NeganSmith Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Καλησπερα σας, την 1η Νοεμβριου ανανεωσα συμβολαιο γιατι με την cosmote γιατι εγινε αναβαθμιση απο 24 στο 100. Σημερα περασε μια κοπελα που δουλευει στη NOVA και δεχτηκα το συμβολαιο για καλυτερη προσφορα. Μου ειπε οτι η COSMOTE θα με παρει τηλεφωνο για να με "απειλησει" οτι πρεπει να πληρωσω περιπου 200 με 300 ευρω αν φυγω αλλα στην πραγματικοτητα αυτο το προστιμο ποτε δεν θα φτασει στην εφορια αν δεν εχω υπολοιπο λογαριασμου στην cosmote. Ποτε στη ζωη μου δεν χρωστουσα σε καμια εταιρεια οποτε εχω την εξης ερωτηση... Αυτο που ειπε η κοπελα ισχυει? Οτι αν φυγω απο την COSMOTE δεν ειμαι υποχρεωμενος να πληρωσω το προστιμο της cosmote γιατι ποτε δεν θα φτασει στην εφορια. Θελω γνωμη γιατι ειμαι σε διλημμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xp-user Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Oυτε να το σκεφτεις να φυγεις .Θα πληρωσεις και θα πεις και ενα τραγουδι Το κοριτσακι να πουλησει συνδεση ηθελε . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 χαχαχαχ και εσυ την πιστεψες; σε δικηγορικη εταιρια/εισπρακτικη το αναθετουν μακαρι να σε πιανει η υπαναχωρηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeganSmith Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 δηλαδη αν καταλαβα καλα απο τα γραφομενα σας, θα πληρωσω 200 με 300 ευρω η θα πληρωσω μονο τον τελευταιο λογαριασμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, NeganSmith είπε δηλαδη αν καταλαβα καλα απο τα γραφομενα σας, θα πληρωσω 200 με 300 ευρω η θα πληρωσω μονο τον τελευταιο λογαριασμο? Θα πληρωσεις τα 300 και θα πας και στην χειρότερη εταιρεία, δυο λάθη ταυτόχρονα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Ρωταω χωρις καμμια δοση ειρωνειας.....ποσο χρονων εισαι και πιστεψες τις μπαρουφες περι μη πληρωμης απο τι στιγμη που εχεις βαλει την "υπογραφη σου" στο συμβολαιο της ΚΟΤΕ αποδεχομενος τους ορους 12 ημερες πριν...και απο την αλλη, αυτο που σου ειπε η κοπελα στο εδωσε γραπτως? και εαν ΝΑΙ εχει καποιανου υπογραφη επανω? μια χαρα θα απαιτησουν την ρητρα και μια χαρα εσυ θα βρεθεις και χρεωμενος και να σε ζαλιζει μια εισπρακτικη με οτι συνεπαγεται αυτο οσο παρανομο ή νομιμο ειναι, απλα και μονο επειδη πιστεψες τα λεγομενα της κοπελας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeganSmith Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Πηρα τηλεφωνο στην Cosmote και μου ειπαν οτι πληρωνω μονο το τελευταιο συμβολαιο το οποιο ειναι μεσα στο μηνα 67.50 ευρω. Τιποτα αλλο. Μετα μου ειπαν οτι θα αλλαξω εταιρια. Αυτο με τα 300 ευρω ισχυει αν κρατησω το τελευταιο συμβολαιο για μεγαλο χρονικο διαστημα. 23 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Θα πληρωσεις τα 300 και θα πας και στην χειρότερη εταιρεία, δυο λάθη ταυτόχρονα Γιατι ειναι η χειροτερη εταιρεια? Εγω διαφορα ακουω απο τον καθεναν για τη καθε εταιρεια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gserek Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, NeganSmith είπε Καλησπερα σας, την 1η Νοεμβριου ανανεωσα συμβολαιο γιατι με την cosmote γιατι εγινε αναβαθμιση απο 24 στο 100. Σημερα περασε μια κοπελα που δουλευει στη NOVA και δεχτηκα το συμβολαιο για καλυτερη προσφορα. Μου ειπε οτι η COSMOTE θα με παρει τηλεφωνο για να με "απειλησει" οτι πρεπει να πληρωσω περιπου 200 με 300 ευρω αν φυγω αλλα στην πραγματικοτητα αυτο το προστιμο ποτε δεν θα φτασει στην εφορια αν δεν εχω υπολοιπο λογαριασμου στην cosmote. Ποτε στη ζωη μου δεν χρωστουσα σε καμια εταιρεια οποτε εχω την εξης ερωτηση... Αυτο που ειπε η κοπελα ισχυει? Οτι αν φυγω απο την COSMOTE δεν ειμαι υποχρεωμενος να πληρωσω το προστιμο της cosmote γιατι ποτε δεν θα φτασει στην εφορια. Θελω γνωμη γιατι ειμαι σε διλημμα. Στη Σύμβαση που έχεις υπογράψει με την Cosmote, αναγράφει ακριβώς το ποσό που πρέπει να αποπληρώσεις ως Τέλος διακοπής καταγγελίας σύμβασης πριν την παρέλευση ορισμένης διάρκειας. Το ποσό θα πρέπει να το πληρώσεις. Αυτά που λένε οι πάροχοι δεν ισχύουν. Σε περίπτωση που δεν αποπληρωθεί, ανατίθεται σε δικηγορική εταιρεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 εισαι τυχερος λογικα τους 2 πρωτους μηνες πρεπει να ειναι 55€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camor Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Μακριά από την Nova….. Τώρα τέταρτη φορά θέμα με την γραμμή….Μπαλακι οι ευθύνες ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΝΟVA 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
im2004 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΝΟVA...............Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Montezuma Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Στις 13/11/2023 στις 8:06 ΜΜ, NeganSmith είπε Καλησπερα σας, την 1η Νοεμβριου ανανεωσα συμβολαιο γιατι με την cosmote γιατι εγινε αναβαθμιση απο 24 στο 100. Σημερα περασε μια κοπελα που δουλευει στη NOVA και δεχτηκα το συμβολαιο για καλυτερη προσφορα. Μου ειπε οτι η COSMOTE θα με παρει τηλεφωνο για να με "απειλησει" οτι πρεπει να πληρωσω περιπου 200 με 300 ευρω αν φυγω αλλα στην πραγματικοτητα αυτο το προστιμο ποτε δεν θα φτασει στην εφορια αν δεν εχω υπολοιπο λογαριασμου στην cosmote. Ποτε στη ζωη μου δεν χρωστουσα σε καμια εταιρεια οποτε εχω την εξης ερωτηση... Αυτο που ειπε η κοπελα ισχυει? Οτι αν φυγω απο την COSMOTE δεν ειμαι υποχρεωμενος να πληρωσω το προστιμο της cosmote γιατι ποτε δεν θα φτασει στην εφορια. Θελω γνωμη γιατι ειμαι σε διλημμα. Ναι αληθευει οτι δεν μπαινει στην εφορια, και ουτε τοκιζεται.. Για να υπολογισεις το κοαοτος της ρητρας μπορεις να μπεις στην επισημη σελιδα της ΕΕΤΤ και να δεις τον τροπο και στη συνεχεια να το υπολογισεις..... Μην ακους την καθε π@π@ρια που κυκλοφορει... Το πεναλτι υπολογιζετε καπος ετσι παγιο /4 και στην συνεχεια * των υπολοιπομενων μηνων ΠΧ εστο το παγιο ειναι 30 ευρω και εχουν μεινει αλλοι 12 μηνες μεχρι να ληξει το συμβολαο σου Υπολογισμος 30/4 =7,5 αυτο το πολλαπλασιαζουμε με τους υπολοιπομενους μηνες αρα 7,5*12=90 ευρω.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα