Μαριος Μι Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Καλησπερα στην ομαδα συγγνωμη για το εκτος θεματος αλλα πραγματικα χρειαζομαι την γνωμη αλλων συνανθρωπων για την περιπτωση μου θα ειμαι οσο ακριβης και συντομος γινεται.Πριν ενα μην ειχα κανονισει να δωσω μια συσκευη που πουλαγα οχι κινητο , μια συσκευη θα την πουμε η οποια αξιζει 3 κατοσταρικακια στην κατασταση που την εδωσα του κουτιου δηλαδη.Το παλικαρι που ηταν να κανουμε την συναλλαγη βρισκοταν Θεσσαλονικη και μου ζητησε να την στειλω ειτε με ελτα αλλιως ειχε εναν γνωστο του στην περιοχη μου κοντα μπορουσε να το παραλαβει αυτος.Με λιγα λογια συναντηθηκα με το παλικαρι και αφου πηρα το confirmation εκ μερους του με αποδεικτικα και ολα οτι σταλθηκαν τα λεφτα μεσω revolut προς τον τραπεζικο μου λογαριασμο εδωσα και τα πραγματα στο παλικαρι που του εκανε εξυπηρετηση.Το θεμα ειναι οτι περασαν 1-3 μερες λεφτα πουθενα ενω εχω ξανα κανει συναλλαγεσ τετοιου ειδους με revolut παραπανω απο μερα δεν κανανε ποτε για να ερθουν.Αφου τον επριξα καμπως να δω τι γινεται να ψαχτω τι φταιει γιατι μου ελεγε το παιδι τα λεφτα εχουν φυγει απο εμενα αγορινα.Αφου ακρη δεν εβρισκα ουτε με revolut κλπ τελικα μιλησε αυτος μαζι τους και του ειπαν θα επιστραφτουν τα χρηματα σε αυτον γιατι προφανως υπηρξε καποιο σφαλμα στην συναλλαγη.Με αυτα και με εκοινα εχει περασει ενας μηνας που εδωσα τα πραγματα και τα λεφτα δεν τα εχω δει και τωρα δεν τον βλεπω να απανταει στα μηνυματα καθολου το παλικαρι ουτε ψευτικο προφιλ εντωμεταξυ ουτε τιποτα ουτε μπλοκ με εκανε δεν κινησε καμια υποψια και το τελευταιο που θελω ειναι να εχουμε τρεχαματα.Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου; Τι μπορω να κανω εγω δηλαδη τωρα ειμαι σε απογνωση.Ευχαριστω προκαταβολικα για οπιον το διαβασει και γραψει την γνωμη του.Καλη εβδομαδα να εχετε!
hawkpilot Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Φαίνεται ότι έδωσες το αντικείμενο πριν μεταφερθούν τα χρήματα στο λογαριασμό/κάρτα σου. Κλάφτο. 6
fmarkos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δεν δίνουμε τίποτα χωρίς να πάρουμε λεφτά. Το πιθανότερο είναι ότι έχασες τα 300€. 2
nickol-us Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Νομίζεις...;;; Κρίμα να την πατάνε έτσι εύκολα οι άνθρωποι στις μέρες μας. Κάθε μέρα κι ένα νέο θέμα με τέτοιου είδους απάτες. Το κράτος αλήθεια κάνει τίποτα; Το τμήμα ηλεκτρονικού εγκλήματος φτάνει ποτέ σε αποτέλεσμα ή απλά οι απατεώνες συνεχίζουν απτόητοι; Στην αστυνομία αύριο για να σε κατευθύνουν πως πρέπει να κινηθείς. Τα πράγματα δυστυχώς έτσι που τα παρουσιάζεις μάλλον δεν είναι ευνοϊκα για σένα. Καλή δύναμη, ελπίζω να μη χάσεις το αντικείμενο-χρήματά σου και να είσαι ο τελευταίος που αναρτά τέτοιο θέμα 5 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Ποια ήταν τα αποδεικτικά ότι μπήκαν τα λεφτά στον λογαριασμό σου; Σε δάγκωσαν για τα καλά.
greengr21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε σκαμαρε κανονικα και βασιζεται στο γεγονος οτι δεν θα τον τρεξεις για τρια κατοσταρικα,να σου γινει μαθημα την επομενη φορα παντα στο χερι τα λεφτα η στον τραπεζικο λογαριασμο,να περιμενεις 2-3 μερες να μπουν τα λεφτα σε ρεβολουτ,πεφτει σουκου τα λεφτα θα σου μπουνε τη δευτερα και αλλες τετοιες πιπες ειναι προφανως δικαιολογιες. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από greengr21 1
Diophantus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Τα λεφτα στο χερι πλεον. Τιποτα αλλο δεν αποτελει ασφαλεια. 2
a_f_a Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 12 minutes ago, Diophantus said: Τα λεφτα στο χερι πλεον. Τιποτα αλλο δεν αποτελει ασφαλεια. Δεν έχεις άδικο αλλά που ξέρεις οτι δε θα είναι πλαστά; Μονο χαρίζουμε ή πετάμε (ή πουλάμε σε εταιρεία - όχι έμπορα- , πχ. αυτοκίνητο). Η ζωή ειναι μικρή και δύσκολη για αγοραπωλησίες με κάθε αγορίνα και παλίκαρο. 1
Diophantus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οποιος δεν εχει δει την απατη, αξιζει. Εδω μιλαμε για εμπνευση, οι Μοτσαρτ της απατης. Εν συντομια: Ο Α βαζει αγγελια και πουλαει το Χ αντικειμενο. Ο Β(απατεωνας) ενδιαφερεται και ζητα iban. Παραλληλα ανεβαζει αγγελια για το Χ αντικειμενο που δεν κατεχει ακομα. Ο Γ(ανυποψιαστος πελατης) παιρνει τηλεφωνο τον Β για το αντικειμενο. Ο Β, δινει το iban του Α και τον ενημερωνει οτι θα βαλει τα λεφτα, αφου σιγουρευτει οτι την ιδια ωρα ο Γ θα βαλει τα λεφτα. Ο Β παραλαμβανει το Χ αντικειμενο αφου ο Γ κατεθεσε λεφτα στο iban του Α. Η πλακα ειναι οτι ο Γ μηνυει τον Α για απατη και του μπλοκαρουν το λογαριασμο τραπεζας. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από Diophantus 10
NikosKallithea Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Πες οτι πλήρωσες για ένα μάθημα διαδικτυακών αγορών 3
SabotazNic Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Πουλας τιποτα αλλο? Μπορουμε να το επιβεβαιωσουμε το σκαμ αν θες με καμια συναλλαγη ακομα. Μην ανησυχεις, και εγω ρεβολουτ εχω 😈 1
Μαριος Μι Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Τι να πω ρε παιδια τοσεσ συναλλαγες εχω κανει στο facebook πρωτη φορα την παταω συνηθως τα μυριζομαι αλλα εχω ξανα κανει παρομοια συναλλαγη με ενα παλικαρι που εμενε Κρητη αλλα μαλλον αυτος ηταν εντιμος.
Arkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Κατσε τι αποδεικτικα ειδες οτι σε εβαλε τα λεφτα? Φαινονταν καπου οτι σε εστειλε λεφτα μεσω revolut?
Μαριος Μι Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Ναι μου εστειλε σκρινσοτ τα confirmation απτο app και οτι ειναι προγραμματισμενη η μεταφορα στο ονομα μου το ποσο εντος μιας εργασιμης. 2
Arkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Μαριος Μι είπε Ναι μου εστειλε σκρινσοτ τα confirmation απτο app και οτι ειναι προγραμματισμενη η μεταφορα στο ονομα μου το ποσο εντος μιας εργασιμης. Το προγραμματισμενη ευκολα γινετε ακυρωμενη. Επρεπε να ειναι αμεση η μεταφορα δηλαδη εβαλε πληρωμη την επομενη μερα οποτε μολις εδωσες το προΪον την ακυρωσε. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις