Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DeKaLoUdiS είπε

Οντως? Είναι ένας φίλος εκεί για pro, αρκετά πίσω βέβαια και περιμένει. 

Ναι, μπήκε η πρώτη φουρνιά πήραν όσοι πήραν και τέλος. Μετά πρέπει να είχαν μείνει αλλά πέντε περίπου. 

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fylatos είπε

Δεν νομίζω να είχαν λόγο να λένε ότι δεν έχουν εγώ οριακά πρόλαβα και ήμουν με την πρώτη παρτίδα κόσμου ουσιαστικά. Βασικά πρώτος στη δεύτερη. Δίνουν ένα ανά στοιχεία ΑΦΜ.

1 ανά άτομο όχι ανά ΑΦΜ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, souzerman2001 είπε

1 ανά άτομο όχι ανά ΑΦΜ

Ανά στοιχεία/ΑΦΜ. Έτσι είπαν τουλάχιστον 

Επεξ/σία από fylatos
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fylatos είπε

Ανά στοιχεία/ΑΦΜ 

Αν κάποιος το θέλει με αποφορολόγηση και το κόψει τιμολόγιο κι είναι 2 άτομα μπορεί να πάρει 2 στο ίδιο ΑΦΜ

Δημοσ.

Παιδιά ένας από τους υπεύθυνους άφησε να εννοηθεί σε κουβέντα μαζί του ότι πρέπει να ήταν γύρω στα 40-50 τα κομμάτια όλα . 

εγω πρέπει να πήρα 12ος-13ος .

ευχαριστω όλα τα παιδιά εδώ για την δουλειά που κάνουν με προσφορές κλπ . 

Και  χαιρετισμούς εκεί στην πρώτη 15αδα στην σειρά , πέρασε ευχάριστα το πρωινό στο περίμενε .! 

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, logik είπε

Στην Αθηνα συνεβη αυτο οκ , δεν θελω να πεισω κανεναν αλλα δεν ξερω κατα ποσο 8α ειναι τα ιδια τεμαχια για την Θεσσαλονικη , εγω θα πηγαινα νωρις αν ηθελα να το παρω με σιγουρια .
Εξαλου καποιοι απο το event της αθηνας ανεφεραν οτι σε καποια φαση δεν ειχε διαθεσιμοτητα σε silver και μετα εφεραν κι αλλα κτλ , το στοκ ηταν συγκεκριμενο για τα δυο event ποιος μου λεει οτι δεν πουλησαν οσο ειχε ζητηση και για θεσσαλονικη οτι εμεινε ,πρωτη φορα θα ειναι ?

24 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Το ενδεχόμενο να μην είναι καρντασια και να τα κράτησαν για τους δικούς τους αλλά να πήγε το 90% του αποθέματος στην Αθήνα το σκέφτηκες;

Αυτο .

Δημοσ.

1 ανά άτομο και πολύ σωστά κάνανε κάποια πονηροί ήρθαν να πάρουν 5-6 ρε πάμε καλά από τις 10 περιμέναμε. Ευτυχώς το πήρα 💪

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.

Δυστυχώς ούτε εγώ δε πρόλαβα οριακά. Είχαμε και τους κλασικούς έξυπνους που ξαφνικά από πισω μας βρίσκονταν μπροστά μας και αυτοί πήραν ενώ εγώ όχι. 

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και enjoy them όσοι πήρατε. 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, farcry33 είπε

1 ανά άτομο και πολύ σωστά κάνανε κάποια πονηροί ήρθαν να πάρουν 5-6 ρε πάμε καλά από τις 10 περιμέναμε. Ευτυχώς το πήρα 💪

Δεν είναι κι έτσι ακριβώς. Στην Αθήνα δεν είχε όριο και πήγαν όλοι και πήραν 4-5 και τα έβαλαν για πώληση insomnia & marketplace κι εγώ που ήθελα 3 για το μαγαζί μου δε μου τα έδιναν κι ήμουν στημένος εκεί από τις 9 το πρωί.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, souzerman2001 είπε

Δεν είναι κι έτσι ακριβώς. Στην Αθήνα δεν είχε όριο και πήγαν όλοι και πήραν 4-5 και τα έβαλαν για πώληση insomnia & marketplace κι εγώ που ήθελα 3 για το μαγαζί μου δε μου τα έδιναν κι ήμουν στημένος εκεί από τις 9 το πρωί.

Δεν πάει έτσι φίλε μου όταν είναι special event offer και περιμένουμε στην σειρά από το πρωί σαν τους &€&@σ δεν γίνεται να πας εσυ να πάρεις 3 γιατί τα θες για δουλειά αν τα θες για δουλειά δεν περιμένεις special event πας τα παίρνεις σε όλη την τιμή, με την λογική σου τότε αγοράζω καμία 50ρια γιατί τα θέλω για δουλειά να τα δώσω 2500 το ένα ορίστε 😤

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Finn είπε

Μόλις μας ενημέρωσαν ότι δεν έχει αλλο

Μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς ;

Επεξ/σία από medidia
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...