Προς το περιεχόμενο

[Black Friday] Playstation 5 (Disc Edition) - 429€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο σε μένα τα σκατώσανε στα public και μου βάλανε ημερομηνία παράδοσης μέσα Δεκέμβρη; Τους πήρα χθες 2 τηλέφωνα και μου είπανε ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει γίνει συστημικό λάθος καθώς αποθέματα υπάρχουν παντού... Αναμένω σήμερα να με καλέσουν για ενημέρωση.

Edit: Καλά νέα, φαίνεται να το έφτιαξαν και προχώρησε το στάδιο παραγγελίας
image.png.90dd4132e7777355656c0c445ac830ca.png

Επεξ/σία από thodoris20s
  • Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημερα,ρωτησα εναν προισταμενο σε καταστημα Γερμανο σχετικα με την επιστροφη απο eurobank και μου ειπε οτι δεν θα παιξει τωρα αλλα οταν ανεβουν ξανα οι τιμες...οποτε οποιος θελει το χτυπαει τωρα!

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dukas77 είπε

καλημερα,ρωτησα εναν προισταμενο σε καταστημα Γερμανο σχετικα με την επιστροφη απο eurobank και μου ειπε οτι δεν θα παιξει τωρα αλλα οταν ανεβουν ξανα οι τιμες...οποτε οποιος θελει το χτυπαει τωρα!

σοβαρα μιλας?  να μην περιμενω ουτε μερα? Τοτε θα το χτυπησω... δεν περιμενω.. αλλα  εχω μια ερωτηση. πως γινεται η απαλλαγη μεσα απο την σελιδα ? να το κανω παραγγελια θελω ηλεκτρονικα και να παραλαβω απο καταστημα.. αλλα δεν γινεται αμεσα η απαλλαγη στην τιμη οπως στο πλαισιο ας πουμε.? και πρεπει να το πληρωσω για να πορσωρησει η παραγγελια.. αλλιως δεν κουνιεται.. Για πειτε καμια ιδεα...

Δημοσ.

Μου ήρθε και δωροεπιταγή 20 ευρώ απο πλαίσιο (για αγορές από δεκέμβριο και μετά και για κόστος αντικειμένου 40+ ευρώ). Οπότε πάει ακόμα πιο κάτω θεωρητικά.

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Μου ήρθε και δωροεπιταγή 20 ευρώ απο πλαίσιο (για αγορές από δεκέμβριο και μετά και για κόστος αντικειμένου 40+ ευρώ). Οπότε πάει ακόμα πιο κάτω θεωρητικά.

Και μένα !! 

52 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Σκέφτομαι να πάρω με αυτό κάρτα για το ps plus extra. Θα δούμε. ή κάνα δεύτερο κοντρολερ.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dukas77 είπε

Απο Δεκεμβριο δεν νομιζω να υπαρχει η προσφορα!

Θα την κάνουμε εμείς με το κουπόνι τιμή προσφοράς .. χαχα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Μόνο σε μένα τα σκατώσανε στα public και μου βάλανε ημερομηνία παράδοσης μέσα Δεκέμβρη; Τους πήρα χθες 2 τηλέφωνα και μου είπανε ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει γίνει συστημικό λάθος καθώς αποθέματα υπάρχουν παντού... Αναμένω σήμερα να με καλέσουν για ενημέρωση.

Edit: Καλά νέα, φαίνεται να το έφτιαξαν και προχώρησε το στάδιο παραγγελίας
image.png.90dd4132e7777355656c0c445ac830ca.png

γιατι δεν πηγενες να το παρεις απο καταστημα εχουν αποθεματα 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kundi είπε

γιατι δεν πηγενες να το παρεις απο καταστημα εχουν αποθεματα 

Προχώρησε η παραγγελία εντάξει, το στείλανε. Λογικά αύριο παραλαβή

• Like 1
Δημοσ.

Τσεκαρισμενο οτι θα χει επιστροφή 15% σε ολα είτε με χρεωστική είτε με πιστωτική κάρτα της  eurobank.

Από απόθεμα οποιος προλάβει...Το καλό με το γερμανο είναι οτι οταν λεει χαμηλό απόθεμα σημαινει ότι υπάρχει

ενώ άλλες αλυσίδες...

Δημοσ.
8 minutes ago, avacan23 said:

Τσεκαρισμενο οτι θα χει επιστροφή 15% σε ολα είτε με χρεωστική είτε με πιστωτική κάρτα της  eurobank.

Από απόθεμα οποιος προλάβει...Το καλό με το γερμανο είναι οτι οταν λεει χαμηλό απόθεμα σημαινει ότι υπάρχει

ενώ άλλες αλυσίδες...

Επιστροφη θα εχει, οι τιμες ομως ενδεχεται να ανεβουν στις κανονικες και τοτε θα βγαινει πιο ακριβα.

Δημοσ.
1 hour ago, stratigos24 said:

Και μένα !! 

Σκέφτομαι να πάρω με αυτό κάρτα για το ps plus extra. Θα δούμε. ή κάνα δεύτερο κοντρολερ.

Δεύτερο controller σίγουρα, θα βγει 25-30 ευρώ.

Δημοσ.

Οι τιμές σε sonos και playstation ειναι από αντιπροσωπία. οπωσ και οι εκπτωσεις σε apple και samsung. 

Δεν θα ανεβουν. Απλα προσοχη τα καταστήματα ανηκουν σε ιδιώτεσ και δεν εχουν σχεση με το ηλεκτρονικό κατάστημα γερμανοσ. αρα η αγορά με κάρτα πρεπει να γίνει ηλεκτρονικά και οχι κατα την παραλαβή στο κατάστημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...