ALXIOA Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 https://www.germanos.gr/product/gaming/consoles/ps5-consoles/playstation-5-marvels-spider-man-2-limited-edition/?productId=20425080&fname=&fvalue= και ο γερμανος.. το χτυπαμε? Λετε να βγαλει -15%eurobank? να περιμενω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, ALXIOA είπε https://www.germanos.gr/product/gaming/consoles/ps5-consoles/playstation-5-marvels-spider-man-2-limited-edition/?productId=20425080&fname=&fvalue= και ο γερμανος.. το χτυπαμε? Λετε να βγαλει -15%eurobank? να περιμενω?? Εγώ δεν περίμενα. 😛 Κάνε ότι θες. Σίγουρη 100% απάντηση δε νομίζω να υπάρχει. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Noloukos είπε Έφυγε παραγγελία στο πλαίσιο, μαζί με μια δωροεπιταγή που είχα 100€, βγήκε 329€. Not bad Η δωροεπιταγή ήταν από τις προσφορές που ξεκίνησαν να παίζουν από την Παρασκευή ή την είχες από παλιότερα? Γιατί εγώ που ψώνισα Παρασκευή και πήρα κουπόνι 30€ λέει ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω από 4/12 και μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, ALXIOA είπε https://www.germanos.gr/product/gaming/consoles/ps5-consoles/playstation-5-marvels-spider-man-2-limited-edition/?productId=20425080&fname=&fvalue= και ο γερμανος.. το χτυπαμε? Λετε να βγαλει -15%eurobank? να περιμενω?? 1 λεπτό πριν, stratigos24 είπε Εγώ δεν περίμενα. 😛 Κάνε ότι θες. Σίγουρη 100% απάντηση δε νομίζω να υπάρχει. υπαρχει 100% απαντηση αφου βγηκε διαφημιση. Απο επομενη εβδομαδα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrvaggos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Βγήκε όντως διαφήμιση. Μόλις την είδα κι εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noloukos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, laxanoulis είπε Η δωροεπιταγή ήταν από τις προσφορές που ξεκίνησαν να παίζουν από την Παρασκευή ή την είχες από παλιότερα? Γιατί εγώ που ψώνισα Παρασκευή και πήρα κουπόνι 30€ λέει ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω από 4/12 και μετά... Ήταν δώρο από τη δουλειά μου η δωροεπιταγή και όχι από άλλη αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε υπαρχει 100% απαντηση αφου βγηκε διαφημιση. Απο επομενη εβδομαδα ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ??? ΣΤον Γερμανο πως γινεται η απαλλαγη φπα? πληρωνω και μετα? δν την εχει online.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOODLE Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 56 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Ακούγεται κάτι ή λέμε ότι μπορεί? Θα βγει σε όλα τα προϊόντα 15% επιστροφή μέχρι 1500€ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 23 minutes ago, stratigos24 said: Έτοιμος απο Πλαίσιο με 4 χρόνια. 😛 Το χτύπησα και εγώ, πιο πολύ για το blu-ray και γιατί έχω ήδη την RS 300 GT. Αλλιώς μάλλον θα πήγαινα Xbox 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, NOODLE είπε Θα βγει σε όλα τα προϊόντα 15% επιστροφή μέχρι 1500€ το τσιμπησα και εγω απο πλαισιο.. και βλεπω απο γερμανο με το 15% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Luciddream είπε Το χτύπησα και εγώ, πιο πολύ για το blu-ray και γιατί έχω ήδη την RS 300 GT. Αλλιώς μάλλον θα πήγαινα Xbox Έχω series s και είμαι σούπερ απλά θα το δώσω πλέον μέτα από 2 χρόνια γιατί από τα παιχνίδια του τα αποκλειστικά δε με ενδιαφέρει κάποιο ενώ σε ps έχω διαφορά που με ενδιαφέρουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Ξερει κανεις αν μπορω σε καποιο απο τα καταστηματα αυτα ενα μερος του ποσου να εξαργυρωθει σε ποντους που εχω απο Εθνικη go4more? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Ωραιες τιμουλες καλοπαιχνιδα παιδια και το bundle με το spiderman εξαιρετικο και με το Γερμανο και την επιστροφη 15%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, NOODLE είπε Θα βγει σε όλα τα προϊόντα 15% επιστροφή μέχρι 1500€ Άντε να χαρώ το φίλο μου εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε Ξερει κανεις αν μπορω σε καποιο απο τα καταστηματα αυτα ενα μερος του ποσου να εξαργυρωθει σε ποντους που εχω απο Εθνικη go4more? https://www.nbg.gr/el/go4more/sunergates 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα