Doubt Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Innersense είπε Ξέρει κανένας, όταν κάνεις συνδρομή κόβονται και οι διαφημίσεις και τα sponsored από το feed? Επίσης πολύ ενοχλητικά είναι και τα suggested post. Γενικά το έξυπνα το Facebook πολύ έξυπνα τροποποίησε και ελέγχει σταδιακά το feed μας έτσι ώστε 1/4 να είναι ότι ήδη έχουμε επιλέξει εμείς και τα υπόλοιπα διαφημίσεις και προτάσεις που θέλει να μας κάνει για να μας κρατήσει απασχολημένος στην πλατφόρμα. Είναι πάρα πολύ κουραστικό αυτό και δυστυχώς κανένα adblocker ή script δεν μπορεί να τροποποιήσει πλήρως. Έχω πάψει να σκρολάρω στο Facebook, πολλά χρόνια τώρα. Στο Instagram με adblock κόβεις τις διαφημίσεις και τα προτεινόμενα υπάρχει επιλογή για απενεργοποίηση που κρατάει 30 μέρες, μετά βγάζει ξανά, απενεργοποίηση ξανά κ.ο.κ. Δεν αποκλείεται βέβαια να αλλάξει αυτό δυσμενώς, πάντως συνδρομή από μένα δεν έχει σε καμία περίπτωση. Για το άρθρο τώρα τι να πω.. Θα περίμενε κανείς μετά από 15 και βάλε χρόνια Facebook, το κοινό να έχει "ξυπνήσει" κάπως.. φρούδες ελπίδες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakos100 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 φέρτε πίσω το hi5...ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΑΡΚΟ?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silentstorm Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, korakios είπε Αναρωτιέμαι πόσο νόμιμο είναι αυτό που κάνει η Meta Ουσιαστικά σαν εταιρία λέει οτι συμμορφώνεται με τους όρους της Ε.Ε. βάζοντας τη συνδρομή , αλλά συνεχίζει παράνομα με τη δωρεάν χρήση Τωρα ή γατους νομικούς έχει ή κάποιοι τα τσεπώσανε πολύ καλά Απ΄οτι έχω καταλάβει, από την στιγμή που σε ενημερώνει ότι "συλλέγει τα δεδομένα σου για εξατομικευμένη διαφήμιση" και μετα σου δίνει την επιλογή αν θες να συνεχισεί να τα παίρνει, είναι πλέον νομικά καλυμμένη και δεν συνεχίζει μετα παράνομα που είπες με τη δωρεάν χρήση. Το παράνομο θα είναι να επιλέξεις την συνδρομή για να προστατεύσεις τα δεδομένα σου και αυτη να συνεχίζει να τα πουλάει. (Εδω βέβαια ενεργεις με καλή τη πίστη και ελπίζεις ότι δεν θα παραβιασει την συμφωνία) Επίσης αναφέρει και στην δημιουργία λογαριασμού τις προθέσεις της σαν εταιρία. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2023 από silentstorm 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malmsteen1984 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 και αυτοί ψηφίζουν... 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Άρχισαν αντίστοιχα κείμενα, με copy/paste, για να μην πληρώνεις φόρους, ΙΚΑ κλπ. Μπορώ να το βάλω και στο Παρμπρίζ του αυτοκινήτου, για να έχω χαμηλότερη τιμή στο Βενζινάδικο / δωρεάν Βενζίνη - γνωρίζει κανένας ειδικός του Internet? Και - άκουσα - πως μπορώ να στείλω ένα Fax με το ειδικό κείμενο, στο STAR. Δεν θέλω να βάζει διαφίμηση την ώρα που βλέπουμε παιδικά .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, Rom23 είπε ειναι αυτοι που βγήκαν και έκαναν διαδηλώσεις κατα τισ νεες ταυτοτητες γιατι εχει τσιπ και 666 κτλπ Γιατί δεν έχει τσιπ; Ή μήπως είναι ψέμα ότι μπορούν να προσθέσουν αργότερα άλλα στοιχεία και να τα διασυνδέσουν... Μη συγχέουμε την βλακεία όσων δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν (γιατί πράγματι είναι θέμα παιδείας και κατανόησης κειμένου κι όχι θέμα χειρισμού της τεχνολογίας) με τις πραγματικές ανησυχίες για τον διαχειρισμό και διαμοιρασμό των στοιχείων σου κι όσων ακόμα προστεθούν αργότερα σε ένα κλειστό σύστημα από ανθρώπους που έχουν σχέση με την τεχνολογία και την διδάσκουν κιόλας. Και φυσικά φταίει και η παραπληροφόρηση και η διαστρέβλωση για τους πρώτους. Δείτε μόνο πόσο click bait είναι οι τίτλοι διαφόρων σελίδων για το θέμα και πόσο διαστρεβλωμένα μεταφέρουν την είδηση για την συνδρομή, λες κι είναι υποχρεωτική. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosMcLaren Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Είναι σίγουρο αυτό ; Εγώ (εκτός του κειμένου) έχω επισημάνει ότι διαφωνώ κάθετα κάνοντας χρήση του άρθρου 120 του Ελληνικού Συντάγματος της 4ης τροπολογίας του Αμερικανικού Συντάγματος καθώς και του 35ου βασιλικού διατάγματος της Σουαζιλάνδης. Σιγά μην άφηνα να μου πάρει τα δεδομένα μου ο ζουκερμπεργκ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) On 13/11/2023 at 17:11, kokoviosR said: Πόσοι έξυπνοι μαζευτηκαν σε αυτόν εδω το μιτο για να κριτικάρουν τους άλλους που ειναι χαζοι και ποσταρουν ανοησιες στο fb. Φυσικά εχουν την ανάγκη της προσωπικής επιβεβαίωσης οτι δεν είναι χαζοί. Και αυτό ειναι το πρόβλημα,,, Memes κάνουμε, δεν προσπαθούμε να εξυψώσουμε τον εαυτό μας επειδή δεν πέσαμε στην παγίδα του να ποστάρουμε σε δέκα φίλους ένα κείμενο αλλιώς θα μας βρει μεγάλη κατάρα, σάτιρα λέγεται. Οι memelords μάλιστα αυτοσαρκάζονται ως dungeon duelers, trolls, basemend creatures και shitlords. Σαπίλα και κατάντια μας δέρνει εμάς τους κριτικούς των "μακάριων των πτωχοί τω πνεύματι" ανθρώπων. Εγώ τους ζηλεύω λίγο τους απλοϊκούς ανθρώπους, είναι μεγάλη υπόθεση να πιστεύεις σε δεισιδαιμονίες και να αισθάνεσαι ικανοποιημένος επειδή έκανες ένα τελετουργικό και έχεις κρατήσει πρώτη θέση στον παράδεισο. Ικανοποιείσαι με πιο απλά πράγματα και επομένως πιο εύκολα, όπως τα παιδιά. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από Diavolos666 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jcnstd100 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 13/11/2023 στις 9:06 ΜΜ, korakios είπε Αναρωτιέμαι πόσο νόμιμο είναι αυτό που κάνει η Meta Ουσιαστικά σαν εταιρεία λέει ότι συμμορφώνεται με τους όρους της Ε.Ε. βάζοντας τη συνδρομή, αλλά συνεχίζει παράνομα με τη δωρεάν χρήση Τώρα ή γάτους νομικούς έχει ή κάποιοι τα τσεπώσανε πολύ καλά Είναι μέρος μιας γενικότερης πολυδιάστατης κρίσης ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γερμανία. Εδώ και χρόνια προσπαθεί η Ευρώπη ν' απογαλακτιστεί από τη μαμά Αμερική δίχως να καταφέρει να ορθώσει το ανάστημά της μπροστά στις παράλογες απαιτήσεις των μεγάλων πολυεθνικών κολοσσών της Silicon Valley. Δυστυχώς παραμένει ένας πολιτικός νάνος εξαρτημένος εξ ολοκλήρου από τη Washington. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από jcnstd100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα