Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ απορώ γιατί δεν ρωτάει κανένας το πιο απλό και προφανές.

Γιατί δεν έκανες και εσύ revolut (2 λεπτά διαδικασία), ώστε να σου τα στείλει εκεί και να τα δεις άμεσα τα χρήματα;

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πωωω και το σκεφτομουν μετα μην εκανε τετοια μπινια γιατι δεν φαινοταν σκαμερ το παιδι το προφιλ ολο δικο του ανοιχτο με φωτο στορυ με ολα

12 λεπτά πριν, Fan είπε

Εγώ απορώ γιατί δεν ρωτάει κανένας το πιο απλό και προφανές.

Γιατί δεν έκανες και εσύ revolut (2 λεπτά διαδικασία), ώστε να σου τα στείλει εκεί και να τα δεις άμεσα τα χρήματα;

Δεν ειχα ρεβολουτ τελικα εκανα να μιλησω με σαπορτ και με ειπε ο μπρο οτι αν δεν εχω λεφτα μεσα δεν στελνονται αυτο μου το ειπε μετα οταν μου ειπε οτι μιλησε με το σάπορτ και εχει γινει προγραμματισμενη επιστροφη των χρηματων

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Μαριος Μι είπε

Ναι μου εστειλε σκρινσοτ τα confirmation απτο app και οτι ειναι προγραμματισμενη η μεταφορα στο ονομα μου το ποσο εντος μιας εργασιμης.

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, tzotzo είπε

Γιατί δεν πας αστυνομια;

Και τι να πει ότι παρέδωσα στο δρόμο σε ένα αγνωστο ένα Χ αντικείμενο στην Αθήνα με σκοπό να το δώσει σε κάποιον στη Θεσσαλονίκη με τον οποίο είχα συμφωνήσει μέσω κάποιας εφαρμογής να το πουλήσω;;Αν δεν έχει έγγραφα στοιχεία για αυτή τη συναλλαγή και όλα έγιναν μέσω συνομιλιών από κινητό άντε να αποδείξει ότι έδωσε το αντικείμενο.

Θα βρεθεί στο τέλος και κατηγορούμενος αν δεν έχει στοιχεία του ατόμου που παρέδωσε το αντικείμενο και ο Θεσσαλονικός αρνηθεί ότι το παρέλαβε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ts αφού ακόμα "νομίζεις" ότι την πάτησες (τίτλος) καλά είναι.

Θα στο χαλάσω βέβαια λέγοντας ότι όντως την πάτησες.

Όποιος έχει βάλει πάνω από 1-2 ηλεκτρονικές αγγελίες σίγουρα πλέον θα έχει ανακαλύψει ότι για το ΟΤΙ δίνει (κυριολεκτικά "ότι") θα βρεθεί ενδιαφερόμενος που "δυστυχώς" θα βρίσκεται μακριά.

Για το πλυντήριο από την Αθήνα θα ενδιαφερθεί κάποιος από την Ξάνθη, για το κινητό από την Κάλυμνο κάποιος από την Κέρκυρα και δεν είναι καθόλου απίθανο ότι για το παλιό μόνιτορ από τη Θεσ/νίκη να ενδιαφερθεί κάποιος από την Γαλλία.

Σε όλες αυτές (και παρόμοιες) περιπτώσεις ο στόχος είναι σπανιότερα να σου φάνε το αντικείμενο και πιο συχνά να αποκτήσουν πρόσβαση στο λογαριασμό σου και να πάνε για περισσότερα.

Όπως και να χει, άσχετα αν θα περάσει courier, μεταφορική, ο "μπατζανάκης που συμπτωματικά είναι στην περιοχή" ή ότι άλλο, τα λεφτά στο χέρι. Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν. Ο ενδιαφερόμενος ας στείλει τα φράγκα στον μεσάζοντα για να τα δώσει χέρι-χέρι. Όμορφα και νοικοκυρεμένα και για τους δύο, πωλητή-αγοραστή, αν υποθέσουμε ότι και οι δύο είναι legit.

Επεξ/σία από haris_216
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Μαριος Μι είπε

Με λιγα λογια συναντηθηκα με το παλικαρι και αφου πηρα το confirmation εκ μερους του με αποδεικτικα και ολα οτι σταλθηκαν τα λεφτα μεσω revolut προς τον τραπεζικο μου λογαριασμο εδωσα και τα πραγματα στο παλικαρι που του εκανε εξυπηρετηση.

Εφοσον συναντήθηκες με το παλικάρι, επρεπε να εχεις κανονίσει να σου δώσει αυτός τα λεφτά, τα 3 κατοστάρικα και ας τα έπαιρνε μετα απο τον φιλο του αυτός πίσω. Εγω έτσι θα το εκανα. Και οι 2 στο κόλπο ηταν και τωρα σου έφαγαν τα λεφτά. Ξεχνατο και προχωρά. Την εχω πατήσει και εγω με αλλη κομπίνα παλιά και έχασα 150ε.
Το πάθημα μας γίνεται μάθημα..

• Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, papoys1 said:

Και τι να πει ότι παρέδωσα στο δρόμο σε ένα αγνωστο ένα Χ αντικείμενο στην Αθήνα με σκοπό να το δώσει σε κάποιον στη Θεσσαλονίκη με τον οποίο είχα συμφωνήσει μέσω κάποιας εφαρμογής να το πουλήσω;;Αν δεν έχει έγγραφα στοιχεία για αυτή τη συναλλαγή και όλα έγιναν μέσω συνομιλιών από κινητό άντε να αποδείξει ότι έδωσε το αντικείμενο.

Θα βρεθεί στο τέλος και κατηγορούμενος αν δεν έχει στοιχεία του ατόμου που παρέδωσε το αντικείμενο και ο Θεσσαλονικός αρνηθεί ότι το παρέλαβε.

Ε συνήθως αυτή είναι η δουλειά της αστυνομίας 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tzotzo είπε

Ε συνήθως αυτή είναι η δουλειά της αστυνομίας 

Από πότε? Είναι κατ' έγκληση διωκόμενο αδίκημα και από κει και πέρα ο μηνυτής πρέπει να έχει επαρκή στοιχεία για να στηρίξει την κατηγορία του έναντι του μηνυόμενου. Και η τελική απόφαση θα είναι της έδρας του δικαστηρίου. 

• Like 4
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ τόσες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί και εδώ και σε άλλα communities αλλά οι περίσσότεροι πιστεύετε ότι υπήρχε και τρίτος. Θα σας τη χαλάσω όμως, τον σαλονικιό τον πάτησε το τρένο πολύ πριν σκεφτει να κάνει την απάτη. Ένας ήταν στο κόλπο, αντε και οι φίλοι του  σε κάποιο τσαντήρι.

Υ.Γ Φράσεις όπως "μπρο μου, "αλάνι μου" ακόμη να σας κάνουν να την ψιλιαστείτε τη φάση;

• Like 9
Δημοσ.

Εγώ θα κάνω τη διαφορά εδώ και θα πω πως.... 

Μάλλον ο φίλος είναι λίγο Πινόκιο

Έχασε 300 ευρώ και το λέει σαν να μην συμβαίνει τίποτα...Σε άλλο νήμα ένας άλλος έχασε αι φον και τρελάθηκε..Στο νημα δεν βάζει καν παραγράφους😂😂😂

Τρολακι μυρίζομαι 

Κάποιοι έχουν θέματα προσοχής 

Δημοσ.
  1. Σαλονικιός δεν υπάρχει
  2. Τα λεφτά μπορείς να τα κλάψεις, δεν πρόκειται να τα παρεις
  3. άσχετο με το θέμα, αλλά όταν γράφεις κάπου όπου ζητάς βοήθεια, καλό είναι να αποφεύγεις εκφράσεις τύπου "με ειπε ο μπρο" κλπ. δεν είναι θέμα συντηριτισμού, απλώς δυσκολεύεις τους συνομιλητές στην κατανόηση.
  • Like 1
Δημοσ.

Συναντιέσαι με τον άλλον για να παραδώσεις το αντικείμενο και παίρνεις screenshot αντί τα χρήματα σου στο χέρι;Γιατί ρε παιδιά τόση (για να το πω ευγενικά) αφέλεια  ;

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...