thodoris20s Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόνο σε μένα τα σκατώσανε στα public και μου βάλανε ημερομηνία παράδοσης μέσα Δεκέμβρη; Τους πήρα χθες 2 τηλέφωνα και μου είπανε ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει γίνει συστημικό λάθος καθώς αποθέματα υπάρχουν παντού... Αναμένω σήμερα να με καλέσουν για ενημέρωση. Edit: Καλά νέα, φαίνεται να το έφτιαξαν και προχώρησε το στάδιο παραγγελίας Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από thodoris20s
dukas77 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 καλημερα,ρωτησα εναν προισταμενο σε καταστημα Γερμανο σχετικα με την επιστροφη απο eurobank και μου ειπε οτι δεν θα παιξει τωρα αλλα οταν ανεβουν ξανα οι τιμες...οποτε οποιος θελει το χτυπαει τωρα!
ALXIOA Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, dukas77 είπε καλημερα,ρωτησα εναν προισταμενο σε καταστημα Γερμανο σχετικα με την επιστροφη απο eurobank και μου ειπε οτι δεν θα παιξει τωρα αλλα οταν ανεβουν ξανα οι τιμες...οποτε οποιος θελει το χτυπαει τωρα! σοβαρα μιλας? να μην περιμενω ουτε μερα? Τοτε θα το χτυπησω... δεν περιμενω.. αλλα εχω μια ερωτηση. πως γινεται η απαλλαγη μεσα απο την σελιδα ? να το κανω παραγγελια θελω ηλεκτρονικα και να παραλαβω απο καταστημα.. αλλα δεν γινεται αμεσα η απαλλαγη στην τιμη οπως στο πλαισιο ας πουμε.? και πρεπει να το πληρωσω για να πορσωρησει η παραγγελια.. αλλιως δεν κουνιεται.. Για πειτε καμια ιδεα...
Luciddream Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Μου ήρθε και δωροεπιταγή 20 ευρώ απο πλαίσιο (για αγορές από δεκέμβριο και μετά και για κόστος αντικειμένου 40+ ευρώ). Οπότε πάει ακόμα πιο κάτω θεωρητικά. 2
stratigos24 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, Luciddream είπε Μου ήρθε και δωροεπιταγή 20 ευρώ απο πλαίσιο (για αγορές από δεκέμβριο και μετά και για κόστος αντικειμένου 40+ ευρώ). Οπότε πάει ακόμα πιο κάτω θεωρητικά. Και μένα !! 52 λεπτά πριν, Luciddream είπε Μου ήρθε και δωροεπιταγή 20 ευρώ απο πλαίσιο (για αγορές από δεκέμβριο και μετά και για κόστος αντικειμένου 40+ ευρώ). Οπότε πάει ακόμα πιο κάτω θεωρητικά. Σκέφτομαι να πάρω με αυτό κάρτα για το ps plus extra. Θα δούμε. ή κάνα δεύτερο κοντρολερ. 1
dukas77 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Απο Δεκεμβριο δεν νομιζω να υπαρχει η προσφορα!
stratigos24 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dukas77 είπε Απο Δεκεμβριο δεν νομιζω να υπαρχει η προσφορα! Θα την κάνουμε εμείς με το κουπόνι τιμή προσφοράς .. χαχα
kundi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, thodoris20s είπε Μόνο σε μένα τα σκατώσανε στα public και μου βάλανε ημερομηνία παράδοσης μέσα Δεκέμβρη; Τους πήρα χθες 2 τηλέφωνα και μου είπανε ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει γίνει συστημικό λάθος καθώς αποθέματα υπάρχουν παντού... Αναμένω σήμερα να με καλέσουν για ενημέρωση. Edit: Καλά νέα, φαίνεται να το έφτιαξαν και προχώρησε το στάδιο παραγγελίας γιατι δεν πηγενες να το παρεις απο καταστημα εχουν αποθεματα
thodoris20s Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, kundi είπε γιατι δεν πηγενες να το παρεις απο καταστημα εχουν αποθεματα Προχώρησε η παραγγελία εντάξει, το στείλανε. Λογικά αύριο παραλαβή 1
avacan23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Τσεκαρισμενο οτι θα χει επιστροφή 15% σε ολα είτε με χρεωστική είτε με πιστωτική κάρτα της eurobank. Από απόθεμα οποιος προλάβει...Το καλό με το γερμανο είναι οτι οταν λεει χαμηλό απόθεμα σημαινει ότι υπάρχει ενώ άλλες αλυσίδες...
nek4d Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 8 minutes ago, avacan23 said: Τσεκαρισμενο οτι θα χει επιστροφή 15% σε ολα είτε με χρεωστική είτε με πιστωτική κάρτα της eurobank. Από απόθεμα οποιος προλάβει...Το καλό με το γερμανο είναι οτι οταν λεει χαμηλό απόθεμα σημαινει ότι υπάρχει ενώ άλλες αλυσίδες... Επιστροφη θα εχει, οι τιμες ομως ενδεχεται να ανεβουν στις κανονικες και τοτε θα βγαινει πιο ακριβα.
Luciddream Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, stratigos24 said: Και μένα !! Σκέφτομαι να πάρω με αυτό κάρτα για το ps plus extra. Θα δούμε. ή κάνα δεύτερο κοντρολερ. Δεύτερο controller σίγουρα, θα βγει 25-30 ευρώ.
avacan23 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Οι τιμές σε sonos και playstation ειναι από αντιπροσωπία. οπωσ και οι εκπτωσεις σε apple και samsung. Δεν θα ανεβουν. Απλα προσοχη τα καταστήματα ανηκουν σε ιδιώτεσ και δεν εχουν σχεση με το ηλεκτρονικό κατάστημα γερμανοσ. αρα η αγορά με κάρτα πρεπει να γίνει ηλεκτρονικά και οχι κατα την παραλαβή στο κατάστημα.
ALXIOA Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, stratigos24 είπε Πάρε τους τηλ να σου πουν. Γιατί σηκώνουν τηλέφωνα??😁😁😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα