βάλε και τα αλλά 😂

1 λεπτό πριν, alfaeffe είπε

Το καταστημα θα μπορουσε εστω να κρατησει ονοματα/τηλεφωνα απο οσους ηταν στην ουρα και να ειδοποιησει αν καποια στιγμη την επομενη βδομαδα/μηνα κλπ φερουν αποθεμα ωστε να το αποκτησουν στην τιμη της προσφορας.

Επειδη βεβαια πιθανον θα κατεληγαν σε μια τεραστια λιστα εκατονταδων ατομων, θα μπορουσαν να κανουν κατι σαν παραγγελια με προκαταβολη ενα ποσο ωστε να μπουν στη λιστα μονο αυτοι που πραγματικα ενδιαφερονται και δεν πηγαν για το χαβαλε.

Λυσεις υπαρχουν οταν θελεις να εισαι επαγγελματιας και οχι να κανεις απλα "φασαρια" στα social με ντεμεκ influencers...

(just my 2 cents though)

Ποιος ο λόγος του special event τότε αν είναι έτσι τότε απλά αλλάζεις την τιμή του. Meanwhile το κατάστημα πουλάει και αλλά πολύ χειρότερα λαπτοπ ποιο ακριβά ζημιά θα έκανε στον εαυτό του.

Δημοσ.
4 minutes ago, farcry33 said:

Ποιος ο λόγος του special event τότε αν είναι έτσι τότε απλά αλλάζεις την τιμή του. Meanwhile το κατάστημα πουλάει και αλλά πολύ χειρότερα λαπτοπ ποιο ακριβά ζημιά θα έκανε στον εαυτό του.

Δεν αλλαζει κατι στην αξια του special event, αφου αυτο που περιεγραψα ειναι για οσα ατομα πηγαν στο καταστημα και συμμετειχαν στο event. Απλως αντι να φυγουν με τσαντες istorm θα φυγουν με αποδειξη προκαταβολης για την παραγγελια που εκαναν.

Φυσικα τα ιδια restrictions θα ισχυαν με οσους καταφεραν και πηραν τελικα laptop, πχ 1 παραγγελια ανα ατομο κλπ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Καλά αυτό δεν αφορά κανέναν έτσι σου είπα από την αρχή ότι εγώ ήθελα το 14ρι με τον m3 pro με την υπέρχρωματαρα την καινούργια. Αυτό το πήρα μόνο για το οφφερ ναι το σκέφτομαι να το δώσω και να πάω εκεί προφανος θα θέλω να μειώσω την τιμή του 😁. Η μπαγκετουλα μόνο που πήρα 200ρι σίγουρο βάλε και τα αλλά 😂

Eννοειτε,δικο σου ειναι,το πουλας,το καις,οτι θες το κανεις,βεβαια αν ανατρεξεις σε αναλογα τοπικ η αυτο της Αθηναϊκής προσφορας ,υπηρχαν αρνητικοι χαρακτηρισμοι για οσους ξεκαθαρα το εκαναν για αποκομιση κερδους απο οποιον ατυχη δε προλαβε και το ψαχνει ,απλα στο λεω μη σοκαριστεις αν διαβασεις τα σχολια. 😅🫠

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alfaeffe είπε

Δεν αλλαζει κατι στην αξια του special event, αφου αυτο που περιεγραψα ειναι για οσα ατομα πηγαν στο καταστημα και συμμετειχαν στο event. Απλως αντι να φυγουν με τσαντες istorm θα φυγουν με αποδειξη προκαταβολης για την παραγγελια που εκαναν.

Φυσικα τα ιδια restrictions θα ισχυαν με οσους καταφεραν και πηραν τελικα laptop, πχ 1 παραγγελια ανα ατομο κλπ.

True αυτό θα έπρεπε να γίνει κρίμα τα παιδιά. Καλά ιδανικά θα μπορούσαν να έχουν άπειρα έτσι και θα εξυπηρετούνταν όλοι και ο φιλος @souzerman2001 που θέλει περισσότερα κομμάτια και ο καθένας αυτό θα ήταν το ιδανικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...