Προς το περιεχόμενο

[Black Friday] Playstation 5 (Disc Edition) - 429€ [ΤΕΛΟΣ]

Grim Ripper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 hours ago, spocky said:

Για αγορα απο Γερμανο με επιστροφη ειναι καλυτερη παραλαβη απο καταστημα για πιο γρηγορη εισπραξη ποντων η online?

Εγγυηση ποσο δινει ο Γερμανος ξερει κανεις? 1 η 2 χρονια?

Έψαξα για περσινή αγορά αλλά μου βγάζει ημερομηνία επιστροφής του 15% ίδια με την ημερομηνία της παραγγελίας, πράγμα που δεν ισχύει αλλά δεν πήρε και πάνω από 4 εργάσιμες νομίζω με online αγορά. 2 χρόνια εγγύηση από Γερμανό.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το καλοκαίρι που είχε παίξει στα 474 και 15% επιστροφή από Γερμανό μπήκαν άμεσα.Σε 1-2 μέρες από την αγορά με πληρωμή online και δόσεις και παραλαβή από κατάστημα δίπλα στο σπίτι μου.Φαντάζομαι και με τους άλλους τρόπους θα ισχύει το ίδιο.Παραγγελία online και πληρωμή με κάρτα στο κατάστημα ,αποστολή στο χώρο σου η το καλύτερο αγορά και πληρωμή επι τόπου από ένα κατάστημα για να να γλιτώσεις και την αναμονή.

Παρέλαβα εγώ. 

Με το καλό και όσοι υπόλοιποι βάλατε παραγγελία. 

Είναι λίγο μεγάλο αλλά δε με πειράζει. Καλά μπροστά στο Series S είναι γίγαντας. 🙂 

Είχα ένα άγχος μη και δε με βολεύει το χειριστήριο αλλά οκ δε με ξένισε ιδιαίτερα. Νομίζω θα το συνηθίσω εύκολα.

Μολις το πηρα αγκαζε!

Για οσους σκοπευουν να περιμενουν, η παραγγελια με αντικαταβολη απο καταστημα Κωτσοβολου εχει προθεσμια παραλαβης 3 ημερες. Περιμενετε που περιμενετε, παρκαρετε και καμια καβατζα,μη βρεθειτε χωρις κονσολα.

17 minutes ago, Akisvicky said:

Καλά βγαίνει το slim τώρα οπότε λογικό να ρίξουν την τιμή ,το θέμα είναι μη βγάλουν κάνα Σλιμ κάνα 20€ πιο πάνω .

Το σλιμ βγήκε πριν λίγες μερες, δεν πρόκειται να βγει αλλο τουλάχιστον μεχρι του χρόνου. Και προφανώς δεν υπαρχει καμια προσφορά σε αυτο το μοντέλο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, enlightened είπε

Το σλιμ βγήκε πριν λίγες μερες, δεν πρόκειται να βγει αλλο τουλάχιστον μεχρι του χρόνου. Και προφανώς δεν υπαρχει καμια προσφορά σε αυτο το μοντέλο 

H έκδοση από τι βλέπω στο ps5 slim digital όμως είναι στα 450€ .  

Τέλος πάντων προσωπικά από δε το θεωρώ προσφορά για black fr..αηδιες κτλ ...

Επεξ/σία από Akisvicky

1 hour ago, Akisvicky said:

Καλά βγαίνει το slim τώρα οπότε λογικό να ρίξουν την τιμή ,το θέμα είναι μη βγάλουν κάνα Σλιμ κάνα 20€ πιο πάνω .

Δεν πρόκειται να βγει σύντομα προσφορά με το Slim. 

1 ώρα πριν, Akisvicky είπε

H έκδοση από τι βλέπω στο ps5 slim digital όμως είναι στα 450€ .  

Τέλος πάντων προσωπικά από δε το θεωρώ προσφορά για black fr..αηδιες κτλ ...

δεν ειναι το σλιμ αυτο, δεν εχει ερθει ακομα στην Ευρωπη  , αυτο ειναι το digital το οποίο δεν παιζει σε προσφορά γιατι προφανώς ειναι σε περιορισμένο στοκ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερο deal δεν είναι/ήταν το bundle με τα 2 χρόνια subscription? Προσωπικά έτσι μου φαίνεται και ας βγαίνει πιο ακριβό αρχικά. Ακόμα και αν δεν πάρεις τo premium subscription και πάρεις το extra με το -30% που θα τρέχει απο την Παρασκευή, είναι 429+90+90 βγαίνει 610. Και πάλι συμφέρει... ειδικά χωρίς ΦΠΑ.

Επεξ/σία από gregorypeg1000

2 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Εμένα έφτασε από πλαίσιο 9 παρα 5 το πρωί σήμερα, το πρόλαβα πριν φύγω για δουλειά 😛 Θα το δω το απόγευμα

Μεγεία!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...