Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, haris_216 είπε

@ts αφού ακόμα "νομίζεις" ότι την πάτησες (τίτλος) καλά είναι.

Θα στο χαλάσω βέβαια λέγοντας ότι όντως την πάτησες.

Όποιος έχει βάλει πάνω από 1-2 ηλεκτρονικές αγγελίες σίγουρα πλέον θα έχει ανακαλύψει ότι για το ΟΤΙ δίνει (κυριολεκτικά "ότι") θα βρεθεί ενδιαφερόμενος που "δυστυχώς" θα βρίσκεται μακριά.

Για το πλυντήριο από την Αθήνα θα ενδιαφερθεί κάποιος από την Ξάνθη, για το κινητό από την Κάλυμνο κάποιος από την Κέρκυρα και δεν είναι καθόλου απίθανο ότι για το παλιό μόνιτορ από τη Θεσ/νίκη να ενδιαφερθεί κάποιος από την Γαλλία.

Σε όλες αυτές (και παρόμοιες) περιπτώσεις ο στόχος είναι σπανιότερα να σου φάνε το αντικείμενο και πιο συχνά να αποκτήσουν πρόσβαση στο λογαριασμό σου και να πάνε για περισσότερα.

Όπως και να χει, άσχετα αν θα περάσει courier, μεταφορική, ο "μπατζανάκης που συμπτωματικά είναι στην περιοχή" ή ότι άλλο, τα λεφτά στο χέρι. Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν. Ο ενδιαφερόμενος ας στείλει τα φράγκα στον μεσάζοντα για να τα δώσει χέρι-χέρι. Όμορφα και νοικοκυρεμένα και για τους δύο, πωλητή-αγοραστή, αν υποθέσουμε ότι και οι δύο είναι legit.

Σόρρυ, αλλά αυτό το σκεπτικό είναι τελείως λάθος. Όταν ζεις σε μικρή πόλη λογικό είναι να μην βρίσκεις αυτό που θες στην πόλη σου ή να το βρίσκεις σε υψηλή τιμή. Στην Αθήνα υπάρχουν λεφτάδες που πουλάνε τα μεταχειρισμένα σε χαμηλή τιμή ή στην Θεσσαλονίκη έχει επίσης φθηνά πράγματα που φέρνουν από Βουλγαρία και Σκόπια. Και ναι όλο και κάποιον συγγενή θα έχουμε στην Αθήνα (τον οποίο βάζουμε σε αγγαρεία κι ας είναι στην άλλη άκρη της Αθήνας) και πιο σπάνια στην Θεσσαλονίκη. 

Υπήρχαν πολλά που θα μπορούσαν να βάλουν σε υποψίες τον ts. 

Πρώτα από όλα η revolut αντί για κανονική τράπεζα. Ίσως πάλι και όχι αλλά επειδή είμαι από αυτούς που ακόμα δεν έχουν λογαριασμό revolut, το θεωρώ σημαντικό.

Δεύτερον και σημαντικότερο το screenshot ότι είναι προγραμματισμένη και όχι ότι στάλθηκαν. 

Τρίτον, με αυτόν που συναντήθηκες γιατί δεν ζήτησες το τηλέφωνό του ή ακόμη καλύτερα να του βάλει εκείνου τα λεφτά κι αφού τα πάρει εκείνος να στα δώσει κι εσύ να του το κρατήσεις μέχρι τότε; 

Στην χειρότερη έχασες τα λεφτά σου, στην καλύτερη περιμένει να του τα επιστρέψει η revolut κι αυτουνού για να τα ξαναβάλει (δεν ξέρω σχετικά με revolut, τι διαδικασίες έχει).

Κι εγώ είχα κάνει συναλλαγές όπου ζητούσα από τον άλλο αν έχει ίδια τράπεζα για να μην πληρώνουμε προμήθεια, λογικά πράγματα. Βέβαια μια φορά κάποιος μου την είπε και αρνήθηκε να μου πουλήσει.  Νόμιζε ότι θα τον εξαπατούσα επειδή ρώτησα αν έχει κι αυτός Πειραιώς, συνηθισμένο για εμάς τους αγρότες, αλλά οι εργαζόμενοι συνήθως έχουν eurobank. 

Επεξ/σία από 1nsom-n1k
  • Like 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, Finn said:

Πιστεύεις ότι αν του ανέφερε τη λέξη IRIS θα του έλεγε ναι "ρε μπρο" τώρα στα στέλνω;

Ο τρόπος με τον οποίο μας προσεγγίζουν θα έπρεπε να μας κάνει καχύποπτους

Σιγουρα θελει προσοχη, απλα ισως ειναι ο μονος τρόπος γιατι μιλας με ενα τηλέφωνο και αν παει να βαλει χρηματα σε αλλο τοτε υποψιαζεσαι..

Δημοσ.

Εντομεταξυ πλεον και απο ρεβολουτ μπαινουν απευθειας τα χρηματα σε ελληνικη τραπεζα. Τουλαχιστον revolut -> eurobank φαινονται αμεσα με 2.5ευρω εξοδα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε

αλλά οι εργαζόμενοι συνήθως έχουν eurobank. 

Αυθαιρετο συμπερασμα.
Απο τις εκατονταδες συναλλαγες που αφορουσαν τεχνολογικο υλικο  που εχω κανει εδω και στο μαρκετ,η eurobank ειναι τελευταια σε συχνοτητα,με μεγαλη διαφορα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/11/2023 στις 11:49 ΠΜ, GREG10ARIS είπε

Τελικα τι εγινε, ειδες κανα φραγκο στο λογαριασμο;

Έχουν απεργία στις τράπεζες κ θα αργήσουν μερικά χρόνια....

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/11/2023 στις 1:28 ΠΜ, Μαριος Μι είπε

Αυτο ειναι το προφιλ το ανεβαζω για να προσεχετε μπορει να εχει κι αλλα..

https://www.facebook.com/profile.php?id=100092481166396

Επειδή και εγώ έχω εξαπατηθεί σχετικά πρόσφατα, αλλά και επειδή έπεσε στην αντίληψή μου ο παρακάτω κανονισμός του φόρουμ, θεωρώ ότι δεν πρέπει να δημοσιεύονται προσωπικά στοιχεία τρίτων πάνω στον θυμό μας. Κυρίως διότι δεν γνωρίζουμε τις συνέπειες που μπορούν να υπάρξουν για το άτομο που δημοσιεύουμε, την εγκυρότητα των πληροφοριών που κατέχουμε και τα ίδια τα κίνητρα, τόσο τα δικά μας όσο και του κόσμου που διαβάζει. Υπάρχει λόγος που έχουν απαγορευτεί τα "λαϊκά" δικαστήρια. Η δικαίωση δεν έρχεται μέσα από την τιμωρία αλλά την αγάπη, την συγχώρεση και τον μόχθο.

Επεξ/σία από UnusualAthlete92
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, UnusualAthlete92 είπε

Επειδή και εγώ έχω εξαπατηθεί σχετικά πρόσφατα, αλλά και επειδή έπεσε στην αντίληψή μου ο παρακάτω κανονισμός του φόρουμ, θεωρώ ότι δεν πρέπει να δημοσιεύονται προσωπικά στοιχεία τρίτων πάνω στον θυμό μας. Κυρίως διότι δεν γνωρίζουμε τις συνέπειες που μπορούν να υπάρξουν για το άτομο που δημοσιεύουμε, την εγκυρότητα των πληροφοριών που κατέχουμε και τα ίδια τα κίνητρα, τόσο τα δικά μας όσο και του κόσμου που διαβάζει. Υπάρχει λόγος που έχουν απαγορευτεί τα "λαϊκά" δικαστήρια. Η δικαίωση δεν έρχεται μέσα από την τιμωρία αλλά την αγάπη, την συγχώρεση και τον μόχθο.

Τι να πρωτοπεί κανείς για το υπογραμμισμένο;;; :P

Δημοσ.

προσοχή μεγάλη στα προσωπικά δεδομένα, πλέον πολύ αυστηρές οι ποινές και τα λεφτά ξεχασέτα, μαθημα για την επόμενη φορά και παράδειγμα για όλους.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κοινοποίηση του προφίλ δεν αποτελεί παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Από κει και πέρα το προβίλ κάνει μπαμ ότι είναι ψεύτικο. Πιθανόν θα έχει άλλο με άλλο όνομα που γράφει ότι μένει στην Αθήνα για να εξαπατά Ανθρώπους από την Θεσσαλονίκη ή απλά επικεντρώνεται σε ανθρώπους που είναι κοντά του. 

Επεξ/σία από fmarkos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...