Προς το περιεχόμενο

iStorm Θεσσαλονικη , εγκαινια και προσφορες , MacBook Pro 16’’ M1 Max 32GB/1TB 1899€ [ΤΕΛΟΣ]

logik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην Αθηνα συνεβη αυτο οκ , δεν θελω να πεισω κανεναν αλλα δεν ξερω κατα ποσο 8α ειναι τα ιδια τεμαχια για την Θεσσαλονικη , εγω θα πηγαινα νωρις αν ηθελα να το παρω με σιγουρια .
Εξαλου καποιοι απο το event της αθηνας ανεφεραν οτι σε καποια φαση δεν ειχε διαθεσιμοτητα σε silver και μετα εφεραν κι αλλα κτλ , το στοκ ηταν συγκεκριμενο για τα δυο event ποιος μου λεει οτι δεν πουλησαν οσο ειχε ζητηση και για θεσσαλονικη οτι εμεινε ,πρωτη φορα θα ειναι ?

Επεξ/σία από logik
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 ώρες πριν, enlightened είπε

για να μου αλλάξουν την απόδειξη σε τιμολόγιο. Σιγουρα γίνεται.

Γινεται, δεν θα το δεχτουν ομως. Πρεπει να σταλει η αποδειξη για ακυρωση και δεν μπορουν να κοψουν εκ νεου τιμολογιο στην ιδια τιμη  του Σαββατου

12 ώρες πριν, farcry33 είπε

Αυτό που είπε ο φίλος ποιο πάνω είναι μια ακόμη λύση απόδειξη και μετά ακύρωση και εκτέλεση τιμολόγιο είναι κανονικότατα νόμιμο. 

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, farcry33 είπε

20 άτομα 11:02

Χαλαρά θα πάρετε όλοι...τώρα μένει να αποφασίσετε SpaceGray ή Silver, αν έχει διαθέσιμα και τα 2.

Επεξ/σία από panos2000gr

Πώς σας ζηλεύω, πώς! 

Καλό και το M1 Pro από Πλαισιάκι πάντως, το παρέλαβα χθες. Ούτε που μπορώ να φανταστώ τι θηρίο θα είναι το Max 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...