Προς το περιεχόμενο

[Black Friday] Playstation 5 (Disc Edition) - 429€ [ΤΕΛΟΣ]

Grim Ripper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Η eurobank όμως, ευρώ επιστρέφει, απλά και ξεκάθαρα

Δηλαδη δεν πανε σε ξεχωριστο πορτοφολι? Πανε στο λογαρισαμο με τα αλλα ευρω? Δεν εχουν ημερομηνια ληξης? Δεν πρεπει να τα ξοδεψεις μονο σε συνεργαζομενα καταστηματα κι μονο? Δηλαδη σε τι διαφερουν απο τους ποντους των αλλων τραπεζων περα απο το ονομα κι την ισοτιμια?

Δεν σου επιστρεφει ευρω αλλα ποντους 'ευρω'.

Επισης διαβασες το μηνυμα στο οποιο αρχικα απαντησα? Το μελος εκει ειχε την απορια οτι αν πληρωσει με Eurobank παιρνει πισω πραγματικα ευρω ενω αν πληρωσει στο Γερμανο στην τρεχουσα προσφορα με καρτα αλλης τραπεζας παιρνεις πισω 15% σε ποντους ομως.

''Πως διαλέγεις ποια επιστροφή θες στον Γερμανό; αν πληρώσεις με eurobank αυτόματα γίνεται η επιστροφή σε χρήματα ενώ με άλλη κάρτα η επιστροφή είναι από τον Γερμανό με πόντους;'

Επεξ/σία από greenpower22
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, greenpower22 said:

Δηλαδη δεν πανε σε ξεχωριστο πορτοφολι? Πανε στο λογαρισαμο με τα αλλα ευρω? Δεν εχουν ημερομηνια ληξης? Δεν πρεπει να τα ξοδεψεις μονο σε συνεργαζομενα καταστηματα κι μονο? Δηλαδη σε τι διαφερουν απο τους ποντους των αλλων τραπεζων περα απο το ονομα κι την ισοτιμια?

Δεν σου επιστρεφει ευρω αλλα ποντους 'ευρω'.

Τα λεφτά/ευρώ πάνε σε «πορτοφόλι» εφαρμογή που λέγεται «Επιστροφή».

Τα λεφτά/ευρώ έχουν ημερομηνία λήξης 12 μηνών.

Τα λεφτά/ευρώ ξοδεύονται σε χιλιάδες συνεργαζόμενες εταιρείες, πχ Public, ΕΚΟ, Jumbo, κλπ.

Είναι ευρώ, λεφτά, πως αλλιώς να το πούμε. Άλλο πράγμα οι πόντοι που θεωρούνται λεφτά.

Ξοδεύονται ως εξής: Πας στον βενζινά, φίλε βάλε 50€ (από την πιστωτική Eurobank που του δίνεις) και πάρτα τα από αυτά που λέει «Επιστροφή», τα βλέπει ο βενζινάς στο pos και σου λέει: σίγουρα να τα πάρω όλα; Ναι πάρτα…(και μετά σε ρωτάει να καθαρίσει και τα τζάμια…😋)

Επεξ/σία από Makis38
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Makis38 είπε

Είναι ευρώ, λεφτά, πως αλλιώς να το πούμε. Άλλο πράγμα οι πόντοι που θεωρούνται λεφτά.

Στην αρχη περιγραφεις τα ιδια με τους ποντους κι μετα τα λες ευρω, λεφτα κτλ

Ποια ειναι δηλαδη η διαφορα με τους ποντους? Τι αλλο πραμα ειναι?

Γιατι κι εγω εχω παει στο βενζινα κι του λεω παρτα απο τα yellows κι τα πηρε κανονικα. Δεν μου ζητησε λεφτα εξτρα μετα.

15000 yellows κι 30 'ευρω' επιστροφη ειναι ιδια ή διαφορετικα σε κατι?

Επεξ/σία από greenpower22
  • Like 1

το ιδιο πραγμα ρε παιδια ο ενας το λεει επιστροφη και οι "ποντοι" του εχουν αναλογια 1 προς 1 με ευρω, ο αλλος το λεει yellows και οι ποντοι του εχουν αναλογια 500 προς 1 o παραλος το λεει go4more και αντι-παραλος το λεει bonus

Βασικα  κανενα δεν ειναι μετρητα, δε μπορεις να κανεις αναληψη ουτε επιστροφη ουτε yellows ουτε go4more ουτε bonus

Ολα εξαργυρωνονται σε συνεργαζομενες επιχειρησεις μονο, και σε αυτες αντικαθιστουν τα μετρητα

• Like 5

1 minute ago, fredd0 said:

το ιδιο πραγμα ρε παιδια ο ενας το λεει επιστροφη και οι "ποντοι" του εχουν αναλογια 1 προς 1 με ευρω, ο αλλος το λεει yellows και οι ποντοι του εχουν αναλογια 500 προς 1 o παραλος το λεει go4more και αντι-παραλος το λεει bonus

Βασικα  κανενα δεν ειναι μετρητα, δε μπορεις να κανεις αναληψη ουτε επιστροφη ουτε yellows ουτε go4more ουτε bonus

Ολα εξαργυρωνονται σε συνεργαζομενες επιχειρησεις μονο, και σε αυτες αντικαθιστουν τα μετρητα

Ναι βέβαια, αλλά οι πόντοι που θεωρούνται, και σε τελική είναι χρήματα, δεν έχουν σε όλες τις περιπτώσεις την ίδια αναλογία σε ευρώ, παράδειγμα οι πόντοι bonus της Alpha Bank. Παλιότερα φερ’ ειπείν με 7,000 πόντους παίρναμε ένα εισιτήριο εσωτερικού και τώρα παίρνουμε ένα «μύδι»

• Like 1

Ένας φίλος παραπάνω ανέφερε digital έκδοση και έκδοση με δισκάκι. Καθότι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο, ποια είναι η διαφορά τους; Πώς παίζεις χωρίς δισκάκι;

Από Kotsovolo

1η παραγγελία έκανα το PS5 και στο καπάκι έκανα 2η για το εξτρά χειριστήριο και χρησιμοποίησα τα bonus points της 1ης παραγγελίας για να ρίξω την τιμή στα 33,90€

Χθες έλαβα και δωροεπιταγή 10€  λόγω της 1ης αγοράς για το διάστημα 10/12-06/01

13 λεπτά πριν, syrio είπε

Ένας φίλος παραπάνω ανέφερε digital έκδοση και έκδοση με δισκάκι. Καθότι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο, ποια είναι η διαφορά τους; Πώς παίζεις χωρίς δισκάκι;

με digital εκδοσεις παιχνιδιων. Αγοραζεις και κατεβαζεις απο το store, οπως κανεις πχ στο κινητο σου. Προφανως δεν αξιζει μιας και η disc εκδοση ειναι πιο φθηνη (μονο αυτη ειναι σε προσφορα). Επισης, μπορεις να βρεις μεταχειρισμενα δισκακια σε αρκετα χαμηλη τιμη, και μπορεις και να τα πουλησεις ξανα αν δεν τα θες :) 

• Like 1

16 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

με digital εκδοσεις παιχνιδιων. Αγοραζεις και κατεβαζεις απο το store, οπως κανεις πχ στο κινητο σου. Προφανως δεν αξιζει μιας και η disc εκδοση ειναι πιο φθηνη (μονο αυτη ειναι σε προσφορα). Επισης, μπορεις να βρεις μεταχειρισμενα δισκακια σε αρκετα χαμηλη τιμη, και μπορεις και να τα πουλησεις ξανα αν δεν τα θες :) 

Ευχαριστώ για την απάντηση! Κάτι ακόμα, αν καταλαβαίνω καλά με δισκάκι, αγοράζεις δισκάκι, κανείς εγκατάσταση και παίζεις. Κάθε φορά που παίζεις χρειάζεται να βάζεις δισκάκι ή μπορείς να το δώσεις και να έχεις το παιχνίδι εγκατεστημένο και να παίζεις;

Μόλις τώρα, syrio είπε

Κάθε φορά που παίζεις χρειάζεται να βάζεις δισκάκι ή μπορείς να το δώσεις και να έχεις το παιχνίδι εγκατεστημένο και να παίζεις;

Το παιχνιδι ειναι κυριως στην κονσολα, και στο disc ειναι ο κωδικος για την επιβεβαιωση του license/αδειας. Οποτε οχι, οσο παιζεις το συγκεκριμενο παιχνιδι, το cd πρεπει να ειναι μεσα. 

• Like 1

1 ώρα πριν, syrio είπε

Εκτός απο αυτά που ανέφεραν οι φίλοι παραπάνω, το εξτραδάκι στο disk edition είναι ότι έχεις και ένα blu-ray player στο σαλόνι/δωμάτιό σου.

2 ώρες πριν, syrio είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση! Κάτι ακόμα, αν καταλαβαίνω καλά με δισκάκι, αγοράζεις δισκάκι, κανείς εγκατάσταση και παίζεις. Κάθε φορά που παίζεις χρειάζεται να βάζεις δισκάκι ή μπορείς να το δώσεις και να έχεις το παιχνίδι εγκατεστημένο και να παίζεις;

Το δισκάκι θα χρειαζεται να είναι στην κονσόλα. Το παιχνιδι κάνει full εγκατάσταση και "τρέχει" πάντα από τον σκληρό δίσκο της κονσόλας. Το δισκάκι είναι μέσα για να ξέρει η κονσόλα ότι έχεις το παιχνίδι και δεν το δίνεις σε 20 άτομα να το παίζουν την ίδια στιγμή. Αν ο δίσκος δεν είναι μέσα, τότε υπάρχει μια κλειδαριά πάνω από το παιχνίδι. 

Τελικά παρήγγειλα σήμερα με 39α από public με ένα κουπόνι που μου έδωσαν επειδη μ είχαν καθυστερήσει προηγούμενη παραγγελία!

Τελική τιμή 310,97€

image.png.af910d8469e654aee7bb417de8a2652e.png

• Like 5

• 2 εβδομάδες αργότερα...

σας γραφω την εμπειρια μου εδω για να μην ανοιγω αλλο θεμα σχετικα με μεταφορικη εταιρια που πρωτη φορα παρεδωσε την παραγγελια μου ο γερμανος (εχω κανει απειρες συναλλαγες στον γερμανο και πρωτη φορα ειχα αυτη την μεταφορικη)

ενα κινητο αγορασμενο την μπλακφραινταιη με παραδοση χωριο κοντα στα Μεγαρα αττικης ,

επικοινωνησα με την μεταφορικη την δευτερα να σταλει πρωτα στα μεγαρα γιατι ο γερμανος ειχε γραψει βιλλια και μου ειπαν μην ανησυχεις θα παει εκει που δηλωσες

την επομενη μερα πηγε ΧΑΝΙΑ!!!

αντιληφθηκαν στα χανια το λαθος τους και σταλθηκε ξανα στα κεντρικα αθηνα 

αποκει φευγει για Ελευσινα Ωραια σκεφτηκα θαρθει μετα στα μεγαρα Παιρνω ξανα τηλ.και μου αναφερθηκε οτι μην ανησυχειτε θαρθει κατευθειαν απο κει στο μερος μου

βλεπω πριν λιγο οτι ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ!!! απο ελευσινα ξανα στα κεντρικα!!!

ωραια μεταφορικη  ΓΕΡΜΑΝΕ  διαλεξες

συγγνωμη για το μακρυσκελες αλλα οποιος το διαβασει θα με καταλαβει

• Like 1

21 hours ago, ioannischr said:

σας γραφω την εμπειρια μου εδω για να μην ανοιγω αλλο θεμα σχετικα με μεταφορικη εταιρια που πρωτη φορα παρεδωσε την παραγγελια μου ο γερμανος (εχω κανει απειρες συναλλαγες στον γερμανο και πρωτη φορα ειχα αυτη την μεταφορικη)

ενα κινητο αγορασμενο την μπλακφραινταιη με παραδοση χωριο κοντα στα Μεγαρα αττικης ,

επικοινωνησα με την μεταφορικη την δευτερα να σταλει πρωτα στα μεγαρα γιατι ο γερμανος ειχε γραψει βιλλια και μου ειπαν μην ανησυχεις θα παει εκει που δηλωσες

την επομενη μερα πηγε ΧΑΝΙΑ!!!

αντιληφθηκαν στα χανια το λαθος τους και σταλθηκε ξανα στα κεντρικα αθηνα 

αποκει φευγει για Ελευσινα Ωραια σκεφτηκα θαρθει μετα στα μεγαρα Παιρνω ξανα τηλ.και μου αναφερθηκε οτι μην ανησυχειτε θαρθει κατευθειαν απο κει στο μερος μου

βλεπω πριν λιγο οτι ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ!!! απο ελευσινα ξανα στα κεντρικα!!!

ωραια μεταφορικη  ΓΕΡΜΑΝΕ  διαλεξες

συγγνωμη για το μακρυσκελες αλλα οποιος το διαβασει θα με καταλαβει

acs λογικα?Ειναι πολυ καλοι σε αυτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...