Grevius Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 καλησπέρα σε όλους μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, θέλω να βάλω ένα 5g sim modem σπίτι μου και από οτι βλέπω στα καταστήματα τα modem αυτά είναι πανάκριβα (250ε+) . δε θα μπορούσα να αγοράσω απλά ενα κινητό 5g (dual band 2,4+5ghz ) που κοστίζουν 120 ευρω να το κανω hotspot και απλά να βάλω και ενα repeater και να κάνω τη δουλειά μου με 140 ευρώ? ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Θα κανεις τη δουλεια σου μια χαρα αλλα θελει σιγουρα ανεμιστηρα πανω να βαραει γιατι θα ζεματαει με το παραμικρο και θα κλεινει το hotspot αυτοματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackgoril5 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Το ιδιο κι εγω χρειάζομαι. Η πιο φθηνή λυση ειναι το ZTE στα ~270ευρω. Αν εχει κάποιος άλλος μα προτείνει 5g mobile router, ευπρόσδεκτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 On 14/11/2023 at 00:21, Arkin said: Θα κανεις τη δουλεια σου μια χαρα αλλα θελει σιγουρα ανεμιστηρα πανω να βαραει γιατι θα ζεματαει με το παραμικρο και θα κλεινει το hotspot αυτοματα. Εστω οτι αυτο το λύνουμε δεν ειναι κατι δυσκολο, τι προτιμαμε σε κινητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 εχετε κατα νου οτι το σημα στα κινητα δεν φτανει σε καμια περιπτωση αυτο των ρουτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 13 hours ago, Lewnidas1995 said: εχετε κατα νου οτι το σημα στα κινητα δεν φτανει σε καμια περιπτωση αυτο των ρουτερ. Καλα εννοειται αυτο αλλα σκεψου οτι τωρα κανω κατι φορες hotspot το κινητο μου (ενα Oneplus 7) και παει μια χαρα αρα με καλυπτει κινητο κανονικοτατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 On 19/11/2023 at 21:32, blackgoril5 said: Το ιδιο κι εγω χρειάζομαι. Η πιο φθηνή λυση ειναι το ZTE στα ~270ευρω. Αν εχει κάποιος άλλος μα προτείνει 5g mobile router, ευπρόσδεκτος. τα 5g δεν ειναι φτηνα γενικα. το κινητο οπως ειπαν θα σηκωνει θερμοκρασια σε μεγαλο φορτο. το εχω δει και σε 4g+ αλλο τοσο σε 5g. και τα 270 λιγα ειναι. το Fritz που εχω κανει 600 στο skoutz. On 27/11/2023 at 10:44, Gatilaras said: Καλα εννοειται αυτο αλλα σκεψου οτι τωρα κανω κατι φορες hotspot το κινητο μου (ενα Oneplus 7) και παει μια χαρα αρα με καλυπτει κινητο κανονικοτατα. σε μεγαλο Load αλλο τοσο σε 5g θα σηκωσει θερμοκρασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, poulinos είπε τα 5g δεν ειναι φτηνα γενικα. το κινητο οπως ειπαν θα σηκωνει θερμοκρασια σε μεγαλο φορτο. το εχω δει και σε 4g+ αλλο τοσο σε 5g. και τα 270 λιγα ειναι. το Fritz που εχω κανει 600 στο skoutz. σε μεγαλο Load αλλο τοσο σε 5g θα σηκωσει θερμοκρασια. Και τα φθνοτερα router σηκωνουν θερμοκρασιες εκει βολευετε η δουλεια με τις ψυκτρες και τα ανεμιστηρια οποτε ισως μπορει να παιξει ετσι και σε κινητο αν δεν θελει να δωσει παραπανω χρηματα. Ειδικα καλοκαιρι ειναι ζορι αλλα ειναι λογικο οταν μεταφερεις 500-600gb τη μερα δυσκολα δεν θα ζεσταθουν routers περα απο τα καλα που ειναι αρκετα ακριβοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 18 hours ago, poulinos said: σε μεγαλο Load αλλο τοσο σε 5g θα σηκωσει θερμοκρασια. Επειδη η περιπτωση ειναι λιγο ιδιαζουσα να μπω σε λεπτομερειες,στο χωριο που θελω να κανω αυτη την ασ'την πουμε "πατεντα" για ιντερνετ 1ον εκτος απο COTE με ψευτο24αρι δεν δινει κανενας αλλος παροχος ιντερνετ,2ον μονο η nova εχει ταχυτητες και σημα της προκοπης εκει κ ειδικα στο σημειο που ειναι το σπιτι(οι υπολοιποι για να εχουν ιντερνετ σε κινητο πρεπει να βγουν στην αυλοπορτα αν οχι στον κηπο🤣) και 3ον λογο πετρινης κατοικιας μεσα το σημα πεφτει αρκετα,ναι μεν πιανει για τηλεφωνια και ιντερνετ στο κινητο αλλα οχι για πολλα πολλα,αλλα στη βεραντα(kαλυμμενη) παει σφαιρα σκεφτομουν να βαλω σε κουτι κατασκευων μεσα ενα ρουτερ για 4g-5g που εχω(οχι modem) μαζι με μια συσκευη 5g και να το τοποθετησω σε ενα σημειο στην βεραντα ωστε και σημα να εχει αλλα και να υπαρχει και μια σχετικη "ψυξη" καθως μιλαμε για ορεινα αρα οι θερμοκρασιες ειναι πιο χαμηλες σε σχεση με τις πολεις,ισως και μια προσθηκη ανεμιστηρα στο κουτι για να υπαρχει και μια εξαναγκασμενη ροη αερα πιστευω θα βοηθησει αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 On 04/12/2023 at 20:14, Gatilaras said: Επειδη η περιπτωση ειναι λιγο ιδιαζουσα να μπω σε λεπτομερειες,στο χωριο που θελω να κανω αυτη την ασ'την πουμε "πατεντα" για ιντερνετ 1ον εκτος απο COTE με ψευτο24αρι δεν δινει κανενας αλλος παροχος ιντερνετ,2ον μονο η nova εχει ταχυτητες και σημα της προκοπης εκει κ ειδικα στο σημειο που ειναι το σπιτι(οι υπολοιποι για να εχουν ιντερνετ σε κινητο πρεπει να βγουν στην αυλοπορτα αν οχι στον κηπο🤣) και 3ον λογο πετρινης κατοικιας μεσα το σημα πεφτει αρκετα,ναι μεν πιανει για τηλεφωνια και ιντερνετ στο κινητο αλλα οχι για πολλα πολλα,αλλα στη βεραντα(kαλυμμενη) παει σφαιρα σκεφτομουν να βαλω σε κουτι κατασκευων μεσα ενα ρουτερ για 4g-5g που εχω(οχι modem) μαζι με μια συσκευη 5g και να το τοποθετησω σε ενα σημειο στην βεραντα ωστε και σημα να εχει αλλα και να υπαρχει και μια σχετικη "ψυξη" καθως μιλαμε για ορεινα αρα οι θερμοκρασιες ειναι πιο χαμηλες σε σχεση με τις πολεις,ισως και μια προσθηκη ανεμιστηρα στο κουτι για να υπαρχει και μια εξαναγκασμενη ροη αερα πιστευω θα βοηθησει αρκετα. στεγανο κουτι ναι μπορεις να βαλεις.καλο θα ηταν να μπει και ενα fan αν το καλοκαιρι πιανουν ζεστες γιατι και το 5G θα ζεστενεται.τωρα αν θα παρεις 4g router,5g router ή θα βαλεις κανα κινητο εκειμεσα εσυ το αποφασιζεις. On 04/12/2023 at 10:17, Arkin said: Και τα φθνοτερα router σηκωνουν θερμοκρασιες εκει βολευετε η δουλεια με τις ψυκτρες και τα ανεμιστηρια οποτε ισως μπορει να παιξει ετσι και σε κινητο αν δεν θελει να δωσει παραπανω χρηματα. Ειδικα καλοκαιρι ειναι ζορι αλλα ειναι λογικο οταν μεταφερεις 500-600gb τη μερα δυσκολα δεν θα ζεσταθουν routers περα απο τα καλα που ειναι αρκετα ακριβοτερα. ναι ειδα που ειχαν ανοιξει θεμα για καποια zte που εκαναν throttling Λογω θερμοκρασιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα