Προς το περιεχόμενο

Zack Snyder's Rebel Moon - All Parts (Netflix, 2023/2024)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/5/2024 στις 3:12 ΜΜ, john_dr είπε

Πρώτα πληρώνεις, μετά βλέπεις το αποτέλεσμα.

Το ερώτημα είναι ποιος θα δώσει στον Snyder από εδώ και πέρα λεφτά για άλλες ταινίες. Διότι μέχρι τώρα μπορεί να σκέφτονταν ότι "ΟΚ, το Snyder cut του Justice League ήταν καλό", αλλά από εδώ και πέρα θα σκέφτονται "Θέλω να σκάσω 100+ μύρια για νέο Rebel Moon?".

Το πραγματικό ερώτημα είναι πόσο έλεγχο είχε στο σενάριο ο Snyder. Εάν είχε πράγματι τον έλεγχο του σεναρίου τότε φταίει αυτός. Εάν όχι τότε άλλος πρέπει να φάει τις φάπες. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μια χαρα αρπαχτη τα ταινιακια. ετσι, 5 χω ριατες και 5 οτι ναναι "μαχητες" εξολοθρευουν ολοκληρους στρατους και διαστημοπλοια.. χοχο . 5,9/10 το 1ο , 5,7/10 το 2ο

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ανεβηκαν τα Director”s Cut στο Netflix, σαφως καλυτερα σαν συνολο αφου πλεον υπαρχουν backstories των χαρακτηρων, αρκετο αιμα, γυμνο και δυο sex scenes απο Boutella…

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SaFiS είπε

και δυο sex scenes απο Boutella

Α! εντάξει τότε. Να βάλουμε 9/10.

Το παρεξηγήσαμε το έπος!

Υ.Γ. @SaFiS μην παρεξηγήσεις το ποστ, σε καμιά περίπτωση δεν στην λέω εσένα ούτε έμμεσα ούτε άμεσα. Να σαι καλά που αφιέρωσες και χρόνο για να ενημερώσεις. Απλά θεωρώ ότι αυτό που είδαμε δεν διορθώνεται ούτε με Director's Cut, ούτε με Director's Ultra Duper Super God Power Cut. Ίσως με Director's Replacement ReWritting And ReShoot Edition να υπάρχει μια κάποια ελπίδα.

• Like 2
Δημοσ.

@john_dr Καλά, προφανώς δεν σώνεται η κατάσταση. Αλλά αν έχεις χρόνο να σκοτώσεις για να τις ξαναδεις, τουλάχιστον έχουν καλύτερη ροή χωρίς τις τεράστιες τρύπες που είχαν οι πετσοκομμένες εκδόσεις...

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SaFiS είπε

@john_dr Καλά, προφανώς δεν σώνεται η κατάσταση. Αλλά αν έχεις χρόνο να σκοτώσεις για να τις ξαναδεις, τουλάχιστον έχουν καλύτερη ροή χωρίς τις τεράστιες τρύπες που είχαν οι πετσοκομμένες εκδόσεις...

Θα κάνω μια σύγκριση.

Το Director's Cut του Justice League το είχα δει, αλλά και το σκέτο Justice League μου είχε φανεί ψιλό ΟΚ. Για αυτό και ήθελα να δω πόσο καλύτερο ήταν το DC. Αλλά αυτό εδώ ήταν τόσο χάλια που αν κάτσω να αφιερώσω χρόνο στις DC εκδόσεις, αυτό θα είναι μετά από 10-15 χρόνια, όταν θα τις έχω ξεχάσει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, john_dr said:

αυτό θα είναι μετά από 10-15 χρόνια, όταν θα τις έχω ξεχάσει.

Θέλεις να πεις ότι τις θυμάσαι? :P

Επεξ/σία από mike299
  • Like 1
  • Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Gogotsa είπε

Αυτα βεβαια ισχυουν για εσας......... εμας που μας αρεσε ομως !!!

Ποπ κορν και εξτρά τετράωρος (πόσο βγαίνει) μαραθώνιος θέασης.

Spoiler

image.jpeg.bf942f8ab3f7d1fb65a776f236a5244a.jpeg

Επεξ/σία από john_dr
  • Haha 2
Δημοσ.

Προσπάθησα και γω να δω και το scargiver

και δεν αντεξα πάνω από ένα τέταρτο.

Παντελώς αδιάφοροι και βαρετοί χαρακτήρες .

Οσο για το έπαθλο της μάχης, η διαγαλαξιακή αυτοκρατορία για μια σοδειά σταριού; !!!!!!!!

(είπαμε στο Avatar υπήρχε το υπερπολύτιμο ορυκτό)

Τώρα να πω ότι "οι 7 υπεροχοι στο διάστημα " του 1980 μου φαίνεται ανώτερο;

ΥΓ Οι σκηνές με τα στάχυα ΄...κατι μου έλεγε.

Τελικά στον Μονομάχο στην αρχή πριν την μάχη, o Crowe περιδιαβαίνει ένα χωράφι με σταχυα και τα "χαιδεύει"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/8/2024 στις 12:33 ΜΜ, Gogotsa είπε

Αυτα βεβαια ισχυουν για εσας......... εμας που μας αρεσε ομως !!!

Η αλήθεια είναι ότι είδα χτες και τις 2 ταινίες DC. Ομολογώ τις είδα ευχάριστα αλλά φοβάμαι να το πω :)

Επεξ/σία από achilles_g_
  • Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
17 hours ago, achilles_g_ said:

Η αλήθεια είναι ότι είδα χτες και τις 2 ταινίες DC. Ομολογώ τις είδα ευχάριστα αλλά φοβάμαι να το πω :)

Φίλε μου θα συμφωνήσω.

Είχα δει την απλή και μου άρεσε (ειδικά το πρώτο, στο δεύτερο δεν ενθουσιάστηκα τόσο) και έτσι είπα να δώσω χθες μια ευκαιρία στις διόλου ευκαταφρόνητες 3:24 του R-Rated Director’s Cut και πέρασαν επίσης νεράκι! Και πράγματι πολλά απ όσα παρουσιάστηκαν ήταν πράγματα (ενίοτε πολύ Dark) που δεν μπορούσαν να δείξουν σε ευρύ κοινό χωρίς όμως να κάνουν κοιλιά στη τόσο μεγάλη διάρκεια της ταινίας.
Fun fact, μετά το πρόσφατο σκηνικό στην πυγμαχία η όλως τυχαίως (?) Αλγεριανή Boutella μου έφερνε στην συμπατριώτισσα της.
Τώρα αναρωτιέμαι αν αξίζει να δώσω μια ευκαιρία και στο δεύτερο part μιας και είναι φανερό ότι στα Director’s Cut ο Zack Snyder απελευθερώνεται.
Ίσως να πρέπει να φτιάξουμε ένα fun club όσοι μας άρεσε μιας και απ' ότι φαίνεται είμαστε μειονότητα και θα πέσουν να μας φάνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...