Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, fylatos said:

Πολύ αργό ταμείο. Πολύ αλλά οκ. Τουλάχιστον να μη τσιριζε ο άλλος στο μικρόφωνο ότι τα μακ δεν έχουν ιούς και δε χαλάνε χαχαχα. 

Δε ξέρω ποιος είναι ο ομιλητής αλλά σχεδιάζει ανδρικά μπικίνι σε Μακ. 

Βαρθακούρης. 😂

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Finn είπε

Βαρθακούρης. 😂

Πάντως μέσα στο μαγαζί έχει τουλάχιστον 5 υπαλλήλους που αντί να εξηγούν προσφορές κλπ τα λένε μεταξύ τους. Καλά πάει αυτό.

Δημοσ.
Just now, fylatos said:

Πάντως μέσα στο μαγαζί έχει τουλάχιστον 5 υπαλλήλους που αντί να εξηγούν προσφορές κλπ τα λένε μεταξύ τους. Καλά πάει αυτό.

Η ροή με τα 16αρια πως πάει μέσα;

Δημοσ.

Για όποιον δεν είναι Θεσσαλονίκη, υπάρχει και αυτή προσφορά στο site (16αρι 16/512 στα 1800€) που μέχρι πριν λίγο είχε κομμάτια και τώρα το δείχνει σε αναμονή αλλά νομίζω σε αφήνει να παραγγείλεις. Ελπίζω να μην ρίξει άκυρα. 

Δημοσ.

Τώρα άρχισε να μεγαλώνει η ουρά πάντως. Εγώ πριν μισή ώραηρια και  ήμουν τελευταίος, καμία 20αρια άτομα πριν την είσοδο του καταστήματος ενώ τώρα γέμισε όλος ο διάδρομος με τις κορδέλες.

Δημοσ.

Ζήτημα να έχουν δώσει 10 μηχανήματα μεγάλα μέχρις στιγμής. Εκτός αν υπήρχαν άτομα που πήραν 3-4 που δε νομίζω. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, fylatos είπε

Ζήτημα να έχουν δώσει 10 μηχανήματα μεγάλα μέχρις στιγμής. Εκτός αν υπήρχαν άτομα που πήραν 3-4 που δε νομίζω. 

2 ώρες πριν, farcry33 είπε

Space grey δυσκολα 😢

Κάποιοι μπορεί να έκοψαν τιμολόγιο και να μην παρέλαβαν δεν ξέρω αν γίνεται τελικά.

Space gray υπάρχουν τελικά???

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, fylatos είπε

Είσαι πρώτος από ότι βλέπω από τι ώρα στήθηκες μάστορα;

Ήμουν technically πρώτος, εγώ και 2 αλλά παιδιά από πριν τις 9 πριν ανοίξει το εμπορικό. Αυτοί μπήκαν τρέχοντας οπότε τελικά 3ος!😂😂

3 άτομα στις 9, 6-7 μέχρι 10, 25+ μέχρι 11, βαριά και ΑΝ 100 σύνολο όταν άνοιξε. Ίσως και λιγότερα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...